Vyrų karmos rūšys

vyru-karmosŠiuo metu yra išskirta keturiolika subrendusios karmos rūšių: septynios vyrų, septynios moterų.

 

Kokios yra moterų karmos rūšys galite perskaityti paspaudus čia.

 

Tai – pagrindiniai tipai, bet pastaruoju metu dažnai galima sutikti mišrių, kuriuose sujungtos kelių rūšių karmos savybės. Todėl jūs savyje galite rasti ne vienos, o kelių rūšių karmos savybių, teigia Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.

 

Kalbėjome apie moterų karmos rūšis, dabar pažiūrėkime, kokios gi yra vyrų karmos rūšys

 

Don Žuanas

 

Tokiam žmogui visą laiką reikia gauti įrodymų, kad jį myli visi ir visada. Bet tuo pačiu jis paniškai bijo prisirišti, bijo, kad meilė kokiai nors vienai moteriai per daug giliai įeis į jo sielą, ir pasirodys, kad jis pernelyg įsitraukė į šį ryšį.

 

Todėl stengiasi keisti partneres ir nei prie vienos iš tikrųjų neprisirišti.

 

Kai „Don Žuanas „ įveiks savo negatyvias programas, jis nustos bijoti dvasios skausmo, gaunamo nuo meilės, supras, kad meilė ir prisirišimas atneša tik džiaugsmą.

 

Dabar jis galės išryškinti savo geriausias savybes, sukurti iš tikrųjų harmoningą ir laimingą šeimą, o taip pat išreikšti save mene. Kasdieniniame gyvenime šis žmogus sugeba gyventi džiaugsmingai ir pilnavertiškai, užpildydamas kiekvieną buities akimirką kūryba, improvizacija, daugybe pačių linksmiausių išmonių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Diktatorius

 

Žmogus, kuris veržiasi į valdžią bet kokia kaina. Jam atrodo, kad jis yra blogesnis už kitus (dažniausiai tai tiesiog pasąmonės nusistatymas), todėl jis stengiasi įsitvirtinti rodydamas savo valdžią kitiems. Jis manipuliuoja žmonėmis, įperša kitiems savo išskirtinumo įvaizdį. Viduje jaučiasi labai vienišas, lyg būtų atribotas nuo kitų žmonių. Labai bijo, kad kažkas gali pradėti jį valdyti, todėl bet kokią situaciją stengiasi kontroliuoti pats. Dažnai elgiasi įžeidžiančiai kitų žmonių atžvilgiu, stengiasi įskaudinti ir pažeminti juos, pastoviai kelia balsą ant kitų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Diktatorius“ nelinkęs į abejones ir savianalizę. Dažnai tam, kad pasiektų savo tikslų, gali naudoti netikusius metodus. Jam reikalingas palaikymas iš šalies, todėl, kad giliai širdyje labai savimi nepasitiki. Paniškai bijo pralaimėjimų, nemoka garbingai jų išgyventi. Visada nori atrodyti „supermenu“ ir didvyriu. Gali būti audringo temperamento. Su moterimis jis elgiasi taip pat – stengiasi jas pavergti, užslopinti, kartais prieina iki fizinės prievartos.

 

Geriausios „Diktatoriaus“ savybės, kurias reikėtų naudoti pereinant į aukštesnį gyvenimo lygį – aštrus protas, stiprus charakteris, mokėjimas valdyti žmones ir pavergti juos vien savo žavesio jėga, šaltakraujiškumas ir ištvermė pačiose sudėtingiausiose situacijose.

 

Don Kichotas

 

Šis žmogus, kaip taisyklė, ir išoriškai panašus į Don Kichotą – aukštas, liesas, siaurų pečių, dažnai trumparegis. Mokslininko inteligento – akiniuočio tipas, tarsi ne iš šio pasaulio. Jis skraido padebesiuose, pasinėręs į aukštas materijas ir visiškai atitrūkęs nuo realių žemiškų reikalų – lyg kažkiek bijotų realybės. Tokie žmonės mėgsta samprotauti apie dvasinius ir kosminius idealus. Bet už tai vinies į sieną įkalti negali… Nekalbant jau apie tai, kad ką nors pataisytų. Visiškai nepraktiški.

 

„Don Kichotas“ neišsprendžia realių problemų savo gyvenime, paprasčiausiai pabėga nuo jų. O vietoj to pastoviai kovoja su mitiniais vėjo malūnais. Panašūs vyrai paprastai būna viengungiai ir sunkiai bendrauja su moterimis. Jiems sunku susipažinti su patikusia moterimi.

 

Geriausios „Don Kichoto“ savybės, kurias reikia ugdyti ir realizuoti: aukštas dvasingumas, kūrybinis talentas. Tokie žmonės gali būti puikūs mąstytojai, novatoriai, kūrybinių profesijų atstovai. Realizuodamas save šiose sferose, „Don Kichotas“ įeina į aukštesnį likimo vingį ir nueina nuo negatyvių programų.

 

D’Artanjanas

 

Žmogus, kuris niekada, nei prie kokių aplinkybių neparodys silpnumo. Jis pastoviai demonstruoja savo jėgą ir pranašumą. Siekdamas nuolat apsiginti ir apsisaugoti, jis praktiškai neleidžia sau būti švelniu ir maloniu. Visą laiką kontroliuodamas save, kad neparodytų, koks jis yra iš tikrųjų, savo tikriems ar įsivaizduojamiems priešams, jis tampa pažeidžiamas.

 

Šis žmogus turi milžinišką savimeilę ir nepamiršta nuoskaudų ir įžeidimų. Stiprios valios, energingas, išdidus, bet labai užsidaręs žmogus. Jis neleidžia sau jausti paprastų žmogiškų jausmų, nes jam atrodo, kad tai silpnybė. Labai bijo prarasti savo veidą, atrodyti kvailai ar juokingai, todėl susilaiko, konservuoja bet kokias švelnumo bei gerumo apraiškas, o dažnai ir visus žmogiškus jausmus.

 

Tai užsigimę lyderiai, vadovai. Jeigu jie nebeužgniauš savo gerų jausmų ir nustos kontroliuoti save, tai jie galės vadovauti bet kokia, kad ir labai rizikingam reikalui ir iš visų kebeknių išeiti nugalėtojais. Jie sugebės pasiekti bet kokio, netgi pačio nerealiausio kitiems, tikslo.

 

Ištižėlis

 

Tai visiška priešingybė „D‘Artanjanui“, minkštas, švelnus, mylintis, mokantis nuoširdžiai išreikšti savo jausmus, bet tuo pačiu ir visiškas bevalis ir netikėlis. Išoriškai jis dažnai putlus, pabrinkęs, kenčia nuo antsvorio ir bejėgiška veido išraiška. Šis žmogus linkęs laikyti save auka. Jis neturi savigarbos. Kartais prieina iki susinaikinimo.

 

Jis ir pats kenčia dėl to, kad negali būti aktyvus, ir kartais stengiasi pasikeisti, būti veiklesnis. Bet, kaip taisyklė, iš to nieko neišeina. Jis vėl ir vėl kenčia nesėkmes ir grįžta ant savo mėgstamos sofos, kad galėtų gailėtis savęs, ieškoti kaltų dėl tokios savo dalios. Linkęs skųstis pasaulio neteisybe, kur visi laurai tenka kitiems, puola į melancholiją ir susimąstymą. Jis lėtas, tarsi kažkiek pristabdytas, atrodo kaip beviltiškas, pasmerktas.

 

Gerosios jo savybės – jo dvasinis subtilumas, užuojauta, gailestis kitiems žmonėms, mokėjimas pergyventi dėl jų ir rūpintis jais. Tai labai patikimi žmonės, jie nusipelno pasitikėjimo, nes niekada neišduos. Įveikę savo pasyvumą, jie gali tapti nuostabiomis kūrybinėmis asmenybėmis, sukurti šedevrus, o taip pat sulaukti sėkmės bet kokiame darbe, kuriame reikia bendrauti su žmonėmis.

 

Sizifas

 

„Sizifas“ jau nuo vaikystės jaučiasi suaugusiu. Jis stengiasi būti idealus, tobulas, visada pirmas, būti nors kur pavyzdžiu, net jeigu tai negatyvi veikla. Jis nori, kad juo gėrėtųsi ir siekia to pačiais įvairiausiais būdais. Tai arba amžinas pirmūnas, kuris savo pažymius užsidirba sąžiningu darbu, arba užkietėjęs chuliganas ir dvejetukininkas, tačiau pats stipriausias kieme, ar geriausias sportininkas ir taip toliau.

 

Jam ne svetimi tokie suvokimai kaip garbė ir sąžinė. Jis laimi, bet laimi garbingai. Vienintelio dalyko, ko šis žmogus nemoka – tai gyventi savo malonumui. Jis negali leisti sau atsipalaiduoti, nes yra pripratęs užgniaužti emocijas. Jam atrodo, kad jeigu jis leis sau nors kartą atsipalaiduoti, tai visi jo reikalai virs pelenais ir jis viską turės pradėti iš pradžių. Kas jam labai dažnai ir atsitinka. Tai jis iš visų jėgų ir tempia gumą, o ją pertempęs, ritasi atgal. Ir vėl prasideda viskas iš pradžių. Gaunasi amžinas nesibaigiantis „Sizifo darbas“.

 

Kai „Sizifas‘‘ įveiks negatyvias programas, jis galės realizuoti savo gerąsias savybes: mokėjimą pasiekti savo, puikiai dirbti, pasitikėjimą savimi. Tuo pačiu nustos kentėti emocijos – jos nebebus pažeistos, o pasireikš natūraliai. Žmogus mokosi gyventi pilnavertį gyvenimą, matyti gyvenimo prasmę ne tik darbe.

 

Amžinas vaikas

 

Tai, gaila, šiuo metu labai paplitęs vyrų tipas, kuriam šalia reikia stiprios moters – tokios amžinos motinos. Jeigu jis randa tokią moterį ir šeimoje gimsta kūdikis, „Amžinas vaikas“ tai priima jį viso labo kaip konkurentą, visiškai nejaučia tėviškų jausmų.

 

„Amžinas vaikas“ labai prisiriša prie žmonių, ieško atramos kituose, ne savyje. Jį kamuoja pastovus jausmas, kad jam kažko trūksta gyvenime, kažkokių gyvenimo gėrybių jam neduoda ir jis tai stengiasi gauti iš kitų. Jis labai priklausomas nuo kitų nuomonės. Dažnai, nemokėdami įveikti savo priklausomybės nuo kitų, jie vengia bendrauti su žmonėmis. Tai labai vieniši žmonės, nes nemoka bendrauti. Žmonės dažnai šalinasi jų, nes jie tiesiog iščiulpia jų energiją.

 

Įveikę savo negatyvias programas, tokie žmonės galės gauti iš gyvenimo viską, kas jiems būtina, išmoks priimti įvykius garbingai, be baimės nuo ko nors priklausyti. Įeidami į savo aukštesnį lygį, jie realizuoja savo gerąsias savybes: mokėjimą suprasti kitus žmones, mylėti, mokėjimą su meile ir gerumu perteikti kitiems žmonėms įvairiausias žinias.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
krakenas

jau isprotėjau

Nuomone

Sorry, bet cia ne straipsnis, o paprasciausios blevyzgos.

Nu

Žmogus nesusideda iš vieno tipo. Žmoguje yra kiekvieno tipo po dalį, vienos mažiau, kitos daugiau. Nėra žmogaus, kuriam grynai gali priskirt tik vieną iš šių pateiktų “karmos rūšių”. Žmogus yra sudėtingesnė būtybė, negu daug kam atrodo, psichiškai, mentališkai, fiziškai, dvasiškai. Be to tikiu, kad kiekvienas gali koreguoti savo likimą, ir save kaip asmenybę, reikia tik daug kantrybės ir noro.

emu

Jei žmonės būtų su tokiu aukstu dvasinių ir psichologinių supratimu kaip jūs,pasaulis verstusi į aukštesnės vibracijas ,blogis išprotėtu.

Taip pat skaitykite