Tėtis kartu su vaikais tapo neįtikėtino reiškinio liudytojais

supynes-vaiduoklisPaprasta diena, kai tėtis nori nuvežti vaikus į žaidimų aikštelę, gali virsti tikru siaubu, rašo alfa.lt. Vyras, kartu su vaikais sėdėdamas mašinoje, tiesiogiai savo „Facebook“ profilyje transliavo neįtikėtiną vaizdo įrašą.

 

Vaikų žaidimų aikštelėje didelės sūpynės judėjo pačios!

 

Vaikai su tėčiu mašinoje stebėjo šiurpą keliantį reginį, kuris prilygo nežemiškam reiškiniui. Sūpynės įnirtingai siūbavo į visas puses, nors vėjo nebuvo. Nei kitos sūpynės, nei medžiai nejudėjo. Atrodė, it kažkas sunkus sėdėtų sūpynėse ir be paliovos suptųsi.

 

Šią vaizdo transliaciją stebėjo daugiau nei 5 milijonai žiūrovų. Vyro teigimu, sūpynės judėjo ilgiau nei dvi minutes, prieš pradedant filmuoti.

 

Nelabai tikėtina, jog silpnas vėjas galėjo taip aktyviai judinti vaikiškas sūpynes. Mašinoje sėdintys ir viską stebintys vaikai buvo pakraupę iš siaubo ir atsisakė eiti į žaidimų aikštelę.

 



 

Parengė: Laurita Putnaitė

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asd

Tas krėslas visada viršutine dalim supasi atgal. Galėčiau lažintis, kad valas pririštas prie tos vietos ir kažkas tiesiog jį tampo.

Toks gyvenimas

Iš baimės visi vos į kelnes nepridėjo, ČIA VĖJAS! (Dėl vaikų tai suprantu, aš irgi lelė būdama išsigąščiau)

Ziurekite

Tai ,kad ir kitos supynes truputi juda..matomai..issupe..ir paliko..nes supynes ilgai supasi kol nustoja.Komedija…ir tiek ..Vaiduoklis “”” ..bijo supyniu..Ach..juokdariai..tik nematau kokioje vietoj Juoktis..cia reikia “”*verkti””..vaiduoklis ateme supyyyynes..geros dienos.

...

Tai jau dabar vaiduoklis ir suptis nebegali? Čia tikrų tikriausias rasizmas. Suprantu, kad peilių mėtymas poltergeistų yra negerai, nes gali pats susižeisti ar kitus. Kaip ir kėdžių stumdymas netoleruotinas, nes po 19h – ramybės metas. Sakyčiau išpūstas per didelis burbulas dėl tų supynių. O ir pačios supynės atrodo žiauriai patogios.

bzzz

Tai jau dabar vaiduoklis ir suptis nebegali? Čia tikrų tikriausias rasizmas. Dekui uz gera juoko doze..:DDDD

Ana

:DDDDDD

LOLIS

Už žilkos ir aš moku patampyt

paprasta

inercija

Taip pat skaitykite