Moterų karmos rūšys

moteru-karmaDažniausiai pasitaikančios karmos rūšys pavaizduotos pasakose, mituose, literatūriniuose veikaluose, kurie plačiai žinomi žmonijos istorijoje. Sutartiniam karmos rūšių žymėjimui psichosomatikai naudoja šiuos personažus. Šiuo metu yra išskirta keturiolika subrendusios karmos rūšių: septynios vyrų, septynios moterų.
 
Kokios yra vyrų karmos rūšys galite perskaityti paspaudus čia.
 
Tai – pagrindiniai tipai, bet pastaruoju metu dažnai galima sutikti mišrių, kuriuose sujungtos kelių rūšių karmos savybės. Todėl jūs savyje galite rasti ne vienos, o kelių rūšių karmos savybių, teigia Būrėja Roma Vičienė, projekto Mėnesiena: Būrimas kortomis įkūrėja.
 
Idealistė
 
Ši moteris bijo realaus gyvenimo. Ji svajoja apie kažkokį ypatingą, gražų gyvenimą ir atstumia menką realybę, tiesiog nenori jos pastebėti. jai atrodo, kad realybė neverta jos, kad jai reikalingas kažkoks kitoks gyvenimas. Ir gyvena ji dažniausiai tik svajonėmis apie ateitį, kurioje, tiesiog pamojus burtų lazdele, stebuklingu būdu viskas susitvarkys ir bus tiesiog nuostabu. Bėgant laikui, kai paaiškėja, kad niekas savaime nesusitvarko, “Idealistė” patiria kartų gailesčio jausmą dėl praeities ir praleistų galimybių.

 

Tokia moteris labai dažnai tiesiog praleidžia savo gyvenimą, juk dabartyje jos nėra: pradžioje ji gyvena svajonėmis apie ateitį, vėliau – gailesčiu dėl praeities. Gyvenimas tuo metu praeina. Tokioms moterims yra didelė problema sukurti šeimą – jos gali visą gyvenimą svajoti apie didžiulę meilę, bet nerasti tai meilei “verto” objekto. Kai “Idealistė” įveiks savo negatyvias programas ir nustos bijoti realaus gyvenimo, ji labai sėkmingai pasieks kūno ir sielos harmonijos, juk, turėdama didingą ir jautrią sielą, ji pajėgi pakeisti pasaulį aplink save, priartinti jį prie jos taip trokštamo tobulumo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Miegančioji gražuolė

 

“Miegančioji gražuolė” visą gyvenimą laukia nuostabaus princo. Jai gali būti jau 40 metų, o jai vis atrodo, kad 18. Jis štai jau tuoj tuoj atšoliuos ant balto žirgo, pabučiuos ją, štai tada ir baigsis sapnas ir prasidės realus gyvenimas.

 

Tačiau “Miegančioji gražuolė” jokiu būdu ne senmergė (į tai labiau linkusi “Idealistė”). Ji jaučia gyvenimo skonį, svajoja pilnai pasimėgauti juo. joje gyvena didžiulis meilės troškimas ir sugebėjimas atiduoti save meilei. Bet ji svajoja apie nežemišką meilę. Realių vyrų “Miegančioji gražuolė” šalinasi. Jai atrodo, kad jie per daug grubūs, primityvūs ir gali sugriauti jos trapią sielą.

 

Ji susigalvoja sau dievaičius, įsimyli juos, bet jau pirmas susitikimas sugriauna jos įsigalvotą įvaizdį ir ateina nusivylimas. ji turi, kaip taisyklė, negatyvią seksualinę patirtį, todėl, kad, pradėdama intymų gyvenimą su vyrais, ji negauna to “nežemiško ir pasakiško” jausmo, apie kurį svajojo.

 

“Miegančioji gražuolė” negali pamatyti ir įžiūrėti eilinių žmonių, nesistengia jų suprasti, kiekvieną suriktą lygina su savo išsigalvotu idealu. Iš esmės, jai patogiau mylėti per atstumą savo susigalvotą įvaizdį – realios meilės su realiomis problemomis ji bijo.

 

Kai “Miegančioji gražuolė” įveiks negatyvias programas, ji staiga pradės matyti ir vertinti realius žmones, ji nustos bijoti realios meilės. Jai pavyks sutikti tikrai jos vertą žmogų, kurio ji neatstums ir sugebės pamilti. Tada ji galės pragyventi tikrai pilnavertį moters gyvenimą, realizuoti išskirtines ir puikias savo sielos savybes šeimoje ir meilėje.

 

Pupytė

 

Ji neištveria vienatvės. jaučiasi silpna ir pasimeta, jeigu šalia nėra vyro – stipraus peties, ant kurio galima pasiremti. Ji gali įsimylėti visus iš eilės ir ištekėti už pirmo sutikto – kad tik nebūtų viena. Kartais būna per daug neišranki. “Pupytę” reikia tiesiogine prasme tempti ant savęs, nes ji nemoka savarankiškai judėti per gyvenimą. Jos labai greitai nualina tą, kuris randasi greta jų.

 

Be kita ko, “Pupytės” mėgsta čiulpti iš vyrų pinigus ir daiktus, pastoviai reikalauja padidinto dėmesio ir dažnai puola į isterijas, jeigu negauna ko nori.

 

Kai “Pupytė” nustos kabintis į aplinkinius ir reikalauti šilumos, tai ta šiluma ateis savaime, be jokių jos pastangų. Juk meilės atėjimui į jos gyvenimą trukdė tik jos negatyvios programos. Įveikusi jas, “Pupytė” taps labai švelnia, mylinčia ir rūpestinga. Meilė pradės lietis į jos gyvenimą nuolatiniu srautu.

 

Žana D’Ark

 

“Kas mane myli – paskui mane” – štai jos devizas. Atkreipkite dėmesį, ne “pas mane”, o “paskui mane”. Ji bijo realios meilės, ir geriau linkusi vesti vyrus į mūšį, o ne atsiduoti jiems. Bijodama parodyti silpnumą, ji, kaip taisyklė, pašvenčia savo gyvenimą kokiam nors aukštam tikslui. Tai moters – kovotojos tipas. Neišnaudotas švelnumas tiesiog drasko ją, bet ji neleidžia jam išeiti į paviršių ir savo nepanaudotas emocijas išlieja mūšio lauke.

 

Tokia negatyvi programa yra visiškai įveikiama. kai ši moteris išsivaduos nuo jos, jos tiesiog nebus galima pažinti. ji puikiai save realizuos šeimoje ir profesijoje. Drąsi, ryžtinga, turinti tikslą ši moteris pasieks daug. Jai reikia išmokti mylėti ir priimti meilę.

 

Matrioška

 

Matrioška – labai nejudri figūra, nelanksti ir turinti didelę inercijos jėgą. Jeigu jau rieda, tai ją sunku sustabdyti, jeigu stovi vietoje, tai nepastumsi. taip ir moteris “Matrioška”: ji ilgai ir nuobodžiai skųsis gyvenimu, vyru, vaikais, kad amžinai pinigų trūksta, bet pati nei piršto nepajudins, kad ką nors pakeistų. Ji nė nepastebi, kad jos viduje, kaip mažos matrioškos didelėje, slypi daug nerealizuotų ir nepasireiškusių talentų. Ji tingi juos atskleisti ir realizuoti.

 

“Matrioška” laiko save nelaiminga ir nesupranta, kad jos problemos, kaip ir jų sprendimai, slepiasi joje pačioje. jai atrodo, kad viskas tik dėl aplinkinio pasaulio neteisingumo. Tokia moteris vis skundžiasi, kad negali rasti tinkamo vyro – papuola tik tinginiai ir alkoholikai.

 

Įveikusi savo negatyvias programas, ji sugebės atskleisti savo talentus ir gabumus, nustos bijoti veikti, taps harmoninga asmenybe, įgis savarankiškumą ir laisvę, išmoks būti savo gyvenimo šeimininke ir susikurs asmeninį gyvenimą tokį, kokio panorės. Jos gerosios savybės – gerumas, sielos tyrumas – pasireikš pilnai ir atneš daug džiaugsmo jai ir aplinkiniams.

 

Mama

 

Ši moteris iš prigimties užtarėja ir pagalbininkė, net jei vaikų neturi. Ji bet ką uždengs savo plačia nugara. Žinoma, kad ji pritraukia silpnus, infantilius vyrus – “amžinus vaikus”. Ši moteris dažnai kenčia dėl to, kad vyras nustoja vykdyti savo, kaip sutuoktinio pareigas.

 

Bet jis ir priima ją kaip mamą, o ne kaip žmoną.

 

Darbo kolektyvia “Mama” taip pat kraunasi viską ant savęs. Savo nuosavų vaikų ji neprileidžia nei prie vieno nors kiek reikšmingo reikalo, stengdamasi juos apsaugoti, paslėpti nuo gyvenimo. Jos vaikai išauga infantilūs, bejėgiai, nesavarankiški ir silpni. Slegiama neišmatuojamos atsakomybės naštos, ji labai dažnai pamiršta apie save ir prieina iki nervinio išsekimo. Tokių moterų bėda tame, kad jos daug atiduoda, bet visiškai nemoka nieko priimti, tame tarpe ir meilės.

 

Kai moteris atsikratys savo negatyvių programų, ji galų gale atsipalaiduos, išsilaisvins nuo pastovios įtampos. Ji nustos bijoti priklausomybės, išmoks priimti meilę, būti mylima – ir taps, galų gale, tikra moterimi, mylinti ir mylima, rami ir pasitikinti, likdama tuo pačiu puikiu vadovu, lyderiu šeimoje ir darbe.

 

Pelenė

 

Tai tipiška gera mergaitė iš probleminės šeimos. Darbšti, labai stengiasi viską daryti teisingai, visur spėti, už viską būti atsakinga. tai mergaitei, iš esmės, nėra vaikystės. Ji jau nuo mažumės tampa suaugusi. Ji nesupranta vaikiškų žaidimų, pramogų, išdaigų. Ji vadovaujasi tik vienu žodžiu: “reikia”. ji išauga labai teisinga ir rimta mergina. Lengvo flirto ir nerimtų meilikavimų ji tiesiog neprisileidžia. Ir, kaip taisyklė, greitai randa vaikiną iš kur kas geresnės negu jos, šeimos.

 

“Pelenė” – darbininkė. Įeidama į svetimą šeimą labai greitai tampa kažkuo panašiu į tarnaitę ar namų darbininkę. Tarp kitko, visi jos vyro namiškiai kažkaip iš karto supranta, kad ši užsivers ant savęs bet kokią nepakeliamą naštą ir lengvai perduoda visą namų ūkį į jos rankas.

 

“Pelenė” nesupranta, ką reiškia gyventi dėl savęs, savo malonumui, ką reiškia pailsėti, atsipalaiduoti, leisti kažkam pasirūpinti ja. rezultatas – susikaupia didžiulė nervinė įtampa, kuri galų gale sukelia įvairias ligas.
Įveikdama negatyvias programas, ji galų gale supranta, kad reikia mylėti ir save, kad negalima gyventi tik dėl kitų.

 

Kada ji pradeda mylėti, vertinti ir gerbti save, tai ir aplinkinių meilė jai ateina pati, tiesiog šiaip, kaip dovana. “Pelenė” nustoja persitempti ir pradeda tiesiog gyventi – pilnavertį ir džiaugsmingą gyvenimą. tuo pačiu ji lieka puiki šeimininkė ir moka palaikyti šeimos židinio šilumą.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite