Likimo bausmės ir dovanos Zodiako ženklams

MERGELĖ

 

Likimo bausmės: Šiam ženklui atkreipti dėmesį ir analizuoti savo poelgius reikia tada, kai prasideda smulkių nepasisekimų lavina: santykių su žmonėmis pablogėjimas, sutrikimai darbe, nemalonumai kelionėse.

 

Likimo dovanos: Sėkmė reikaluose, karjeroje, mokslinėje ar kultūrinėje veikloje, valdžios palaikymas, ramybė dėl rytojaus ir aplinkos palaikymo.
SVARSTYKLĖS

 

Likimo bausmės: Santykių su giminaičiais pablogėjimas, šeimyniniai ginčai ir skandalai, įtampa santykiuose su vaikais. Reikia atkreipti dėmesį jeigu artimieji nesupranta jūsų pergyvenimų, prarandate intuiciją.

 

Likimo dovanos: Linksmi, dosnūs ir nuoširdūs draugai, atsidavę bendraminčiai reikaluose ir visuomeninėje veikloje, sėkmė visuose originaliuose projektuose ir darbuose.

 

SKORPIONAS

 

Likimo bausmės: Skorpionus pirmiausiai baudžia materialiai: vertingų daiktų praradimu. Dvasinėje plotmėje – mylimo žmogaus palankumo praradimu, sunkumais kūrybiniame procese. Niekas gyvenime nedžiugina.

 

Likimo dovanos: Svajonių pildymasis, puikiai išvystyta intuicija, kurią galima naudoti savo naudai, ištikima meilė, apsauga nuo apatijos ir depresijos, dvasinė ramybė.

 

ŠAULYS

 

Likimo bausmės: Už netinkamą elgesį šis žmogus baudžiamas įtampa santykiuose su kolegomis ir su tais, kurie juos anksčiau remdavo, svarbių daiktų sugedimu ir būtinybė užsiimti smulkiais ir neįdomiais reikalais.

 

Likimo dovanos: Galimybė gyventi įdomų gyvenimą, teisė savarankiškai priimti bet kokius sprendimus, galimybėmis pirmauti reikaluose, visuomenės pripažinimas.

 

OŽIARAGIS

 

Likimo bausmės: Šio ženklo žmogui gresia įtampa partnerystėje, interesų pažeidimai, stabilumo jausmo praradimai, bendravimas su nemaloniais žmonėmis.

 

Likimo dovanos: Saldus gyvenimas, aukštas pajamų lygis, tvirta finansinė sėkmė, bendravimas su maloniais žmonėmis, intuicija.

 

VANDENIS

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Likimo bausmės: Moralinių vertybių nepaisymas bus baudžiamas galimybių lengvai uždirbti pinigus praradimu, turto ir stabilumo praradimais, bendravimu su nemaloniais žmonėmis.

 

Likimo dovanos: Išsilaisvinimas nuo materialinių ir moralinių skolų ir nemalonių įsipareigojimų, galimybė lengvai gauti būtiną informaciją, naujų draugų atsiradimas.

 

ŽUVYS

 

Likimo bausmės: Mokestis už negerus poelgius šiam ženklui yra sunkumai ir problemos kelionių metu, dokumentų praradimas, žmonių pasitikėjimo praradimas, nesugebėjimas mokytis, nusivylimas žmonėmis ir idealais.

 

Likimo dovanos: Šeimyninė laimė, dvasiškai artimų žmonių apsuptis, palaikymas sunkią minutę.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite