Ligoninės kameros nufilmavo mirusios moters iškeliaujančią sielą

siela-ligonineAr žmonės turi sielą? Jeigu mokslininkai vis dar kelia šį klausimą, tai kitiems tyrėjams atsakymas beveik nekelia abejonių. Ypatingai šiais laikais, kai vaizdo kamerų paplitimas pasaulyje įrašo kartais net iš pirmo žvilgsnio neįtikėtinus vaizdus.

 

2014 m. liepos 20-ąją vienoje Kinijos ligoninėje darytas vaizdo įrašas privertė pakasyti pakaušius net šios įstaigos medicinos personalui.

 

Saugumo vaizdo kameros užfiksavo kaip nuo lavoninėje gulinčios moters kūno atsiskiria baltas šešėlis ir po kelių akimirkų dingsta iš akiračio.

 

Ką pavyko užfiksuoti kamerai? Tyrėjai kurie domisi sielos egzistencija teigia, kad tai dar vienas įrodymas, kad žmonės savo gyvenimą nebaigia kai sustojo jų širdis. Tuo tarpu kai kurie mokslininkai tvirtina, kad tai gali būti iš kūno išeinantis fosforo pėdsakas.

 

Nors ginčai apie tai, ką pavyko užfiksuoti netyla, ekspertai pripažįsta, kad šiais laikais mokslas taip greitai žengia į priekį, kad netrukus galbūt net skeptiškai nusiteikę mokslininkai turės pripažinti tyrėjų iškeltą teoriją, kad viskas nesibaigia po žmogaus mirties.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
just me

Kažkokia nesąmonė. Nepanašu, kad būtų tikra. Kodėl prieš išeinant “dvasiai” visa patalpa pašviesėjo? Matosi jog čia sukurta! Tik idiotas patikėtų, kad čia iš tikrųjų taip buvo.

ha

su after efectais galima tokiu ciudu pridaryt :D ir beje kam ta gresminga muzika uzdeta, nes ta tipo “siela” neskraido ir neniokoja kas pasitaiko kelyje, kad butu kokia pasaulio pabaiga :DDD

as

fosforo pas zmogu yra labai mazai,ir todel kad jis pasisalintu su atvaizdu dar zmogaus labai abejoju,jis pasisalina bet mazais kiekiais musu akis gali neiziureti,ir tiktai irstant kunui.po kaskiek dienu,o cia moteris numirusi ka tik,tai kaskas jau nebesutampa,gali but kad siela,nes uzfiksavo tikkamera,o ne plika zmogaus akis

Tomas

Kodėl prieš pakylant dvasiai viskas pašviesėjo? :D

Taip pat skaitykite