Ant paslaptingo medžio Tailande, auga “moterų formos” vaisiai

tailandas-medisAnt keisto ir kartu paslaptingo medžio Tailande, auga vaisiai, kurių forma primena jaunas moteris.

 

Vietos gyventojai vaismedį jau spėjo apipinti įvairiomis legendomis. Kai kurie iš jų įsitikinę, kad tai senovės budistų Dievo pasodintas medis.

 

Nors vaisiai ir valgomi, tačiau Tailando mokslininkai spėja, kad tai gali būti gerai sugalvota klastotė. Tikėtina, kad kažkas sugebėjo augančius vaisius apdoroti į kitą formą, bet mokslininkai patys pripažino, kad atsakymų kaip tokius vaisius įmanoma užauginti, kol kas neturi.

 

“Vaisiai yra tikri. Juos galima valgyti. Ten daug baltymų, nemažai kalio ir kitų organizmui reikalingų mineralinių medžiagų. Kol kas mes negalime atsakyti kokiam tipui priklauso šie vaisiai, tačiau jie yra tikri.”, – vietos žiniasklaidai kalbėjo Tailando biologas.

 

Viena JAV mokslininkų komanda jau gavo Tailando ekspertų kvietimą atvykti ir patiems apžiūrėti medį. Manoma, kad liepos pabaigoje medis bus iškirstas, siekiant nuodugniau jį ištirti ir sužinoti ar tai nėra kieno nors sugalvota klastotė.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Apuokapukas

Tai vadinasi Zeme is tikro yra plokscia….

Katalykas

Tas medis tai ir yra yrodimas kqd simbolizuoja dievo antras sukurtas kurinis tai jieva kur nesuklususi suvalge nuodeminga obuoli nuo edenos sodo medis cia yra kuris skirtas buvo atpazinti geri ir blogi tai tas medis ir yra nes cia yra zenklas mus kad mes suprastumeme kad ne bkogi imtumeme o geri.

..

Tas medis yra irodymas, kad savininkas pasiziurejo youtubeje kaip ant besimezgancio vaisiaus uzdeti forma, kad tas pagal ja isauktu ir pasidarytu sau reklama..dieve tu…

Wellin

Kaip visada pirma kirsim po to aiskinsimes

Taip pat skaitykite