Amerikietiškose imtynėse užfiksuotas vaiduoklis?

ghost-identityAmerikietiškos imtynės (WWE) turi daugybę gerbėjų visame pasaulyje. Ar galimas daiktas, kad ne tik gyvųjų, bet ir mirusiųjų?

 

Liepos ketvirtąją pirmadienio vakaro Raw buvo ypatingas dėl dviejų priežasčių. Pirmoji – Raw sutapo su JAV nepriklausomybės diena, antroji – mažiau žinoma, ir pastebėta tik interneto komentatorių – tądien mačus galimai stebėjo svečias iš nežinios. Jį sudomino The Golden Truth ir The Vaudevillains akistata.

 

Goldust ir R-Truth duetui išplėšus pergalę, nuo 1:26 iki 1:27 sekundžių YouTube vaizdo įraše galima įžvelgti tamsų siluetą, tarsi bėgantį pro tribūnose sėdinčius žiūrovus.

 

Vieni teigė, kad tai tebuvo greitai prabėgęs vaikas, kiti nesutiko – esą tam tarp kėdžių per mažai vietos. Kai kurie nutarė, jog ten tik kameros šešėlis.

 

Šiaip ar taip, Ohajas, iš kurio vyko liepos 4-osios transliacija, turtingas pasakojimais apie vaiduoklius. Galbūt kuris jų neapsikentė jaunų ir perspektyvių The Vaudevillains pralaimėjimo savotiškai pusamžių vyrukų komandai ir nutarė pasišalinti iš gyvųjų teritorijos.

 

O kaip manote jūs? Pasidalinkite savo svarstymais komentaruose.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nieko nemaciau

as nieko nemaciau

quatumleaper

1:25 – 1:27 kazkoks šešėlis bėga, salėj tarp žiurovų.

...

Jokia ten ne juodaodė, o šešėlis. Lubose yra apšvietimas ar virš scenos. Greičiausiai įtaisyti bėgiai vaizdo kamerai ir pro šviesas ji pralėkė. O šešėlis krito ant tų sėdynių, sudarydamas greitai judančio tamsaus daikto įspūdį. O ir pats šešėlis juda nekeisdamas formos, kas byloja apie mechaninio daikto judėjimą. Kodėl tas šešėlis taip greitai juda manau visiems aišku.

Indre

Nieko nematau

Ieva

sustabdzius matosi juodaode mergaite :)

Taip pat skaitykite