Moteris draugauja su vyru kuris įsivaizduoja esąs šuo

vyras-suoTomas Petersas turi labai neįprastą hobį, apie kurį šį rytą prabilo visam pasauliui. Vyras pripažino, kad labai mėgsta persirenginėti ir elgtis kaip šuo, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

Kai tampa šunimi, jis vaikšto ant keturių kojų, miega narve ir valgo šunų maistą iš specialaus indo. Vis dėlto laidoje vyras atskleidė, kad tokių persirengėlių yra daugiau, tad nemano, kad yra išskirtinis ar kitoks.

 

Atvirai prabilo ir buvusi Tomo sužadėtinė Rachael Watson, kuri iš pat pradžių sunkiai priėmė tokį pomėgį, tačiau atleido.

 

„Dabar mes esame dar artimesni. Žinoma, norėčiau, kad jis turėtų kitų pomėgių, tačiau jis yra toks. Kai jis tampa Spotu, jis savimi pasitiki, o būdamas Tomas net bijo prieiti prie baro ir užsakyti gėrimo“, – atvirai kalba moteris.

 

vyras-suo2

 

Vyras laidoje parodė, kaip elgiasi būdamas Spotu ir prašė visų suprasti jo polinkį būti šunimi.

 

„Žmonės galvoja, kad aš turėčiau slėptis ir niekam nekalbėti apie savo „ligą“. Vis dėlto aš noriu, kad su manimi elgtųsi kaip su mažu šuneliu, kuriuos žmonės labai myli“, – nuoskaudas išsakė vyras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jis teigia, kad taip gyventi sunku, tačiau tikisi, kad viešas pripažinimas padės sulaukti daugiau palaikymo. Ir nors didžiąją dalį laiko vyras yra šuo Spot‘as, kai kurių šuniškų dalykų jis atsisako. Pavyzdžiui, „gamtos žymėjimo“.

 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kysiklis

Va kas buna kai bdsm per toli nueina

Nesvarbu

lietuvoj gautu i kakta :D

vikce

kad ryzas, net per kauke matosi :D

Taip pat skaitykite