Mokslininkai atskleidė, kada galime tikėtis ateivių apsilankymo

ufosYra nemažai skeptikų, manančių, jog nėra jokių šansų sulaukti ateivių apsilankymo Žemėje. Tuo pačiu priduriama, jog apskritai mokslininkai veltui švaisto laiką bandydami aptikti nežemiškos gyvybės formų.

 

Tiesa, kaip ir daugeliu atvejų, egzistuoja priešinga pusė, teigianti, jog tėra tik laiko klausimas, kada mes aptiksime ateivius arba jie mus aplankys.

 

Tiesa, mokslininkai, palaikantys ateivių egzistavimo idėją, tvirtina, jog prireiks nemažai kantrybės laukiant ateivių apraiškų. „Science Alert“ rašo, jog atkreipiant dėmesį vien į Paukščių Tako galaktikos dydį, žinių apie nežemiškos gyvybės formos egzistavimą gali tekti palaukti net 1500 metų.

 

Beje, išreikšta dar keistesnė nuomonė, jog žmonija gali tiesiog atsipalaiduoti ir ramiai laukti praktiškai nieko nedarant, kadangi per minėtą laikotarpį ateiviai patys mus susiras arba bent jau susisieks. Mums tereikia iš savo planetos stebėti aplinką ir fiksuoti signalus, sklindančius iš kosmoso.

 

„Mes nesame nieko girdėję iš ateivių iki šiol, kadangi kosmosas yra išties didelė vieta, bet tai nereiškia, kad jų ten nėra. Yra tikimybė juos išgirsti bet kuriuo momentu, tačiau tikėtina, jog tai įvyks už 1500 metų“, – kalbėjo Evanas Solomonidesas iš Kornelio universiteto.

 

Pasak E. Solomonideso, labai realu, jog iki to laiko mes manysime, jog esame vieni. Tačiau manymas neprilygsta žinojimui. Mokslininkų skaičiavimais, vien mūsų galaktikoje yra tarp 100-400 milijardų žvaigždžių, todėl labai realu, jog egzistuoja daugiau pasaulių, kuriuose yra užsimezgusi gyvybė.

 

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
jurga

visata yra begalinė ir būtų kvaila manyti,kad mes joje esame vieni.Ir didžiulis faktas,kad tikrai ne vieni.Jie egzistuoja,jie mus lanko ir stebi.Atskrenda naktį prie langų,kokiu tikslu niekas nežino.Gal jie mus grobia,jūs tik paskaitykite kiek dingsta pasaulyje žmonių,tik tikslas koks.Gal jie eksperimentuoja,gal pas juos jau yra žmonių kolonija.Mačiau naktį visai arti prie lango,balta šviesa nušvietė visą kambarį,norėjau šokti iš lovos,bet negalėjau pajudėti,ką jie daro ir kam …

Saulys

Galite manyti ka norite, bet as UFO skiriu ne prie ateiviu. Mes vadiname juos ateiviais. Taciau 1. tai greiciausiai senoji rase arba tie kas cia atkeliavo pries zmonems atsirandant. Mes stebimi. 2. Laiko keliautojai. Tie taip pat karts nuo karto atsiranda priziureti, kad mes zemes nesunaikintumem ir siaip mus stebi. 3. Kitos dimensijos apsireiskimai. Visi trys vizituotojai yra daug aukstesnio lygio nei mes. Beje pirmieji nesu tikras ar ne dronai.

Mr.WTF

Rimtai ? Lauksim 1500 metu ? Prajuokino ;D
Tai kad mes ne viena karta jau siame portale susidureme su NSO filmuota medziaga pats jau esu mates keista “dalyka” ore … Nejuokinkit zmones ;DDD

Matilda

Tikrai, kad prajuokino, yra zmoniu, kurie kontaktave ir net buve ju planetoje, tiesa, musu zemes planeta jie lanko daznai ir mus stebi, kad neprivirtume koses, del kurios reiks kenteti Visatai.

ttt

Uz 1500 metu manau kad dar ir pries simta metu jau buvo ne vienas kontaktas uzmegstas o dar ir ateiviu palaikai uzaldyti yra slepiami kur nors bunkeriose kur net prezidentai negali ten patekti

Saulys

As manau, kad žmonija nori matyti ta kontaktą greičiau nei vėliau. Suprantama kadangi mes klausiam savęs ir aplinkos vis daugiau klausimų. Tačiau realija ta, kad šie ar kiti metai ar kitas ar šitas šimtmetis nieko astronominiu laiku nereiškia. Manau kadangi mes daromės technologiskai stipresni mes keliam daugiau kosminio triukšmo ir todėl galim būti greičiau pastebėti. Nesu tikras ar tai būtinai geras dalykas. Antra, manau kad signalai, kreipiniai kosmose pastoviai egzistuoja. Bėda ta kad juos priimti gali tik tie kas gali išgirsti. Iš to darau išvadą kad mes kai pasieksim reikiama lygį pamatysim ir išgirsime.

R2

To eli.
As tikiu jog egzistuoja nezemiskos gyvybes ir tai jog jos lankosi zemeje,bet tavo matyti objektai nebutinai yra nezemiskos civilizacijos butybes.Nso -Neatpazinti Skraidantys Objektai danguje gali buti ir slepiami paciu zmoniu lektuvu-naikintuvu prototipai ar duju pliupsniu atsispindintis ozone ar…Ir jeigu nematei pacios butybes netvirtink jog matei.O del uzfiksavimo tai ju tehnologijos turetu buti tokios pazengusios jog jiems pasislepti nuo musu vienas juokas,o jeigu ir uzfiksuoja viriausybes neskelbs tokiu dalyku ir nekels panikos,nes pati zmoniu mase yra panikuojanti,kvaila,agresyvi,neprognozuojama ir t.t Ir siaip juokingas tavo komentaras :) mazai domejesis esi tuo ir mazai mastes.

NSO

HAHAHA va sitas tai straipsnis prajuokino :D :D Jau kad protingesnes butybes uz mus lankosi musu planetoi N metu… O jie dar zmonem kuria tokius beviltiskus straipsnius apgailetina… Supraskit zmones pagaliau ,kad neesam vieni visatoi :)

Eli

Nemazai zmoniu jau yra mate NSO musu padangese,ir as tame tarpe du kartus maciau,labai keista kaip rodarai neuzfiksuoja NSO?Paziurekit kiek filmuotos tikros medziagos visame pasaulyje!Akivaizdu,kad faktai yra slepiami,nieko praktiskai nedaroma,kazko laukiama…

Taip pat skaitykite