Mergina su Dievo dovana: žmones mato kiaurai, kaip rentgenas

natalija-demkovaNatalija Demkina – jos neeiliniais sugebėjimais buvo sužavėti ne tik paprasti žmonės tačiau ir mokslininkai.

 

28 metų mergina mato žmonių vidų, panašiai kaip tai daro rentgeno aparatas. Natalija gali tiksliai pasakyti kuo žmogus serga, kurioje vietoje yra svetimkūnis ir panašius medicininius dalykus.

 

Jos mama Tatjana Vladimirovna žino, kad ji turi talentą, kai ji pradėjo šnekėti šešių mėnesių, o išmoko skaityti būdama trejų. Kai ji pradėjo tvirtinti, kad mato kiaurai daiktus, tai sukėlė jai nerimą. Todėl nuvežė Nataliją į ligoninę, kad gydytojai mergaitę ištirtu.

 

Saransko vaikų ligoninės medikai ištyrė neįprastus Natalijos Demkinos ekstrasensorinius gebėjimus, kurie sukėlė didelį Rusijos visuomenės susidomėjimą. Tačiau gydytojams nepavyko rasti logiško paaiškinimo, kaip ši mergina gali itin detaliai nusakyti, ką mato kūno viduje.

 

Pati mergina nežino kodėl jai suteikta tokia dovana, tačiau prisipažįsta, kad norėtų sulaukti paaiškinimo.

 

„Nežinau, kodėl taip yra, bet galiu matyti kiaurai“, – Rusijos žurnalistams pasakojo Natalija.

 

Be jokių prietaisų mergina mato, kokie procesai vyksta žmogaus organizme ir nustato diagnozę tiksliau nei gydytojai.

 

2004 metais ją tyrė net ekspertai iš JAV, o viską filmavo “Discovery” televizijos kanalas. Tuomet Natalija dalyvavo eksperimente kuriame turėjo patikrinti 7 pacientų sveikatą, iš kurių vienas buvo visiškai sveikas.

 

Demkina gavo septynis ligų aprašymus ir privalėjo atpažinti, kas kokia liga serga. Tam, kad galėtų įrodyti antgamtinius gebėjimus mergina turėjo tiksliai įvardinti bent penkias diagnozes, tačiau Natalija įvardino tik keturias.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nors pritrūko tik vienos tikslios diagnozės, JAV mokslininkai nusprendė toliau netęsti eksperimento ir padarė išvadą, kad mergina meluoja.

 

Nepaisant tokių kategoriškų ir sveiku protu nesuvokiamų mokslininkų išvadų, pas ją pradėjo plūsti įvairiomis sunkiausiomis ligomis sergantys žmonės tam, kad Natalija juos apžiūrėtų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Nesvarbu ką sako mokslininkai. Ji mane išgydė. Tiksliai pasakė kodėl silpsta mano imunitetas, o man beliko tai perduoti gydytojams kurie pradėjo gydymą”, – pasakojo pagyvenusi moteris.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Nu čia tikrai tikras talentas

Taip pat skaitykite