Kraują stingdančios identiškų dvynių gyvenimo istorijos

evil-twinsNe paslaptis, jog dvyniais gimusius brolius ir seseris sieja ypatingas ryšys – ne tik išvaizdos, bet ir minčių prasme. Tačiau tas ryšys nebūtinai yra geras ir naudingas.

 

Dvyniai sugeba prikurti pačių demoniškiausių planų, kuriuos būna sudėtinga išaiškinti, kaip ir surasti patį nusidėjėlį.

 

Naujienų portalas alfa.lt pateikia keletą siaubingų identiškų dvynių istorijų, kurios sukels jums šiurpą.

 

1. Alexandria ir Anastasia

 

Identiškos dvynės Alexandria ir Anastasia turėjo įkūrusios jogos studiją. Iš pradžių viskas klostėsi puikiai, moterys viską darydavo kartu ir nesiskundė.

 

alexandria

 

Tačiau vėliau, po vieno televizijos projekto, prasidėjo kivirčai ir seserys įniko į alkoholį. Neilgai trukus, jos ėmė ne tik ginčytis, bet ir muštis, pradėjo grasinti viena kitai. Galiausiai Anastasia buvo nužudyta, o tai padarė ne kas kitas, o jos sesuo dvynė.

 

2. Danielius ir Calebas

 

Dvyniai Danielius ir Calebas pagarsėjo puldinėdami koledžo studentus it teroristai. Jie įtaisydavo sprogmenis pačiose netikėčiausiose vietose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

daniel

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Visgi jų norams nebuvo lemta išsipildyti, nes per šias atakas niekas nenukentėdavo. Tačiau tai ne viskas, ką darė broliai – jie taip pat nuodydavo žmones, vagiliaudavo, montuodavo sprogmenis į žmonių naudojamus prietaisus.

 

3. Edwinas ir Edwardas

 

Identiški dvyniai Edwinas ir Edwardas buvo areštuoti už savo motinos nužudymą. Jų pateikta įvykių versija skambėjo kiek kitaip, tačiau taip pat nepateisinamai. Dvyniai pasakojo policijai, kad motina, supykusi ir rėkdama, staiga įsiveržė į kambarį ir paslydo ant grindų.

 

edwin-edward

 

Jie leido savo mamai numirti, nes, kaip sakė patys, neturėjo pinigų nei laidotuvėms, nei greitajai. Policininkai moterį rado be apatinių, veidu į grindis. Ji buvo mirusi jau keletą mėnesių, o jos palaikai – pilni vabalų ir kirmėlių.

 

4. June ir Jennifer
Seserys June ir Jennifer turėjo susikūrusios savitą kalbą, tapo nusikaltėlėmis ir ne vieną kartą bandė kėsintis viena į kitą. Kadangi visame miestelyje mergaitės buvo vienintelės juodaodės, jos neturėjo daug draugų, todėl labiausiai bendravo tarpusavyje.

 

jenie-jenifer

 

Jos rašė dienoraščius, kuriuose atskleidė, kaip nekenčia viena kitos ir trokšta savo dvynės mirties. Neilgai trukus, seserys buvo paguldytos į psichiatrinę ligoninę dėl visų įvykdytų nusikaltimų. Kai merginoms sukako 29 metai, jos sudarė sutartį, kad viena negalės ramiai gyventi, kol kita nemirs. Išėjusi iš gydymo įstaigos, Jennifer mirė. Šio įvykio aplinkybės taip ir nebuvo išaiškintos.

 

5. Sara Grkovic

 

Sara Grkovic – gerai žinoma Kroatijos manekenė, ne kartą minėta spaudoje ir rodyta per televiziją. Spaudoje mirgėjo straipsniai apie tai, kad mergina pešdavosi su savo dvyne seserimi, nesutardamos, kuri iš jų yra gražesnė.

 

grkovic

 

Kai viena iš jų susirado vaikiną, merginas ėmė kankinti pavydas. Viskas baigėsi tuo, jog Sara subadė savo seserį ir buvo nuteista.

 

Parengė: Laurita Putnaitė

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Petkaa

Dvyniai copy paste :D

K.j

Ale sugalvok tu man taip. nnnn.
Visko būna,jau vien dėl to,kad yra visko labai daug.Bet velnias kruta ir kruta,tas nevidonas.

nnnn

3. nr turbut tie broliai isprievartavo bemirstancia mama…

Taip pat skaitykite