Ką reiškia, jei suglaudus delnus susijungia ši linija?

ranku-linijaChiromantija – žmogaus ateities spėjimas iš jo delno. Įprasta manyti, jog kairė ranka parodo tai, ką žmogus atsinešė į šį pasaulį gimdamas, o dešinė – koks jis yra dabar (tiesa, kairiarankiams tinka atvirkštinis variantas). Tačiau ar žinote, ką reiškia, jei suglaudus abu delnus, susijungia linijos?, – klausia portalas anglija.today.

 

Pirmoji pagrindinė linija delne, kurią žmonės dažniausiai pastebi, yra ties pirštų apačia. Ši linija vadinama širdies linija.

 

Štai, ką reiškia širdies linija:

 

– Jei suglaudus delnus, abiejų rankų delnuose širdies linija yra viename lygyje ir atrodo tarsi susijungtų, tai rodo, jog esate ramus, švelnus ir užjaučiantis žmogus. Esate ganėtinai stabilus ir nemėgstate būti atžagarių asmenų apsuptyje. Tikėtina, jog jūsų šeima gerai sutars su jūsų antrąja puse.

 

– Jei dešinės rankos linija yra aukščiau nei linija ant kairės rankos, tai reiškia, jog esate gerokai išmintingesnis pagal amžių, jus traukia vyresnių žmonių kompanija. Nekreipiate dėmesio į tai, ką kiti galvoja apie jus, esate praktiškas žmogus. 70% tikimybė, jog jūsų antroji pusė bus vyresnė nei jūs.

 

– Jei širdies linija kairėje rankoje yra aukščiau nei dešinėje, tuomet tai rodo, jog esate stiprus, atkaklus žmogus, ir, kaip liaudyje sakoma, mėgstate griebti jaučiui už ragų. Jūs trokštate gilios meilės, traukiate gerai atrodančius asmenis. Dideli šansai, jog jūsų antroji pusė bus jaunesnė nei jūs, taip pat gali būti užsienietis(ė).

 

anglija-today

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vikisimo

Šiaip yra tiesos, mano dešinioji auksčiau, man 21 mano vyrui 32 o visi mano draugai yra vyresni už mane, neturiu nei vieno jaunesnio už save :)

Eliada

Taip 10 metu atgal ir toks vyras butu apkaltintas pedofilija….

Taip pat skaitykite