“Aukštesnės jėgos” išgelbėjo mano vaikui gyvybę

avarija-sunkvezimisAr tikite, kad kartais „aukštesnės jėgos“ įsikiša į mūsų gyvenimus norėdamos mums padėti? Mūsų skaitytojas Nerijus (vardas pakeistas, – red. past.), nusprendė papasakoti savo gyvenimo istoriją apie tai, kaip “kažkas iš aukščiau” išgelbėjo visą jo šeimą nuo baisios, greičiausiai mirtinos avarijos. Žemiau pateikiame Nerijaus laišką.
 
Sveiki, rašau jums norėdamas papasakoti savo istoriją. Netikėjau paranormaliais ar kitokiais antgamtiniais dalykais tol, kol pats nepatyriau savo kailiu. Tai įvyko prieš 11 metų.
 
Buvo žiema, sausis. Važiavome namo iš uošvių namų: žmona, tuo metu 6 metuku sūnelis ir aš. Snigo, kelias pasidengęs plona ledo pluta. Žodžiu, važiuoti buvo pavojinga. Net prisiminus po šitiek metų nugara perbėga šiurpuliukais.

 

Pakeliui mums nuleido padangą, tad privalėjome sustoti šalikelėje. Paskambinau draugui kuris mus turėjo partempti namo į Panevėžį iš Kauno. Kol lauke buvo minus dvidešimt, kartu su žmona ir vaiku šildėmės automobilyje. Laikas laukiant pagalbos bėgo labai lėtai.

 

Žmona ir sūnelis jau užsnūdo, o aš stebėjau pro langą lekiančius automobilius.

 

Staiga mane aplankė tas jausmas, jog atrodo kad tai jau esi patyręs/matęs-dejavu. Atrodo žinau, kad dabar pro mane pravažiuos balta “Volvo”, ir pravažiavo, bet taip pat pamačiau kad netrukus į mūsų automobilį nestabdydamas trenksis sunkvežimis.

 

Panikuodamas žadinau žmoną, vaiką. Viskas vyko sekundžių tikslumu. Bėgome nuo automobilio kiek išgalėdami, klimpome per sniegą. Sūnus verkė, o žmona nesavu balsu rėkdama klausė kas vyksta. Kaip tik tą akimirką mačiau atvažiuojantį sunkvežimį. Jis pradėjo slidinėti ir neilgai trukus nuslydo į griovį kartu nunešdamas nuo kelio ir mūsų automobilį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Trise stovėjome sustingę, nesuvokdami kas įvyko, be emocijų. Negalėjome patikėti, kad mes vos per plauką nežuvome. Mums buvo šokas. Praktiškai po to nieko kas vyko neprisimenu, kaip grįžome namo, nieko. Gydytojai pranešė kad sunkvežimio vairuotojas neišgyveno. O juk galėjo būti dar trys aukos…

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Šį įvykį sapnuoju iki šiol, bet vis rečiau. Naktį prabundu išpiltas šalto prakaito. Po to žiauraus nutikimo esu visiškai įsitikinęs jog Dievas yra, jis man pasiuntė žinia jog man ir mano šeimai dar ne laikas mirti.

 

Ačiū, kad skaitėte,

 

Nerijus

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Įdomiai čia aš kartais tikiu tokiais dalykais na sapnais

beprotis

Padanga nuleido,tai lauke draugelio kad nubuksyruotu,plius kada slidu vilkti kita auto draudzia ket”as.puikus bandymas apipist:D

Log

Tau praverstų dar kartą persiskaityti KET taisykles

Marta

As tikiu,…as daznai sapnuoju,sapnus ..tik po to raso spauda…tas ir tas ivyko.Sapvavau..kaip Lenkijos prezidento nukrito lektuvas..vyras nusijuoke,o tu kartu neskrydai..sakau Ne…po poros savaiciu..visi TV.kanalai sako mano sapna.Dar…sapnuoju..kazkoks tai vyras vaziuoja su masina..sustoja islipa..ir matau masina bazooka viena..noriu rekti saugokis..it ji ta masina mirtinai prispaudzia..toks tamsiaplaukis..nubudau buvo ne kas…Po kiek laiko spauda raso si ivyki..Man tai labai daznai..Juk it Ata Kedi sapnavau..kad ji iskankino..nuzude tiesiog….ir Ata Pociuna…Esu rases..Bet man sapnai ispranasauja ateityje..nors nenoriu to pajusti sunku buna.

Vytas

Marta parasykite cia koki sapna kai jums susisapnuos. Veliau galesim patikrinti ar tai tiesa

Teksas

Nuleido padanga tai draugelis turejo partempt namo?:) Logikos biski nulis

RiKo

Tikiu 100 % kad yra kazkas ko mes ir mokslas negali nei suprasti nei paaiskinti
O man buvo taip ……..As susapnavau balsa kurio negaliu pamirsti 14 metu . Tas balsas pasake —-Neziurek ten nes tau dar per anksti . Viso sapno nepasakosiu Bet po 4 dienu as buvau komoj ir gyventi kaip pasake veliau gyd man buvo like 10—-15 min Taigi yra kazkas kas mus saugo ir perspeja Tikiu kad gime zmogus ir atsinese savo likima nuo kurio nepabegsi Daryk ka nori — bet dazniausiai viskas vyksta ne pagal musu norus

Vito

Zmogus matomai susiliejo su dvasiniu pasauliu, sededamas tyloj ir nesuprasdamas apie tai, kadangi dvasiniam pasauly neegzistuoja laikas ir erdve, tai jis ir pamate ateiti.

NEXO

Wow… Kas dėjo dislike ? Bent jau pateiktu priežastį dėl ko… O ne šeip sau svaidytusi.

Tik mokslas

Viską galima paaiškinti racionaliai ir moksliškai. Nieko antgamtinio.

danis

tai paaiskink

Zenonas

Autorius tai laimės kūdikis :) Sveikinu, ne visiems taip pasiseka

NEXO

Laimės kūdikis ar antgamtinės jėgos? :D Neapsigauk tai du skirtingi dalykai.

Taip pat skaitykite