Astronomai šalia Jupiterio užfiksavo neįtikėtino dydžio NSO

jupiterisInternete sparčiai plinta vaizdo įrašas, kuriame kaip manoma, nepriklausomiems astronomams pavyko užfiksuoti skrendančius neatpažintus objektus, rašo užsienio šaltiniai.

 

Nufilmuoti kadrai sukrėtė ne tik pasaulio ufologus, tačiau ir kosmoso entuziastus, kadangi pasakyti kas tiksliai pavaizduota įraše, kol kas negali niekas.

 

Astronomai filmuodami didžiausią Saulės sistemos planetą Jupiterį, visai netikėtai šalia jo nufilmavo ir kitus, neįtikėtinu greičiu skrendančius objektus.

 

Internautai ir tyrėjai pasidalino į skirtingas stovyklas, kurie bando įminti paslaptį.

 

Vieni teigia, kad tai gali būti dideli ledo gabalai, kiti įsitikinę, kad tai asteroidai, tačiau nemažai yra ir tikinčių, kad tai gali būti dar vienas įrodymas, jog kosmose egzistuoja kitos protaujančios gyvybės.

 

Paslaptingas objektas praskrido neįtikėtinai arti Jupiterio, tad galima spėti, kad jo paties dydis taip pat yra milžiniškas.

 

Ne mažiau įspūdingai atrodo ir objekto skrydžio greitis, kuris manoma gali siekti net iki 500,000.000 km/val.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Grybai

Cia hypergreita zvaigzde

SKYWALKER

Man vienas dalykas neaiskus,kaip jie sugebejo nufilmuoti tuos objektus,skriejancius tokiu greiciu.

Gaspe

Nes is toli viskas matosi idiot

UFO

Ir dar tikrai niekam nedaejo ,kad iskur panasios sviesos musu danguje pasirodo ,skeptikai prozektoriai sako danguje ,tai i kur jie atsimusa ,kad taip matosi ,i debesis? Ir prie jupiterio gal tokios sviesos nuo prozektoriu atsimusa i debesis? :D :D 99% jau tikiu kad yra kitos protingesnes butybes uz mus :)

Taip pat skaitykite