Vilniuje organizuojamas ufologinis užsiėmimas kartu su Luku Devita

nso-50cdb09f0e374Vilniuje įsikūręs restoranas “Yucatan Extensión” (Pylimo g. 2 / Islandijos g. 6) kartu su ilgamečiu ufologijos aktyvistu Luku Devita kviečia į slaptą sueigą ufologinėmis ir giminingomis temomis, kuri įvyks birželio 7 d. 19:00 val.

 

Bene svariausi duomenys, liudijantys ateiviais vadinamų kosminių būtybių egzistavimą išplaukia iš įvairių valstybių karinių institucijų. Per kelis paskutinius dešimtmečius daugybė vyriausybių paviešino savo žinybų sukauptus duomenis apie NSO ir su jais susietus reiškinius.

 

Šimtai buvusių aukšto rango pareigūnų, vyriausybės bei ypatingų tyrimų departamentų darbuotojų, mokslininkų, dirbusių slaptose projektuose pagal sutartis, astronautų bei kosmonautų viešai patvirtino ir papildė gausią su NSO susietą oficialią dokumentaciją, kuri iš esmės byloja, kad NSO apsireiškia kaip realūs, sąmoningai valdomi objektai ir kai kurių jų kilmė gali būt įvardinta (ir paaiškinta) ne kaip kitaip bet nežemiška ar priklausanti ne šio, mums žinomo, pasaulio civilizacijai.

 

Tokiu būdu, savotiškas su NSO susietos informacijos viešinimas jau vyksta, teigia ufologijos aktyvistai ir egzopolitikos entuziastai, kurie siekia pasaulio vyriausybių bei karinių institucijų oficialaus patvirtinimo.

 

Užsiėmimą ves Lietuvos ufologas Lukas Devita.

 

Registruotis ir visais klausimais galima kreiptis starseedbox@gmail.com arba paspaudus šią nuorodą.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ma-Ga

Šiemet užsiėmimai sugrįžta: jau rugpjūčio 4 d. 11 val. ryto festivalyje YAGA (http://yaga.lt/stage/workshops/ ) rugpjūčio 17 d. (laikas bus patikslintas) – festivalyje MAGIC GATHERING (http://magickgathering.com ) UFOLOGIJA KOSMINIO SĄMONINGUMO EROJE Ufologija gyvuoja jau beveik penkiasdešimt metų, ir progresyviausi šių dienų jos atstovai – exopolitikos aktyvistai atskleidžia NSO tyrimų ryšį su įslaptintomis pažangiomis, pasaulį permainyti galinčiomis technolojomis, militaristinių sluoksnių užgniaužtomis ir nuslėptomis nuo visuomenės, kas paverčia ufologiją, (anksčiau vien freek’ams priskiriamą domėjimosi sritį), aktualia kiekvienam Žemės piliečiui. Tuo labiau, kai ir pats mūsų planetos išsaugojimas didele dalimi priklauso nuo vadinamų ateities technologijų. Tuo pačiu, kad pilnai priimti ufologijos keliamus įššūkius, reikalinga… Skaityti daugiau »

ufologija

Aplamai nėra pripažinta mokslu ir ufologu gali skelbtis bet kas,kas tik nori,netgi šuo staugiantis prieš mėnulį. Taip kad jūsų ginčas nevertas nei sudilusio skatiko.

Plius

Saulys – skaityk pristatymą atidžiau ir nereiks knistis dar vaizduojant, kad šaltinių mažai. Luką pažįstu, ir jei jis paminėjo apie save, kaip ufologijos aktyvistą, tai jau kaip minimum, turint minty ir trukmę ( nuo kokių 2000 m.), ir atvirumą.

Saulys

Labai agresyvus komentaras. Taciau “argumentai” neitikino. Pradedu savo paieskos rezultatais dar labiau tiketi. Maciau nso.lt. Tiesa pasakius maciau ir kietesniu puslapiu, kurie pripazinti kaip propaganda. Kodel nso.lt negali buti toks pats – nesu tikras. pavadinimas man niekada ispudzio nedaro. Labai daznai randame tikrus dalykus su kasdieniskais veidais be graziu etikeciu. Ir beje apie sliauziojima yra atvirksciai :-)

Saulys

Zinau kad darau eilini karta negerai, bet pridesiu. As turejau toki pazistama Airijoj. Jis nusipirko tinklapi. As jei buciau pridejes centa , buciau vienas is jo puslapio ikureju. Vel gi as sutinku, kad tinklapi islaikyti gyva ir patrauklu – yra darbas. Daznai dovanai (labai butu itartina kad darbas butu mokamas istaigu). Del to as manau kad zmones kurie islaiko tinklapius – dirba ir verti pagarbos. Buk tai UFO.lt ar Anomalija.lt ar bet koks kitas. Taciau “buvo vienas is ikureju”? Ko gero piniginiu atzvilgiu padejo. Kas reikia irgi, bet tai neapibudina zmogaus kaip “Ufologu”. As remiu nasa ir padejau 10 svaru… Skaityti daugiau »

Saulys

Well, nenoriu buti skeptikas, taciau Luko vaizdas internete labai primena False Prophet ivaizdi. Jokios UFO tyrinejimo veiklos isskyrus psichodelinis rock neuzregistruota ir siandien spauda ji vadina zymiausiu lietuvos ufologu? Ar kazkas nori mum ji pristatyti kaip ufologa? “(ne)žinomas kaip apsakymų, straipsnių muzikos bei kultūrologijos temomis autorius, instrumentalistas, dainų autorius”, “ilgametis kultūrinių periodinių leidinių bendraautorius Lukas Devita”. As vengciau bet kokio “kontakto” ar itakos. Taciau plati visuomene – stai naujai issikepes Ufologas.

Anonimas

“naujai issikepes Ufologas.” – gal tu galva persisviesk. Ar tu zinau, kad lukas yra vienas is nso.lt ikureju? nso.lt tikriausiai jau buvo kai tu dar su sauskelnemis sliauziojai. pasidomek daugiau zmogau.

Taip pat skaitykite