Smūgis į stalo kampą aklai merginai grąžino regėjimą

lisa-reid39-eių metų Naujosios Zelandijos gyventojas Lisa Reid buvo visiškai akla nuo 11 metų, kai smegenų auglys užspaudę kaukolės nervą. Nors auglys buvo nepiktybinis, išoperuoti jo nebuvo šansų, kadangi tai galėjo baigtis pacientės mirtimi. Gydytojai mergaitei pranešė liūdną žinią, kad Lisa liks akla visą likusį gyvenimą.

 

Tačiau viskas pasikeitė kai Lisai sukako 24-eri. Mergina turėjo savotišką ritualą prieš miegą pabučiuoti savo šunį vedlį, kuris jai buvo lyg ištikimiausias draugas.

 

Kai Lisa pasilenkė link šuns, netyčia atsitrenkė į stalo kampą.

 

Nors kaip dabar mergina prisimena, tą kartą jai labai skaudėjo, ji nutarė nekreipti dėmesio ir eiti miegoti. Tą akimirką jauna panelė negalėjo net įsivaizduoti kaip smūgis pakeis jos gyvenimą.

 

Ryte prabudusi Lisa suprato, kad įvyko stebuklas ir ji vėl viską mato. Maža to jos regėjimas buvo tobulas, tad neprireikė net akinių.

 

Kaip smūgis į stalo kampą įtakojo jos regą negali paaiškinti net medikai.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kęstas

Dauguma taip taisydavo televizorius jei nerodydavo, tiesiog užtekdavo padaužyt.

San IL

Jeigu tai buvo ne auglys o koks nors retas, kietos formos darinys, jis galejo subyreti nuo smugio ir nustoti spausti nerva. Per MRT sunku pamatyti. Tik viena naktis – trumpoka. Uzspaustas nervas nezuna (neurapraxia), bet jam vel pradeti veikti reikia bent poros savaiciu.
P.S. As ne medikas.

Taip pat skaitykite