Reinkarnacija: ar gali vaikai būti savo “tėvų tėvais”?

reinkarnacija-tevu-tevaiVis daugiau mokslininkų mėgina rasti atsakymą, ar egzistuoja gyvenimas po mirties, o tuo metu tyrėjai renka vis daugiau įrodymų, kad reinkarnacija tai tikras, neišgalvotas dalykas.

 

JAV mokslininkas, psichologijos daktaras, hipnoterapijos specialistas, kelių universitetų dėstytojas Michaelis Newtonas yra įsitikinęs, kad vaikai, gali būti net savo “tėvų tėvais”. Tokią hipotezę jis iškėlė kai susipažino su Guso Ortego atveju.

 

Viskas prasidėjo kai Ronas Ortegas keitė sauskelnes savo dar 2 m. amžiaus nesulaukusio sūnui Gusui. Tada Gusas tėčiui pasakė keistą frazę: “Kažkada ir aš tau keičiau sauskelnes”.

 

Amo netekęs vyras nusprendė pasidomėti ką jo sūnus turi omenyje,

 

Ronas parodė kelis savo šeimos nuotraukų albumus. Rodant eilinę nuotrauką Gusas bedė pirštu į jauną vyrą ir pasakė: “O čia aš”. Keisčiausia, kad tas vyras buvo Rono tėtis, t.y. Guso senelis vardu Augustas kuris mirė kai Gusas dar net nebuvo gimęs.

 

Gusas ne tik atpažino save praeitame gyvenime, tačiau papasakojo ir daugiau detalių, kuriuos sugebėjo prisiminti.

 

Vienoje nuotraukoje pamatęs automobilį pasakė, kad tai kažkada buvo jo pirmasis automobilis. Ir iš tiesų, tai buvo pirmoji transporto priemonė, kurią kažkada nusipirko Augustas Ortegas.

 

Iki tol, kol Gusas nepaaugo, jis dažnai kartodavo, kad jo sesuo mirė. Nors šiame gyvenime berniukas sesers neturėjo, tačiau senelio sesuo tragiškai žuvo – ją nužudė jos vyras.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tokių dalykų berniukui niekas nepasakojo, o kai klausdavo jo iš kur jis tai žino, jis atsakydavo, kad tiesiog prisimena ir tiek.

 

Michaelis Newtonas kuris tyrė šį unikalų atvejį teigia, kad berniuko prisiminimai apie ankstesni gyvenimą galutinai užsimiršo kai jam sukako 5 metai. Tyrėjas teigia, kad vaikai kurie prisimena ankstesnius gyvenimus, dažniausiai viską užmiršta apie 5-6 savo gyvenimo metus, kai prioritetu tampa dabartinis jų gyvenimas.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
tfu

Nuo kada sauskelnes dėvintys dvimečiai moka kalbėti? Marazmas kažkoks.

Petkaa

kas is to kad ir kur zmogus atgims sitam pasauly visada bus tas “sistema” pinigu neturi ir nieko gyvenime nepasieksi…. Tai baisu yra kad is sistemos pabegti neimanoma :( kad ir kiek zudytis kad ir ka daryti vel visi grystam i ta sistema kur reikia vergauti kad valgyt nusipirkt…

Vika

Mano šeimoje prieš gimstant vaikui visada mirdavo vienas iš artimų, dar vaikui negimus. Vaikai iš charakterio panašūs į žmones mirusius prieš gimstant

ghjj

Kokia nesamone berniukas pasake tevui ir as keiciau sauskelnes tau bet jo tevas mire pries pat gimstant? Kas cia oer nesamone?

as

Taigi ne berniuko tevas o to berniuko tevo tevas mire pries berniukui gimstant.

Sutinku

Mano krikštatėvis atgimė mano jaunesniojoje dukroje. Praėjus keletui mėnesių po krikštatėvio mirties, susapnavau, kad dėdė (jis, gi, ir mano krikštatėvis, kuris mane labai mylėjo), pasakoja savo kaimynėms, kad dabar persikėlė gyventi pas mane. Ir iš tikrųjų, tik vėliau sužinojau, kad laukiuosi.

Vi52ni73

Kad po mirties mes atgimstam galiu drasiai tai sakyt kadangi zinau kad mano mociute atgime Italijoj O dar viena atgimus moteris tures vaika sunku ligoi kuris budamas paauglys mirs

Agne

O is kur visa tai zinote?

Taip pat skaitykite