Pravirko Švč. Mergelės Marijos statula Kalifornijoje

statula-maria-verkiaVisų katalikų akys pastarosiomis dienomis nukrypo į Kalifornijoje esančią Švč. Mergelės Marijos statulą, kurį netikėtai pravirko, praneša užsienio žiniasklaida.

 

Nors statulos šeimininkė Maria Cardenas turi ją jau daugiau nei 10 metų, tikras stebuklas įvyko iš karto po to, kai buvo nužudytas M. Cardenos pusbrolis Jessie Lopezas.

 

Statulos šeimininkė iki šiol negali patikėti kas vyksta ir yra įsitikinusi, kad tai tikras stebuklas.

 

“Vieną dieną tiesiog atsisėdau ir apsiverkiau dėl to, kad pasaulyje yra tiek daug neteisybės ir žiaurumų. Negalėjau patikėti, kad mano pusbrolis, kuris buvo labai artimas, yra nužudytas. Pakėliau akis į Švč. Mergelės Marijos statulą ir pamačiau, kad jai ant skruosto yra vandens likučiai. Nušluoščiau jos veidą, tačiau tada pastebėjau, kad iš Švč. Marijos akies vėl rieda vanduo.”, – žurnalistams susijaudinusi pasakojo Maria Cardenas.

 

“Švč. Mergelė Marija verkia kartu su manimi. Tai tikras stebuklas.”, – įsitikinusi statulos šeimininkė.

 

Kaimynas Richard Quintana pasakojo, kad buvo pirmasis, kuris sužinojo apie verkiančią statulą.

 

“Maria atėjo pas mane ir pasakė, kad jos namuose verkia Švč. Mergelė Marija. Pagalvojau, kad po pusbrolio mirties jai pasimaišė protas, tačiau kai atėjau pas ja į svečius, pats įsitikinau, kad iš statulos akių bėga ašaros. Man pakirto kojas, atsiklaupiau ir pradėjau melstis.”, – teigė M. Cardenos kaimynas Richard Quintana.

 

Šiuo metu Maria Cardenas renka visas Švč. Mergelės Marijos ašaras į indą, kad galėtų viską ištirti ir mokslininkai, kurie pripažino, kad kol kas neturi jokio paaiškinimo, kodėl ir kokiu būdu statula verkia.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 



 

Verkiančios statulos tai vienas seniausių katalikybės reiškinių. Yra daug dokumentuotų liudijimų iš Airijos, Pietų Amerikos ir Pietų Europos apie Švč. Mergelės Marijos skulptūras, išskiriančias neaiškios kilmės skystį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Var

Jėzaus ir Marijos statulos daugiau nieko ir nedaro tik verkia. Baisiai didelė religinė nauda.

Owldies666

Tai jei neaiškios kilmės skystis, negali paimti mėginio ir ištirti?

lazuri

Triukas demesi pritraukt, jau net nebeidomu darosi. O siaip tai reiketu ne marijai verkt, o muchamedui uz savo musulmonus

Taip pat skaitykite