Pora nufilmavo savo nugaišusio šuns šmėklą

suns-vaiduoklisJAV gyvenanti pora Barry ir Christine Kennedy tvirtina, kad jiems galimai pavyko nufilmuoti savo nugaišusio šuns šmėklą.

 

Viskas vyko tada, kai Christine vyras Barry norėjo išbandyti naujo nupirkto telefono filmavimo galimybes.

 

“Nusipirkau sau naują telefoną ir norėjau išbandyti kaip veikia filmavimas esant įjungtai blykstei. Tuo pačiu momentu kai filmavau, žiūrėjau kokias funkcijas dar turi telefonas. Kai jau norėjau nukreipti telefoną į žaidžiantį namie katiną, įrenginio ekrane pastebėjau kažkokį nueinantį peršviečiamą siluetą”, – žiniasklaidai teigė vaizdo įrašo autorius Barry.

 

Pasak jo, savo akimis jis nieko nematė, tačiau telefonas užfiksavo kažką, ko jis negali paaiškinti.

 

Nueinantis siluetas namo šeimininkams priminė jų neseniai nugaišusį šunį vardu Mutley, kuriam buvo 18 metų.

 

“Kartais tiesiog sėdime su vyru, žiūrime televizorių ir pradedame užuosti šlapio šuns kvapą. Lygiai toks pats kvapas kartais būdavo kai Mutley žaisdavo lauke esant lietui. Susižvalgydavome vienas į kitą ir negalėdavome patikėti. Dabar esu įsitikinusi, kad mūsų augintinis yra kartu su mumis kartu, net po mirties”, – sakė Christine Kennedy.

 

Ezoterikai teigia, kad sielas gali turėti ne tik žmonės, tačiau ir gyvūnai.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
idomu

o kiti gyvi organizmai turi sielas? Mikrobai pvz ar virusai ir ar egzistuoja gyvunu rojus/pragaras? Kazkaip man cia viskas nelabai risasi

inga

Aš tikiu kad gyvūnai turi sielas visi turi sielas

sunu myletoja

Pilnai tuom tikiu kad gyvunai turi sielas

Taip pat skaitykite