NASA kaltinama melu: kas iš tikrųjų slepiama mėnulyje?

menulis-objektasInternete paplito vaizdo įrašas, kuriame tvirtinama, kad „maždaug 60 metrų aukščio kolonos mėnulio paviršiuje“ yra ateivių egzistavimo įrodymas, rašo naujienų ir pramogų portalas tv3.lt.

 

NSO medžiotojai „Secureteam“ pasinaudojo „Google Earth“ ir mėnulyje, ant kraterio krašto atrado į piramides panašių struktūrų, kurios, tvirtinama, yra ateivių sukurtų statinių liekanos. Su amerikietišku akcentu kalbantis pasakotojas taip pat pristato ir kitus keistus objektus mėnulio paviršiuje.

 

Tvirtinama, kad NASA bandė tokius vaizdinius paslėpti, rado dailymail.co.uk. Vaizdo įraše rodomos ne tik tariamos struktūrų liekanos, bet ir pats kraterio kraštas. Tikinama, kad ten gali būti ir daugiau ateivių egzistavimo įrodymų.

 

Nemažai vaizdo įrašą peržiūrėjusių ir komentavusių asmenų abejoja, ar užfiksuoti objektai gali būti laikomi ateivių egzistavimo arba sukurtų statinių įrodymu.

 

Vienas komentatorius iš tokios sąmokslo teorijos pasišaipė itin išradingai. „Taigi, pasakykite, kad aš viską supratau teisingai… Neryškūs vaizdai, rasti per „Google maps“, yra laikomi ateivių egzistavimo įrodymu?“, – šmaikštavo jis.

 



 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
...

Aha aha…marsaeigi turim,o menuleigio neturim.tai gal kazkas trugdo ji turet?

Saulys

:-) . Aš nežinau ar žmogus Mėnulyje buvo. Pagal pateiktus faktus žmonijai darau išvadą, kad Appolo misijos suklastotos. Nes pateiktos nuotraukos – ekspedicijų įrodymas – yra klastotė. Pabandyk policijoj parodyti ne savo dokumentus – ar tau patikės? nesvarbu kiek kartu sakysi kad nuotraukoje esi tu? Nesuprantu ko čia nesuprasti? Pateikti faktai is Appolo misijos duoti Žmonijai ir pasakyta – štai misijos įrodymas. Ir įrodyta, kad faktai suklastoti. Tegu nors vienas iš jų…. Kiek verti tada kiti? Bet šiuo atveju ne viena o tiesiog sunku pasakyti ar išviso nors viena nuotrauka daryta menulio paviršiuje. Mano matyta medžiaga abejonių man jokių nekelia.… Skaityti daugiau »

Saulys

NASA ir Menulis… As nekaltinciau NASA. Manau, kad jie nezino kas Menulyje. Istaiga su siuo uzrasu, manau, neturi informacijos, jos darbuotojai patys narso po interneta ir netiki savo akimis ka apie juos kalba. Kitaip nepaaiskinsi.

Ir vel tu Zmogau

Vel sakyk kad niekas ten nebuvo niekas nieko nezino ir pakeisk koksa y zole, maziau nusisnekesi.

Taip pat skaitykite