Klounas tarsi iš siaubo filmo: žudė, prievartavo ir kankino vaikus

johnasInformacija gali daryti neigiamą poveikį asmenims iki 14 metų.
 
John Wayne Gacy buvo nuteistas už 33 berniukų kankinimą, išprievartavimą ir nužudymą 1972-1978 metų laikotarpyje. Jis buvo pavadintas „Klounu žudiku“, nes jis linksmino vaikus jų vakarėliuose kaip „Pogo the Clown“. Laikui bėgant jis buvo nuteistas ir nubaustas mirties bausme.

 

Gegužės 10 dieną, 1994 metais, Gacy buvo suleista mirtina injekcija, rašo tinklaraštis lithuanianpsycho.blogspot.lt.

 

John Wayne Gacy Jr.

 

John Wayne Gacy Jr. gimė 1942 metų kovo 17 dieną, antras Marion ir John Gacy Snr. vaikas. Jo vaikystė buvo puiki iki incidento įvykusio, kai jam buvo 11 metų – jis patyrė stiprią galvos traumą, kuri jam kelė trumpalaikius sąmonės praradimus iki po kol jam suėjo 16 metų.

 

Jis dievino savo tėvą, tačiau jo tėvas buvo smurtaujantis alkoholikas su žiauriu temperamentu, taip pat jis buvo siaubingas homofobas. Jis dažnai sakydavo Gacy, kad jis yra silpnas ir kažkoks sumoteriškėjęs.

 

Paauglystė

 

Gacy metė vidurinę mokyklą, tačiau jis greitai sužinojo, kad ne taip lengva susirasti darbą. Jis įstojo į verslo mokyklą, kurioje Gacy pardavimo gabumai buvo pastebėti ir taip jis susirado darbą avalynės pardavimo kompanijoje Springfilde, Ilinojuje.

 

Taip pat jis pradėjo dalyvauti visuomeninėje veikloje, dažnai persirenginėdamas kaip klounas, kad pralinksmintų vaikus.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Gacy veda

 

1964 metų rugsėjį, Gacy susipažino ir vėliau vedė savo bendradarbę Marlynn Myers. Jo uošvis įtikino juos persikelti į Ajovos valstiją, kur Gacy buvo pasiūlyta darbo vieta greito maisto restorane. Čia jis taip pat padarė gerą įspūdį kaiminystėje savanoriaudamas bendruomenės organizacijoje „The Jaycees.“

 

Ilgainiui, Marlynn pagimdė du vaikus, mergaitę ir berniuką. Atrodė, kad Gacy gyvena amerikietišką svajonę. Jis turėjo idėjų tapti „Jaycees“ prezidentu. Tačiau pradėjo sklisti gandai, kad Gacy seksualiai priekabiavo prie jaunų berniukų, kurie dirbo jam. 1968 metais, jis buvo kaltinamas vieno iš darbuotojų, Mark Miller, išprievartavimu. Gacy stengėsi įrodynėti savo nekaltumą sakydamas, kad seksu buvo užsiimama jų abiejų sutikimu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau po keturių mėnesių Gacy buvo apkaltintas už vaikino, Dwight Andersson, pasamdymą sumušti Mark Miller, bet Miller sugebėjo pabėgti ir Andersson buvo sulaikytas. Andersson pasakė pareigūnams, kad jį pasamdė John Wayne Gacy. Gacy buvo sulaikytas. Jis nusprendė prisiimti kaltę ir buvo nubaustas dėl išprievartavimo 10 metų kalėjimo. Jo žmona jį paliko ir jis daugiau niekada nematė nei savo žmonos nei savo vaikų. Jo taip dievinamas tėvas mirė tuo metu kai jis sedėjo kalėjime.

 

Po skyrybų

 

Kol Gacy sedėjo kalėjime jis buvo puikus kalinys. Ajovos kalėjimas nusprendė paleisti Gacy praėjus 18 mėnesių po jo suėmimo. Jis grįžo į Čikagą pas savo motiną su kuria jis pragyveno 4 mėnesius.

 

Jo motina jam nupirko rančos stiliaus namą Čikagoje.

 

Jis palaikė gerus santykius su tos vietos žmonėmis bei savo kaimynais, kad žmonės visiškai užmiršo už ką Gacy buvo baustas. Gacy vėl vos neįkliuvo, kai jis buvo kaltinamas priverstiniu lytiniu aktu su berniuku, tačiau kaltinimai buvo atmesti kai berniukas nepasirodė teismo procese.

 

Antros vedybos

 

1972 metais birželio 1 dieną Gacy vėl vedė. Išsituokėlę su dviem dukrom Carole Hofgren, kuri buvo sužavėta Gacy asmenybe ir geranoriškumu. Ji žinojo apie jo įkalinimą ir už ką jis buvo įkalintas, tačiau ji tvirtai tikėjo, kad jis pasikeitė ir dabar yra visai kitas asmuo nei buvo tada.

 

Jis toliau dirbo bendruomenės veikloje, linksmino vaikus apsirengęs klouno kostiumu. Taip pat jis buvo laikomas kaimynystės geradariu. Jis dažnai savo namuose rengdavo vakarėlius, barbekiu, bet žmonės pradėjo jausti keistą kvapą einantį iš po Gacy grindinio. Jis kaltino drėgmę, kuri susidarė po grindimis.

 

1974 metais, Gacy pradėjo savo biznį. Pas jį įsidarbinti ėjo daug paauglių. 1975 metais Carole ir Gacy pradėjo gyventi atskirai dėl Gacy nekontroliuojamų emocijų, dažno nebuvimo namie, ypač vėlai vakare, bei jo keisto susidomėjimo gėjų pornografija, ko jis net nebesistengė slėpti nuo savo žmonos. Jie išsiskyrė 1978 metų kovą.

 

Nusikaltimai

 

Kai Gacy buvo galų gale pagautas, jis prisipažino nužudęs 33 berniukus, bet jis neatsiminė jų visų vardų ir neatsiminė kokia chronologine tvarka jis juos nužudė. Jis sako, kad pirmą auką jis pasiėmė 1972 metų sausį, o antrąją taip pat sausį 1974 metais. Po išsiskyrimo su savo antrąja žmona 1975 metais jo žudymas suintensyvėjo. Policijos pareigūnams jis prisipažino, kad kartais jis nužudydavo daugiau nei vieną per dieną.

 

John Wayne Gacy apsirengęs kaip „Pogo the Clown“  šalia savo namo Ilinojaus valstijoje, 1976m.

John Wayne Gacy apsirengęs kaip „Pogo the Clown“ šalia savo namo Ilinojaus valstijoje, 1976m.

 

Gacy dažniausiai pakviesdavo berniukus atvykti pas jį į namus, kur jis jiems parodydavo magijos triuką naudodamas „netikrus“ antrankius, kurie buvo dalis jo klouno akto. Tuo metu, kai jie buvo surakinti paaiškėdavo, kad antrankiai yra tikri.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Asilai jus

Oho. Gerai kad mire…

Taip pat skaitykite