Kaip “susikalbėti” ir “susidraugauti” su daiktais, kad jie ilgiau tarnautų?

daiktai-energijaLuka de Luna iš projekto transformacijos.lt sutiko pasidalinti patarimais, kurie padės mums „susikalbėti“ su mus supančiais daiktais.

 

Senovėje žmonės tikėjo, kad visas mus supantis pasaulis yra gyvas. Jie lenkėsi ežerų, akmenų, medžių dvasioms, taip pat dieviškomis savybėmis apdalindavo ir įvairius daiktus – buities ir darbo ar medžioklės įrankius. Mūsų laikais į tai žinoma žiūrima, kaip į atgyvenusius prietarus.

 

Tačiau, gal be reikalo? Kartais atrodo, kad visgi negyvi daiktai gali puikiausia gyventi savo gyvenimus šalia mūsų. O kas, jei iš tiesų, daiktai turi savo sielas? Ir jeigu jie staiga atsisako su mumis draugauti, tai gal ne šiaip sau? Tam, kad išvengti visokių kuriozinių situacijų, gal mums reikia išmokti susikalbėti su savo daiktais? Na bent jau taip siūlo parapsichologai.

 

Viskas kas gali sugesti – sugenda

 

Pas visus juk būna tokių dienų, kai regis viskas krenta iš rankų. „Na ir nesėkminga diena“ – galvojame męs – „per pusryčius sudaužiau mylimiausią puodelį, automobilis neužsivedė, darbe kompiuteris visą laiką strigo, o vakare dar ir maišytuvas vonioje sulūžo“.

 

Mums nė į galvą, kad tokių nemalonumų serija, visai ne koks atsitiktinumas, o tiesiog į mūsų gyvenimą įsikišo iracionaliosios jėgos.

 

Aišku, dar galima aiškinti, kad tiesiog pagal horoskopą diena nevykusi, tokia ir turėjo būti, nesiseka ir viskas. Tačiau ar tikrai taip jau viską reikia nurašyti dangaus kūnų judėjimui?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Prisiminkite, juk puodelis, lyg pats nušoko nuo stalo, kad šukėmis pabirtų man prieš nosį. O kaip tos istorijos su automobiliais, kurias visi žino: kai tik susiruoši parduoti, būtinai sugenda, kai tik nuvarai į servisą, iškart pats pasitaiso.

 

Gal visgi laikas stabtelėti ir pamąstyti, kas čia per ženklai tokie, ar dar kas tokio su mumis vyksta?

 

Kai daiktai „įsižeidžia“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodėl kartais net naujas daiktas genda ar lūžta? Reikalas greičiausiai ne jame, o mumyse. Atkreipkite dėmesį, kai būnate stresinėje būsenoje, tai viską mėtote ir verčiate, nes griaunanti energija susikaupusi jumyse persiduoda į aplinką, todėl daiktai pradeda kristi, lūžti, gesti ten kur esate jūs.

 

Daiktas net gali „įsižeisti“ už nepagarbų elgesį su juo. Sakykim, jūs seniai daiktu nesinaudojate, arba labai sutepate, arba pamirštate juo pasirūpinti.

 

Daiktams irgi patinka, kai mes į juos žiūrime kaip į kažką gyvo, jaučiančio. Jie nori tapti mūsų gyvenimo dalimi. Taip pas daugelį atsiranda mylimi indai, mylimas rankšluostis, ar kitoks mylimas daiktas. Ir kai tenka naudotis vietoje mylimų daiktų, kitais, regis net jaučiame kažkokį diskomfortą.

 

Bet būna pasirodo dar ir taip, kad daiktas „pavargsta“, tiesiog pilnai atlieka savo rolę jūsų gyvenime ir dabar nori į užtarnautą poilsį. Dažnai tai nutinka su papuošalais: suplyšta grandinėlė, ar apyrankė, nulūžta užsegimas auskarui. Atsiminkite, kad papuošalai ypač artimai liečiasi su mūsų kūnu ir sugeria visą mūsų energiją į save. Kai būna perkrauti iki viršaus, kartais tiesiog išeina, nes nebeturi daugiau vietos tai energijai.

 

O dar įdomesni dalykai, pasirodo daiktai gali ir „užpavydėti“ panašiam daiktui, sakykime naujam ir už tai jums atkeršyti. Juk žinote kaip būna, nusiperki naują feną plaukams, ir po pirmo džiovinimo sugenda, tad tenka lysti ieškoti senojo, gerai, kad dar neišmečiau…

 

Tarp kitko technika tai išvis atskira istorija. „Davasias“ kurios „gyvena“ kompiuteriuose, mobiliuose telefonuose, automobiliuose, mikrobangų krosnelėse ir kituose įrenginiuose, vadina gremlinais. Sako, jei gremlinui jūs nepatikote, tai automobilis ar priemonė ges ir strigs, tol, kol jūs neatsikratysite jų, arba jei neišspręsite problemų kotokiais, pvz. „magiškais“ būdais.

 

Turėjau keletą tokių pavyzdžių ir aš, vienas automobilis taip manęs nemėgo, kad kiekvieną dieną pakliūdavau su juo į kokius nors smulkius incidentus, kol vieną kartą mane tiesiog už sparno užkabino pro šalį važiavęs sunkvežimis ir pradėjo tysti. Tada jau ne juokais išsigandau, bėgau pas bobutę, kad gelbėtų burtais. Ir kaip nebūtų keista, tie jos užkalbėjimai padėjo, važinėjau vėliau dar daug metų su juo ir viskas buvo gerai.

 

O kitas pavyzdys, vis gesdavo vienas kompiuteris, tai tekdavo nešti tokiam meistrui, bet kai tik atnešdavau, tai viskas veikdavo ir niekada tas meistras taip ir nerado to, kas man vis namie sugesdavo. Bet jis juokėsi, sakė čia ne man vienai taip su juo, jis sakė, kad šiaip net nėra joks meistras, tiesiog dažniausiai kompiuteriai pasitaiso, vien pas jį atnešus, net jam daryt nieko nereikdavo. Ir netikėk žmogau po tokių dalykų.

 

O jei pvz. Per trumpą laiką genda ar lūžta net keletas daiktų, tai gali rodyti, kad jūsų gyvenime kažkas yra negerai. Gal labai nervinatės, pykstate ir nekenčiate viso pasaulio, o gal darote ne tai ką turėtumėte daryti savo gyvenime ar esate ne savo vietoje?

 

Atstatinėjam harmoniją!

 

Taigi, bet kuriuo atveju, jei kažkas genda, vadinasi mūsų darna su aplinkiniu pasauliu yra suardyta. Ir reikia pasistengti ją atstatyti. Štai keletas rekomendacijų kaip tai padaryti.

 

Elkitės su daiktais su meile.

 

Nemėtykite jų kur papuolė, prižiūrėkite juos, valykite ir rūpinkitės. Kitaip jie gali jums “atkeršyti” ir nustoti veikę.

 

Nesibarkite ant savo daiktų. Kaip dažnai girdime: -“Ach tu prakeiktas automobili, kodėl neužsivedi”-, geriau jau sakykite: -“na mielasis, ko tu dabar, užsivesk, prašau”. Juk ir tikrai, būna, kad vienas ir tas pats prietaisas, vienų žmonių klauso, o kitų ne. Jeigu vienas ir tas pats daiktas visą laiką lūžta ir genda, vadinasi jis tiesiog „ne jūsų“. Geriau jos atsikratyti – išmesti, parduoti, padovanoti. Nenustebkite, jei naujam savininkui su juo viskas seksis puikiai.

 

Pagal galimybę neduokite savo daiktų kitiems naudoti. Prisigaudę svetimos energijos, jie gali nustoti veikę. Jeigu nusipirkote naują daiktą, tai seną geriausia iškarto išmesti. Nereikia namuose kelti pavydo scenų. Tai gali sujaukti visą namų energetiką ir paskui tai atsispindės naujų daiktų veikime.

 

Jei jūsų daiktai pradėjo dažnai gesti, pažvelkite į save ir pamąstykite, kas su jumis gali būti ne taip šiuo periodu. Galbūt jums reikia susitvarkyti savo gyvenimą, įvesti tvarką ir harmoniją, ir tuomet viskas aplink jus taip pat susitvarkys.

 

Autorė: Luka de Luna, šaltinis: transformacijos.lt (facebook.com/transformacijos/)

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite