Kaip elgiasi Zodiako ženklai juos pasiuntus… ir kaip jie keršija

pyktis-zodiakai-kerstasKo gero kiekvienam teko susidurti su situacija, kai artimi žmonės (ir ne tik jie) savo elgesiu arba žodžiais labai įskaudino. Žinia, visada lengviau pakelti fizinį skausmą nei moralinę ar dvasinę nuoskaudą. Ir tai sukelia žmogui apmaudą, jis jaučiasi įžeistas ar pažemintas, rašo Sniegė Pilypienė naujienų portale anglija.today.
 
Kiekvieno žmogaus gyvenime susiklosto nekasdieniškos ar nestandartinės situacijos. Tarkim, žmogui kažkas nepatiko ir jis pasiuntė jus „ant trijų raidžių“ . Dažniausiai toks akibrokštas užklumpa pasiūstąjį netikėtai, jis netenka žado. Todėl ir jo reakcija būna įvairi ir nenuspėjama. Tai pamėgino išsiaiškinti ir astrologijos specialistai, atitinkamai pagal 12 Zodiako ženklų atstovų prigimtines savybes, charakterį ir elgesio ypatybes.
 
Avinas
 
Pasiuntus šio Zodiako ženklo atstovą „ant trijų raidžių“, jis žingsniuoja ten aukštai iškelta galva, neatsisukdamas, bet garsiai trepsėdamas kojomis iš įsiūčio ir pykčio. Užtat nepalikdamas nė menkiausios vilties pasiuntusiam susigrąžinti ištartus žodžius. Taigi, įsivaizduoti kerštingąjį Avino žmogų – pakankamai sudėtingas reikalas. Jei kas nors užlipa Avinui ant skaudamos vietos, tai jis paprastai be jokių įžangų ir įspėjimų trenkia niekadėjui per ausį.
 
Bet tai Avinas nelaiko ir kerštu, nes, anot jo, tai normali adekvataus žmogaus reakcija. Tikriausiai labai pasiseka tiems, kurie mėgina ar net užsikabaroja Avinui ant skaudamos vietos virtualiai. Suprantama, tada šio ženklo atstovas negalėtų trenkti į ausį skriaudėjui dėl paprastos priežasties: būtų nepasiekiamas. Užtat Avinas per valandą gali viską pamiršti, o po dienos – tarsi apskritai nieko nebūtų buvę. Priešingai: gal net apsikabintų su tuo skriaudėju ar net pasiūlytų turėti bendrų reikalų. Taigi, norint, kad Avinui atsirastų didžiulis noras atkeršyti, reikia jį „užknisti“ nuosekliai ir per pakankamai ilgą laiką. Be to, labai rimtai ir apgalvotai. Pavyzdžiui, kasdien ir girdint aplinkiniams atskleisti jo silpnąsias vietas ir ydas. Tiesa, tada jis taip pat gali iš karto trinktelėti į ausį.
 
Bet jei jums užtektų drąsos ir toliau tęsti šio ženklo žmonių pristatymą tuo pačiu stiliumi, tai po kurio laiko jie imsis panašių atsakomųjų veiksmų: žodžiais ne tik išves oponentą iš pusiausvyros, bet ir pargriaus jį ant žemės. Mat Avino kerštas visada radikalus. Jis niekada nenusileidžia iki kokių nors menkų atsakomųjų niekšybių. Šio ženklo atstovo tik vienas tikslas: kad keršto objektas nustotų egzistuoti. Bent jau toje erdvėje, kur sukiojasi ir Avinas. O tai jis, anksčiau ar vėliau, bet būtinai pasieks. Žodžiu, bet kuriuo atveju priešininkas bus priverstas pakeisti darbą. Arba su visa šeima persikelti gyventi į kitą miestą, kad tik Avinui nepasipainiotų po kojomis. Įdomiausia tai, kad šio ženklo atstovas tokiame savo poelgyje net neįžvelgia keršto. Jis tai laiko savigyna.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jautis

 

Šio ženklo atstovas paprastai netenka žado išgirdęs, kad ji pasiuntė „ant trijų raidžių“… Kiek atsitokėjęs skambina mamai ir skundžiasi: „Taip, būtent ten, tu įsivaizduoji? Bet kodė-ė-ė-ė-l…?“. Po to įsižeidžia ir giliai atsidusęs bei kažką burbėdamas po nosimi vis dėlto tipena ten, kur jį pasiuntė. Tačiau norint pažadinti šio Zodiako ženklo žmogaus keršto jausmą, reikia labai pasistengti. Mat Jautis laikosi tvirtos nuomonės, kad pavadinti žmogų niekšu galima tik gerai išanalizavus neigiamus jo biografijos ir gyvenimo faktus. Pasitvirtinus jiems, Jautis keršija gerokai žiauriau ir negailestingiau, lyginant su Avino žmonėmis.

 

Tikėtina, filmo „Vendettas“ pagrindinis herojus – būtent Jaučio Zodiako ženklas. Beje, išvien su juo ir Skorpionas… Jautis savo kerštą paprastai įvykdo iki galo, be jokios sąžinės graužaties nukirsdamas visus juos jungusius saitus. Bet tai nereiškia, kad jis taip pasielgia norėdamas įrodyti savo viršenybę. Reikalo esmė ta, kad jis turi savo nuomonę ir poziciją, kurių tvirtai laikosi. Bet niekam jų neperša ir neprimeta. Todėl, jei sulauksite Jaučio keršto, būkite pasiruošę tam, jog jis kategoriškai nepriims bet kokių jūsų pasiteisinimų. O tai reiškia, kad jūs tikriausiai būsite eliminuotas iš jo aplinkos.

 

Net tą, kuris mėgins jus užstoti, tikėtina, Jautis išbrauks iš savo pažįstamų ir draugų rato. Ir taip pasielgs su kiekvienu mėginančiu užtarti. Todėl nesitikėkite, kad jis kada nors atšauks šias savo sankcijas. Norint vėl užsitarnauti jaučio pagarbą ir pasitikėjimą, tektų labai ilgai atgailauti ir mėginti įrodyti savo lojalumą jam. Panašu, kad lengviau būtų užsinerti kilpą ant kaklo.

 

Dvyniai

 

Šio ženklo atstovas niekur neina net ir siunčiamas „ant trijų raidžių“… Neina ir nors tu ką! Рatogiai įsitaisęs krėsle, jis gurkšteli viskio ar vyno ir akies krašteliu stebi jį pasiuntusį. Kol pastarajam nebeišlaiko nervai ir jam nieko kito nelieka, kaip pačiam eiti… Šio reikalo esmė ta, kad Dvynių žmonės tiesiog trokšta būti didžiais, įžymiais, kad juos gerbtų ir šlovintų. Todėl tikrai neteks ilgai laukti jų keršto valandos. Taigi, tapę šio Zodiako ženklo keršto auka, greičiausiai tapsite neįtikėtinų gandų ir apkalbų objektu. Kitaip tariant, sužinosite apie save tai, ko niekada pats nesate girdėję. Vadinasi, toks Dvynių kerštas gali labai pakenkti ne tik jūsų reputacijai, bet ir savigarbai bei orumui.

 

Tuo tarpu jauno amžiaus šio ženklo atstovai, juos pasiuntus, pirmiausiai paleidžia kumščius į darbą net jei ir daug stipresnės priešininko jėgos. Tiesa, bet jau praėjus dviem minutėms tas Dvynių „donkichotas“ nuleis rankas ir pradės inkšti kaip šunelis kur nors kamputyje. Bet jei tai būtų kompiuterinis mūšis, tada šio Zodiako ženklo keršytojas parodytų ką sugeba. Ten jam nėra lygių. Taigi, Dvynių atstovas jums gali atsiųsti gražų laišką su… virusu, kuris kaip mat išvestų iš rikuotės kompiuterį. Bet gali nutikti ir visai nenumatytas dalykas. Mat daugumos Dvynių nuotaika keičiasi greičiau nei oras.

 

Ryte nusprendęs keršyti skriaudėjui iki pensijos, apie pietus šio ženklo atstovas jau gali pasiūlyti priešininkui abipusiai naudingą sandorį arba pasidalinti su juo gandais ir apkalbomis apie naują keršto objektą. Beje, jei po šių žodžių nusprendėte, jog neverta bijoti Dvynių keršto, tai labai klystate. Pirmiausiai dėl to, kad žmonės linkę tikėti net ir neįtikėtinais gandais. Kita vertus, šio Zodiako ženklo atstovai turi savybę žinoti viską ir apie visus.Todėl kurdami eilinį gandą, gali pataikyti į dešimtuką. Pavyzdžiui, atskleis dešimties metų senumo skausmingą jūsų gyvenimo faktą arba kompromituojančią jūsų asmenybę medžiagą. Apskritai, šio Zodiako ženklo žmonės įsitikinę, kad turintys daug informacijos valdo visą pasaulį.

 

Vėžys

 

Šio ženklo atstovas neina siunčiamas „ant trijų raidžių“, kol tiksliai neišsiaiškina, ar teisingai užsirašė adresą bei telefono numerį, kur yra siunčiamas. O kai užsirašo ir perskaito, nepatiki savo akimis: „Kaip?.. Ką, tiesiai ten? O jūs neklystate? O gal kitą kartą? Sakote, ne? Na gerai…“ Norėdamas neišsiduoti, kad labai nusiminė, Vėžys išdidžiai trenkia durimis ir išeina… ten kur pasiuntė.

 

Kaip bebūtų keista, bet pats paprasčiausias ir gana paplitęs šio ženklo atstovo kerštas – išeiti šaltą naktį be kepurės, kad visiems būtų blogai. Beje, šį metodą naudoja neretai dėl menkiausios smulkmenos, o kartais ir visai be preteksto. Pagal nuotaiką. Bet yra ir daug rimtesnis Vėžio keršto būdas – tai visiškas santykių nutraukimas. Tai reiškia, kad šio Zodiako ženklo žmonės apskritai neraguoja į savo skriaudėją. Niekaip ir niekada. Kitaip tariant, priešininkas tampa nuliu arba tuščia vieta, net jei jis ir kupinas jausmų Vėžiui.

 

Tiesa, jei Vėžys nelabai įskaudinamas, didelė tikimybė, kad atsiprašius jis atleis. Tačiau šio ženklo atstovą rimtai užkabinus, pasekmės gali būti labai liūdnos. Bet net ir norėdamas nugalabyti musę šio ženklo atstovui reikia nemažai pastangų ir jėgų. O ką kalbėti apie rimtus priešininkus. Todėl šio Zodiako ženklo atstovo kerštavimai labiau primena vaikiškus išdykavimus. Pavyzdžiui, Vėžiui nieko nereiškia nuskandinti artimiausiame tvenkinyje skriaudėjo rankinę arba sudeginti jo dokumentus.

 

Bet jei vis dėlto reikalas prieina iki muštynių, tai gali paleisti į darbą ir laužtuvą arba taburetę su geležinėmis kojomis. Įtūžęs Vėžys – labai žiaurus ir pavojingas. Bet vis dėlto baisiau ne Vėžio fizinis kerštas, o jo nuoskauda. Tas sutvėrimas taip pažiūrės į jus savo didelėmis ir graudžiomis akimis, kad niekadėjui gali pradėti slysti žemė iš po kojų. Ir jam pasidarys labai gėda… Greičiausiai skriaudėjui nepavyks užglaistyti savo kaltės, todėl jį pradės kankinti sąžinė.

 

Liūtas

 

Šio Zodiako ženklo žmones pasiuntus į vieną vietą eina iš karto, nė nesusimąstydami. Panašu, žino, kur ta vieta, nes jau ne vieną kartą buvo ir anksčiau pasiųsti. Tiesa, atėjęs paskambina, kad jau vietoje… ir viskas tvarkoje. Dėl viso pikto paklausia, o kada galima grįšti, jei ką? Suprask, laukiu tolesnių nurodymų.

 

Tačiau norint pažadinti Liūto asmenyje keršto troškulį, jį reikia ne tik pasiųsti, bet ir rimtai ir apgauti. Pavyzdžiui, pasiūlus investuoti didžiulę pinigų sumą į pelningą projektą ir juos paprasčiausiai pasisavinti. Bet ar jums to reikia? Nes tada Liūto kerštas – baisesnė už mirtį. Tuo tarpu lengviausias šio Zodiako ženklo žmogaus kerštavimo būdas – išgirsti iš jo lūpų, kad esate visiška menkysta ir nieko bendro neturite su žodžiu „asmenybė“. Ir priešininko pykčiui, jis ima demonstruoti savo pranašumus.

 

Toliau Liūto kerštavimo reitinge: priešininkas viešai iškeikiamas. Tai yra Liūtas, girdint aplinkiniams, pasako apie savo skriaudėją viską, ką apie jį galvoja. Beje, ir visada sulaukia aplinkinių simpatijų bei palaikymo. Ir tuo lengvas Liūto kerštas baigiasi… O žiaurus ir negailestingas šio ženklo sutvėrimo kerštas nesibaigia niekada. Jo priešininką gali imti persekioti neaiškios kilmės žmogystos tol, kol jis nebeišlaikys įtampos. Taip pat Liūtui tarpininkaujant, gali pranešti, kad sėdo neblaivus prie vairo, nors iš tikrųjų taip ir nėra. Žodžiu, skriaudiko laukia ilga vilkstinė Liūto kerštų. Šio ženklo kerštautojo pasalos gali tykoti bet kur ir bet kada.

 

Mergelė

 

Pasiuntus kuo toliau Mergeles, iš karto apsipila ašaromis. Verkia ilgai, graudžiai, iš visos širdies ir net pasikūkčiodamos. Po to trumpam stabteli, išsišnypščia nosį, giliai atsidūsta ir prisiminusios, kad jau seniai laikas būti vietoje, sparčiai nueina nurodyta kryptimi. Tiesa, pakeliui dar keletą kartų stabteli, tikėdamosios, kad siuntėjas persigalvos, todėl galutinį punktą pasiekia labai negreitai. Iš tikrųjų sunku įsivaizduoti, ką būtent reikia padaryti, kad Mergelė atkeršytų su kaupu.

 

Nors šio malonumo Mergelės tikrai neatsisako. Beje, keršija šio Zodiako ženklo atstovai gana įmantriomis formomis. Jei reikės, prileis vandens skriaudėjui per ausis, kad šis nebenorės gerti mažiausiai savaitę. Apskritai, Mergelių kerštas gana subtilus, bet skiriasi viena ypatybe: žmogus, kuriam keršijama, sužino paskutinis apie tai, kas su juo nutiko. Beje, šio ženklo atstovai daugiau nei bet kuris kitas Zodiako ženklas linkę keršauti pasitelkę oficialius dokumentus.

 

Pavyzdžiui, nei iš šio, nei iš to kažkur pradingsta pristatyti dokumentai pagal kuriuos žmogui turėjo būti išduota pažyma. Po to keršto aukai tenka pereiti iš naujo visas instancijas. Aišku, ji nesupranta, kad tai Mergelės darbas, bet užtat keršto metodas – tiesiai į paširdžius. Todėl jei kuris nors iš jūsų įžeisite ar įskaudinsite Mergelę, laukite blogų žinių iš oficialių instancijų.

Rekomenduojami video:


2500
11 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ddd

Žuvų nėr????

mergele

didziausia nesamone, as mergele ir niekas neatitiko

Var

Pasakos.

Visažinis

Dvyniai – tikra tiesa :)

skarlet

vandeniui-100%

Oi

Jeigu norit būti labai tikslūs, tai pats Šerlokas Holmsas yra Ožiaragis, o Moriartis daug panašesnis į Dvynius arba Liūtą.

hjhggh

nesąmonės

Veziuke

Apie vezius taikliai pasakyta :D

avinas

Tikra tiesa .Avinams ant galvos neuzlipsi ];;]

Skorpione

Taip o kaip gi kitaip.. Kaip tik skorpionas, taip pats blogiausias.. Va taip nuteikinedami žmonės prieš skorpionus, jūs net nesusimastot kad vien per tokius straipsnius poto skorpionai ir yra atsiskyreliai, nes bijo žmonių, kadangi vos išgirdę jog esi skorpionas, jie automatiškai atmeta betkoki norą bendrauti, nes bijo jų… Kiek galima šitiek purvo pastoviai pilt ant skorpionu… Niekada nieko gero..

Veziuke

Puikiai sutariu su skorpionais :-) Labai gerasirdziai zmones, visada padeda.

hjhggh

Tie, kurie vertiną žmones pagal horoskopo ženklą, ar aplamai šitą mėšlą priima rimtu veidu, su tokiais nereikia bendraut, nes matomai, intelekto nėra…

Taip pat skaitykite