Garsiausias Lietuvos ufologas Lukas Devita pristato naują savo knygą

lukas-devitaGarsiausias Lietuvos ufologas Lukas Devita pristato naują savo knygą pavadinimu “Universali paauglystė: įvadas į kosminį amžių”.

 

Galima drąsiai teigti, kad jeigu bent dalis idėjų ir žinių parašytų naujojoje autoriaus knygoje pasitvirtins – mūsų laukia tikra sąmonės revoliucija.

 

Anomalinės zonos, žvaigždžių vaikai ir indigo, paleokontakto ar Žemės sąmonės tinklo teorija, nežemiškų civilizacijų egzistavimo iššūkiai – apie visa tai Lukas Devita rašė ir publikavo Lietuvoje vienas pirmųjų.

 

“Universali paauglystė: įvadas į kosminį amžių” tai ne tik informatyvi, beveik 300 puslapių knyga, tačiau kartu ir asmeniškas ir savitai stilingas leidinys. Knygoje paliečiamos ne tik paranormalios temos, tačiau taip pat ten rasite ir įvadą į roko muzikos, pop meno bei ezoterikos įnspiruotą savianalizę.

 

Leidinyje yra integruota eksperimentinė muzikos albumo „Astralia“ parsisiuntimo nuoroda.

 

Naujausią garsiausio Lietuvos ufologo knygą galite įsigyti paspaudus čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
is kompanijos

nevadina Lukas savęs taip ir knyga visai nera tiesiog ufologinė man tai ji labai įdomi ir šizova atrodo kol kas, netokia kaip maniau kad bus.

Zenon

Garsiausias lt ufologas? Nuo kuklumo autorius nemirs

Gintaras

Luko straipsnius skaitinėjau, kai dar paauglys buvau. Gaila, kad Lietuvoje nėra daug tokių žmonių.

Anonimas

Devita malacius. Jo straipsniai tikrai idomus. Bet kritikos streles i tuos, kurie kure luko knygos virseli: kodel po galais ji atrodo kaip vaiku spalvininimo knygele? Neabejoju, kad knyga idomi, gal ir reikes isigyti, bet susimildami, keiskit jos virseli.

, SOLchild

Lukas ne tik ufologas bet ir groja prichodelini roką, todėl manau , kad knygos viršelis atrodo labai gerai, nes perteikia įdiomiai ir unikaliai vizualinę informaciją apie būtybes, kurios kaip ir iliustracijos gali būti mums nesuvokiamų matmenų, dimensijų ir ant tiek nerealistinės kaip tos iliustracijos, reikia mokėti taip pateikti ir subtiliai išjausti temą, jis tą ir daro : ) PEACE

Taip pat skaitykite