Žmogus patekęs į 2749 metus ir sugrįžęs atgal

alfred-bilekasAlas Bilekas (Alfred Bielek), vienas iš legendinio Filadelfijos eksperimento, vykusio 1943 metais dalyvių papasakojo apie savo neįtikėtiną persikėlimą į ateitį – po 800 metų. Amerikietis tvirtina, esą šešias savaites gyvenęs 2137 metais ir dvejus metus 2749-aisiais, rašo alternatyvių naujienų portalas infa.lt.

 

Kaip įrodymą, vyras nupasakojo ateities įvykius, kurie vyksta jau šiandien. Bilekas tvirtina, kad po 800 metų planetoje įsivyraus socialistinė tvarka, nebus jokių vyriausybių, o žymūs klimato pokyčiai, prasidėję jau dabar, pridarys katastrofinių nuostolių.

 

Persikėlimas į ateitį

 

1943 metų rugpjūčio 13 dieną Alas atvyko į laivą – eskadrinį minininką DE 173, kuris tą pačią dieną paslaptingai dingo. Po to, kai amerikiečių kariai paleido laivo įmagnetinimo sumažinimo procesą, Bilekas neteko sąmonės ir atsipeikėjo ligoninėje 2137 metais. Ten medikai jį gydė nuo radiacijos poveikio, kurį sukėlė arba eksperimentas, arba persikėlimas laike, arba abu faktoriai vienu metu. Gydytojai panaudojo kažkokią šviesos bei vibracinę įrangą, kuri pacientui padarė tiesiog neįtikėtiną poveikį ir visiškai jį išgydė.

 

Daug informacijos apie ateitį Alas sėmėsi ligoninės palatoje stebėdamas televizijos naujienas ir kitas laidas. Pasirodo, kad globalūs klimato pokyčiai, prasidėję 2025 metais, mūsų planetą pakeitė neatpažįstamai. Sausumos ribos bei pakrančių juosta Europoje ir Amerikoje gerokai skyrėsi nuo tos, kurią kol kas dar matome dabar.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Pasaulinio vandenyno lygis pakilo taip smarkiai, jog šiandien tą net sunku nuspėti – Amerikos Floridos valstija atsidūrė visiškai po vandeniu. Džordžija tapo pakrantės valstija, Misisipė – vidaus vandens keliu. Didieji ežerai susijungė ir suformavo milžinišką gėlo vandens telkinį. Jungtinių Valstijų infrastruktūra buvo suardyta. Amerikiečių bei kanadiečių nacijos nebeliko.

 

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

Artinasi trečiasis pasaulinis karas

 

2137 metais, Bileko teigimu, dabartinės Amerikos teritorijoje bus savotiška vietinio karo padėtis, JAV vyriausybės jau nebebus.

 

Magnetiniai Žemės poliai pradės keisti savo vietą, tačiau žmonija sugebės sukurti dirbtinių polių struktūrą, leidžiančią išvengti katastrofų, sukeltų polių poslinkio.

 

Dėl kataklizmų, trečiojo pasaulinio karo ir naujų ligų planetos gyventojų liks tik trys šimtai milijonų, dvigubai daugiau, nei dabar gyvena Rusijos Federacijoje.

 

Ateityje sužinosime, kad nuo 1954 m. iki 2020 m. Amerikos vyriausybė buvo užvaldžiusi ateivių technologijas bei aktyviai jas naudojo.

 

bilekas

 

Jau gana greitai, kaip tvirtina amerikietis, prasidės trečiasis pasaulinis karas, kuriame Rusija ir Kinija kariaus prieš Ameriką ir Europą. Pastarieji pralaimės, labiausiai nukentės Amerika, daugelis JAV miestų virs griuvėsiais ir dėl to Valstijos de-facto nustos egzistuoti. Tame kare bus panaudotas branduolinis ginklas, bet jam pasibaigus inovatyvios technologijos leis greitai pašalinti iš Žemės radiaciją.

 

Dar toliau į ateitį

 

Amerikietis tvirtina, jog po to jis pakliuvo į 2749 metus, kur matė plaukiojančius vandenyne miestus. Pasaulį valdė milžiniškas kompiuteris, kurio intelektualūs sugebėjimai viršija analogiškus visos žmonijos rodiklius kartu sudėjus. Žemėje prasidėjo telepatijos vystymasis. Vyriausybės visiškai nustojo egzistuoti, ir žmonija pasiekusi visiškai naują vystymosi lygį sugeba gyventi kaip vieninga nacija. Žemės visuomenės santvarka socialistinė – kiekvienas žmogus turi viską, ko reikia išgyvenimui.

 

Alas Bilekas nežino, kaip jis pakliuvo į ateitį, taip pat ir kaip iš ten sugrįžo. Šiandienos mokslininkai tokius amerikiečio pasakojimus apie kelionę laiku sutiko juokdamiesi. Vis dėl to, vyriškis įsitikinęs, kad ateityje viskas bus taip, kaip jis ir pasakoja. Ar galime tokią ateitį pavadinti džiugia? Sunku pasakyti. Tačiau Bilekas ne kartą teigė, jog ateitis nėra nulemta ir žmonija gali ją pakeisti, sukūrė gimtojoje planetoje taikią kosmopolitinę visuomenę be jokio trečiojo pasaulinio karo bei kitos betvarkės.

 

Inf. šaltinis: infa.lt

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Anarchistas

>> .. nebus jokių vyriausybių, o klimato pokyčiai, pridarys katastrofinių nuostolių.

Išlindo yla iš maišo. Anarchisto propoganda, siekiant prastumti pinigus “klimakso kitimui”.

Naminukas

Prisirūkė

Esu kursai esu

Yra begalė paralelinių tikrovių kurios yra visai šakia mūsiškės. Kiekviena mintis sukuria naują paralelinį pasaulį. Nes žmogus kūrėjas ir tą mintį ar idėją gali bandyt sukurt kaip tikrovę.

Keistuolė

Na, išties, žmogus nežinąs kaip bus iš tikro ir bandantis atrodyti protingu, neigia viską kas gali būti tikra. Dabar taigi, yra panašus dalykai kaip šalių puolimas ant viena kitos. Šiaurės Korėja su Rusija realiai grasina JAV, tad tai tiesa? Taip. Nežinau, gal čia tiesiog sutapimas. Bet vertėtų netik visad viskuo abejoti (ką daugelis ir daro), bet ir pamąstyti,kad šiame suknistam pasauly gali būti dar viskooo..

Nušokęs

Man ir taip buvo, po gero baliaus……

Wellin

Laiko masinos neriaika. Laiko nera. Praeitis dabartis ateitis vienoje vietoja.

Saulys

As, kaip ir visi mes, pasimokiau is tu dienu, kada visi sauke – as zinau tiesa. Is karto po Lietuvos isejimo is vienos Sajungos ir pries papuolima I kita Sajunga atsivee langai I visokio plauko “saltinius”. Vienas is pavyzdziu, kai ne visai ant betoniniu pamatu isvedama teorija, o po to ta teorija remiantis kaip faktu paaiskinami kiti istoriniai ivykiai.

Saulys

Neseniai ziurejau medziaga kuri Filadelfijos eksperimenta vadina Teslos mokslu sekimu, tuo paciu yra kitos teorijos salininkai kurie Tunguskos katastrofa taip pat sieja su tuo paciu vardu. Nesmerkciau teoretiku. Vienos ar kitos teorijos bus irasytois I Zemes istorijos knyga ir musu tolimi palikuonys tu teoriju pagrindu statys savo teorijas. Nezinia ar jie iskaitys ta paklaida kad tikra informacija siu laiku zmonijai nebuvo atskleista kariniu strukturu. TAigi yra ir tokiu kalbu, kad Filadelfijos eksperimento metu, kuriame dalyvavo vienas laivas, elektromagnetiniame lauke laivas prapuole ne tik is radaru bet ir normalaus akiracio. tuo metu atsirasdamas Norfolke – Anglija. Nes ji ten mate. Kai… Skaityti daugiau »

ttt

Kaip gali zmogus nusikelti i ateiti jei niekas ateities nera nugyvenes. Jei yra ateitis tai kodel ateities zmones niekada negryzo i dabarti ir nepakeicia dabarties ateties? Atsakymas aiskus net per 1 milijona metu nebus sukonstruotos laiko masinos nes nera tokios medziagos kuris obijecta perkeltu is vieno tasko i kita. Nebent atsirastu sub-atomai kurie yra butu skysto pavidalo.

PonasX

Nusikele i ateities projekcija, pagal dabarties ivykius pati artimiausia realiausia scenariju. Todel pabaigoje ir sako kad viska galime pakeisti, viskas tik nuo musu ir priklauso, kokia bus ateitis:)

Edvis

Žmogus per daug prisižiūrėjo “Atgal į ateitį” ir šneka pievas. ” jog ateitis nėra nulemta ir žmonija gali ją pakeisti” šitas sakinys iš labai panašus į sakinį iš filmo :D

Cnn

Vargu ar tais laikais buvo sukurtas sitas filmas

Ryba

Man svarbeuse kad amerikos neliks gera zhinia

AtsakymasRyba

Svarbiausia gera žinia kad liks rusija ir gal Putinas gal kaip nors pavyks ji jei neišsaugoti nepastipusi tai gal bent pavyks klonuoti.

Taip pat skaitykite