Trumpos tiesos, kad žmonės – tik sistemos vergai

sistemos-vergaiNe visi apie tai galvoja, dar mažiau tai supranta. Tačiau tai kas pasaulyje vyksta, tik patvirtina šias žemiau pateiktas trumpas tiesas.

 

Televizorius – kad visada gyventume baimėje.

 

Alkoholis – kad pabėgtume nuo realybės.

 

Darbas – kad nebūtų kada galvoti.

 

Vartojimas – kad užgožtume sąžinę.

 

Skiepai – kad silpnintume imunitetą.

 

Kreditai – kad būtume elgetomis vergijoje.

 

Betvarkiškas seksas – kad prarastume savo energiją.

 

Tabletės – kad įvarytume ligą “giliau”.

 

Pensija – kad vaikai nesirūpintų tėvais.

 

Religija – kad jaustumėmės amžina auka (aš kaltas, aš kaltas, aš kaltas…)

 

Reginys – kad jaustume save bandoje.

 

Tabakas – kad apmokėtume savo susinaikinimą.

 

Mokykla – kad taptume sistemos sraigteliu.

 

Prezidentas – kad būtų pasirinkimo iliuzija.

 

Karas – kad valdyti žmones per patriotizmą.

 

Socialiniai tinklai – kad parodytume kitiems, jog “gyvename”.

 

Išvertė: O. Navickienė

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ANTANAS

The Venus projekt,nors ir labai gaila ,bet kogero seme simtmety dar nebus net pradetas ygyvendinti.nes paziurekit kas dedasi visose valstybese,eilinis darbininkas yra arklio vietoi.parodykit nors viena turciu sikanti ant auksinio klozeto,kad eitu su visais sikti i medini tulika vienodai kaip visi.negi manot kad politikai nori buti su visais lygus,jie nori vadovauti.todel Venus,jiem visai neparanku.O as asmeniskai paziuriu i visas politines pasakas,i besimeldzencius baznycioi o po to iseje daro viska priesingai,i prekybos centrus kur ne maista o mesla parduoda,i mokyklas kurios nieko apsoliucei nemoko,i televizija kuri rodo tikras nesamones i chemini zemes uki,ir man vemt vercia nuo visko.ir visi civilizuoti,sako jog… Skaityti daugiau »

123

Jūs žmonės liaudiškai tariant truputį “atsičiūhinkit”. Norit pasakyti, kad tokie dalykai kaip darbas, vartojimas, seksas , čia jau išvardinau tik akivaizdžiausius dalykus, nors apie kitus irgi yra ką pasakyti – sukurti dirbtinai, kad žmogus būtų įtrauktas į kažkokią sistemą?
Taip, apie farmaciją, galbūt apie karus galima pasiginčyti, kad tokie dalykai vyksta dirbtinai, nu bet gal nustokit jūs ieškot “šiknoj smegenų”.

123

Tiesiog akys ant kaktos iššoka pamačius kiek bepročių dar leidžia sau unlikint komentarus.
Tai tiesiog baisu. Kas jums smegenis išplovė? Žmonės, mąstykit logiškai, kaip tokie elementarūs dalykai gali būti specialiai išgalvoti? Jūs greičiausiai sėdit žemiausiam sąmonės lygy, jei tikit tokiom nesąmonėm ir apie tai galvojat. Atsipeikėkit.

Rašliavos

Eilinės nieko nesakančios pasakos, visur ieškant samokslo teorijų. Dabar tai madinga ir kažkas iš tų rašliavų net gyvena neblogai. Tarsi karas ar religija būtų specialiai sukurti mus valdyti. Kažin kas tai sukūrė prieš tūkstančius metų tose primityviose visuomenėse, o kad žmogus pats ieškojo, kaip iš kito kažką atimti – tai čia jau mūsų pačių savybės ir bėdos. Religija irgi mūsų sukurta, todėl nors ir leido pasaulyje sukurti meilės ir taikos iliuziją, bet išėję iš šventyklų vėl puldavome vienas kitą. Jau dėl religinių skirtumų. Taip kad viskas slypi mumyse ir nekurkime sąmokslo teorijų, o geriau paieškokime atsakymų čia pat. Pasižiūrėk į… Skaityti daugiau »

Anonimas

“Musu sukurta” – tu asmeniskai ja sukurei? Ar tau jau kaip zombiui ja nuo mazens idiege? Tu gali pakeisti pasaulio geopolitikos procesus? Ar yra tie, kurie juos keicia? Nuo taves asmeniskai priklauso TVF pinigu cirkuliacija, ar yra tie nuo kuriu tai priklauso?

Jeigu musu visuomene egzistuotu pagal The Venus Project, tada kaip tu sakai niekam nuo nieko nereikia atimineti, nes visi turetu visko uztektinai pragyvenimui. Deja kazkam tai nenaudinga, nes tas kazkas nori tureti daugiau ne tik pinigu uz kitus, o ir valdyti tuos kitus, kurie tiek daug neturi.

Taip pat skaitykite