Mirusios mamos dvasia, išgelbėjo dukrą nuo mirties

ganteris-avarija1986 metų lietingą spalio vakarą Viljamas Ganteris kartu su savo žmona keliavo namo automobiliu. Staiga viduryje kelio išvydo sunkiai aplinkoje besiorientuojančia moterį, kuri mojavo rankomis.

 

Žmona Ganteriui liepė važiuoti toliau ir net nebandyti stabdyti automobilio, tačiau kai vyras sumažino greitį pora pastebėjo, kad moteris nusėta mėlynėmis. Pora nusprendė sustoti ir paklausti ar reikalinga pagalba.

 

Isterijos apimta moteris papasakojo, kad jos automobilis tapo nevaldomas ir nulėkė į negilų tvenkinį šalia kelio. Vyras jos nebegyvas, tačiau galinėje sėdynėje liko jos dukra, o pati negali jos pasiekti.

 

Ganteris liepė moteriai likti kartu su žmona ir laukti pagalbos, o pats tuo metu nuėjo link automobilio. Kai pavyko jam priartėti prie užpakalinių durų, pastebėjo priekyje sėdinčius du kūnus be gyvybės ženklų, o gale verkiančią mažą mergaitę. Iš pradžių nutarė ištraukti sutiktos moters dukrą.

 

Grįžusiam vyrui žmona pranešė, kad šoko ištikta moteris neilgai trukus nubėgo paskui jį gelbėti savo dukterį. Kai antrą kartą Viljamas nuėjo prie automobilio, nepatikėjo savo akimis: priekyje sėdėjo vyriškis ir tą pati moteris, kuri vos prieš keletą akimirkų maldavo jo pagalbos.

 

Atvykę medikai tik konstatavo išgelbėtos mergaitės tėvų mirtį.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite