“Google Earth” nuotraukose – sudužęs NSO?

nso-arizona“Google Earth” nuotraukose, internautai ir ufologai, Arizonos (JAV) kalnuose pastebėjo keistą apvalų sudužusį objektą.

 

Dar keisčiau yra tai, kad ši vietovė yra paskelbta neskraidymo zona.

 

Padidintoje nuotraukoje matomas neatpažintas, juodos spalvos apvalus objektas prie kurio yra atvykęs be jokių skiriamųjų ženklų baltas visureigis. Užsienio specialistai teigia, kad tokius nežymėtus visureigius kartais naudoja ir JAV kariuomenė.

 

NSO atvejus nagrinėjanti organizacija pavadinimu “Secure Team” pabrėžia, kad šis atvejis nebūtų sukėlęs jokio susidomėjimo, jeigu ne vietovė, kurioje galimai nukrito neatpažintas skraidantis objektas.

 

Internautai spėlioja kas galėjo nukristi “ne-skraidymo” zonoje. Vieni teigia, kad tai galėjo būti ypač slapto orlaivio bandymai, kiti mano, kad tai gali būti dar vienas įrodymas, kad mus aplanko nežemiškos civilizacijos.

 

“Jeigu įvyko Roswello NSO katastrofa, tai kodėl negalėjo dabar įvykti ir Arizonos NSO katastrofa?”, – rašė vienas komentatorius.

 

Objekto koordinatės “Google Earth” programoje: 31° 26’43″N 109° 4’30″W – tiesa pranešime pažymima, kad nežinia kaip ilgai objektas bus matomas, kadangi Google labai greitai “atsikrato” bet kokių neatpažintų objektų.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

Tureciau ispeti. Labai lengva pakliuti ant kabliuko. Naudojantis tuo faktu, kad zmones mate UFO, kad zmones tiki ir nori zinoti tiesa, yra sukurtas ne vienas tinklapis sluojantis sau I kisenes pinigus uz reklama. Kiekvienas lankytojas praktiskai yra pelnas. Taigi vardinu garantuotus falsifikuotojus. Nenustebkit, kai kurie ju jau 10 metu “gyvi”: Third phase of the Moon”, “UFO sightings daily”, Section 51″, ir zinoma “Secure Team”. Kai kurie tiek arogantiski kad teigia turintys lankytoju daugiau nei prezidantas Obama.

Megstu pajuokauti

Cia nieko keisto nera tiesiog Putino zalieji zmogeliukai praktikavos atkirsti Arizonos valstija (JAV) Krymieciai Ukrainoje jau tokius mate

Anonimas

Turistas :D Tu paziurek video, tarkim: 1:28 min. – ten keliu simtu myliu spinduliu nieko visiskai nera. Manau vietele nera palankiausia turistauti.

Galvoju

Kad tai paprasčiausia jurta kurioje gyvena atvykęs visureigiu pailsėti turistas,o ne joks NSO

Taip pat skaitykite