Dvasinio pabudimo požymiai – gal jaučiate juos ir Jus?

dvasinis-pabudimasDažniausiai žmogus gyvena giliai nesusimąstydamas apie gyvenimo realybę, tikslus ir prasmę. Jį tarsi “neša” gyvenimo tėkmė. Žemo dvasingumo žmonėms gyvenimas susiveda į asmeninių norų įgyvendinimą, pvz., turtų kaupimą, gerbėtroškos patenkinimą, malonumus, sako gydytojas-psichiatras ir filosofas Roberto Assadžioli.

 

Tačiau aukštesnio dvasingumo žmogus savo asmeninius interesus, kurie iki šiol buvo reikšmingi, gali patraukti į antrą planą. Tokiems žmonėms iškyla klausimai, apie kuriuos anksčiau nesusimąstydavo: apie gyvenimo prasmę, apie savo ir žmonijos kančių priežastį, nelygybę ir pan. Dauguma žmonių, nesuprasdami šios savo naujos būsenos, priima tai kaip keistenybes arba liguistas fantazijas.

 

Psichoinformaciologė ir Kosmoenergetikos Magistrė Eglė Gleščinskienė (kosmoenergetika.lt įkūrėja) žemiau pateikia dvasinio pabudimo požymius, kurie gali padėti suprasti ką galime jausti šiame energijų pokyčių periode.

 

Skausmas įvairiose kūno vietose, dažnai kaklo, pečių, nugaros srityse. Tai pokyčių, vykstančių jūsų DNR lygmenyje rezultatas. Po kiek laiko tai praeis.

 

Gilaus liūdesio jausmas, kuriam nėra konkrečių priežasčių. Paleidžiant savo praeitį (tai kas nutiko šiame gyvenime ir kituose- praeituose) gali kilti šis liūdesio jausmas. Mūsų prisirišimai ir įpročiai tai paverčia skaudžiu išgyvenimu.

 

Pavyzdžiui, jeigu tenka atsisveikinti su namais, kuriuose vaikystėje gyvenote ir buvote laimingas. Nežiūrint naujų atsiveriančių horizontų, visuomet kyla nostalgija, liūdesys, gailestis, kad turime palikti. Tai irgi praeis.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Verksmas, ašaros be priežasties. Taip iš mūsų gilumos išsilaisvina senosios energijos ir patirtys. Tai praeis…
Netikėti posūkiai, pasikeitimai darbe, karjeroje, veikloje. Tai labai dažna situacija, nes viskas aplink labai intensyviai keičiasi ir paliečia daugelį iš mūsų.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nereikėtų užsiciklinti ties idealaus darbo ar veiklos paieškomis, nes tai- pereinamasis etapas, viskas dar keisis, tad tiesiog dalyvaukime tame pasikeitimų procese priimdami, kas mums siūloma. Greičiausiai pakeisi ne vieną, o keletą darbo vietų ar veiklų, kol rasi savąją, tad tiesiog judėk pirmyn ir bandyk.

 

Atotrūkis nuo šeimos, šeimyninių santykių atšalimas. Tavo biologinė šeima- tai labai stiprūs karminiai ryšiai, kurie, baigiantis karminiam ciklui, pradeda silpnėti ir trūkinėja. Karma atidirbta ir beveik užbaigta, tad jus vis mažiau kas laiko kartu.

 

Gali atrodyti, kad tu atsitrauki, kad tau nebesvarbūs artimieji taip, kaip rūpėjo anksčiau. Tas atotrūkis irgi gali būti laikinas ir, jeigu naujųjų energijų sąveikoje, naujame energijų cikle jūs jausite vienas kito poreikį, – tuomet atkursite šiuos santykius iš naujo, jau naujame bendravimo ir elgesio vienas su kitu kontekste, be karminių skolų ar poreikio aukotis ir kažko iš savęs reikalauti.

 

Kitoks miegas. Tu dažnai atsibundi nakties metu tarp 2-4 valandos. Miegant tavyje vyksta labai intensyvūs pasikeitimai ir prabundi tam, kad padarytum mažytę pertraukėlę. Nesirūpink ir jeigu po to negali ar sunkiau sekasi užmigti, atsikelk ir nuveik kažką įdomaus ir naudingo, vietoje to, kad stengtumeisi užmigti ir kankintumeisi analizuodamas visokius neužbaigtus dienos darbus. Tai irgi praeis.

 

Keisti ryškūs sapnai. Sapnuoji visokias kovas, keistus gyvūnus ar pabaisas, karus ir kitus drastiškus įvykius. Taip išsilaisvina senosios tavyje slypinčios energijos, jos dažnai simbolizuoja kovas ir kažką baisaus.

 

Pasimetimas, atotrūkis nuo gyvenimo. Dažnai jausiesi pasimetęs, atitrūkęs nuo to, kas vyksta aplink. Gali patirti keistus erdvės pasikeitimus, lyg kartais būtum čia, o kartais kažkokioje kitoje realybėje, lyg pagrindas po tavo kojomis būtų netvirtas ir nebesijaustum ant jo taip stabiliai ir patogiai, kaip iki šiol. Pojūtis, lyg būtum nei šiame, nei kitame pasaulyje, o kažkur tarp jų.

 

Taip yra dėl to, kad tavo sąmonė keičiasi ir persiorientuoja greičiau, ji užbėga į priekį, o kūnas nespėja sekti sąmonės pokyčių, atsilieka ir yra labiau prisirišęs prie senųjų energijų. Vertėtų daugiau dėmesio skirti kūnui, dažniu būti gamtoje, atsipalaiduoti ir leisti, kad tavimi tekėtų, sklistų naujos energijos. Tai praeis.

 

Pokalbiai, vidiniai monologai su savimi. Staiga pastebi, kad kalbiesi viduje su savimi, kad tai tęsiasi kurį laiką. Gimsta naujas savęs suvokimo ir bendravimo su pačiu savimi būdas. Tai tik pradžia. Tegul vyksta šie pokalbiai, jie padės tau keistis ir pažvelgti į besikuriantį naują pasaulį kitaip.

 

Greit šie pokalbiai taps dar gilesni, apims platesnes tavo gyvenimo sritis. Tai ne sutrikimas, tai ne beprotybė- tu įeini į naujas, kitokias energijas ir natūralu, kad elgiesi ir jautiesi kitaip.

 

Vienatvės jausmas, kuris tave lydi kone nuolatos. Jauti atotrūkį nuo visų kitų tave supančių žmonių, dažnai nori pasitraukti nuo grupės ar kolektyvo, nori pabūti vienumoje. Tu eini pašvęstųjų keliu, kuriuo judėjimas pirmyn vyksta vienumoje. Vienatvės jausmas tau kelia nerimą, tačiau vis sunkiau būti grupėje, kolektyve, žmonių būryje.

 

Tai susiję su tuo, kad iki šiol tave lydėję dvasiniai pagalbininkai pasitraukė. Jie visuomet iki šiol buvo su tavim kartu ir lydėjo tave bet kuriame kelyje ir pasirinkimuose. Dabar jie pasitraukė ir tai kelia vienišumo, nerimo, kad esi nuo visų atitrūkęs, jausmą. Atėjo laikas tau pačiam save pripildyti Kūrėjo energijomis, susikurti norimą erdvę ir terpę savo veiklai. Tai praeis – palaipsniui prisipildysi Dieviškąja sąmone ir meile ir nebesijausi vienišas ar nuo visko atskirtas.

 

Aistros ir gyvenimo azarto trūkumas. Jautiesi beaistris, neturi jokio noro kažką daryti arba tas poreikis labai mažas. Tai normalu, taip vyksta naujų energijų integravimosi procesas ir čia turi leisti sau pabūti nieko neveikime. Nekovok su savim ir nevers savęs daryti kažko per prievarta, tai praeis.

 

Tai panašu kaip informacinių sistemų perkrovimas – kompiuteris tuo laiku išsijungia arba yra neaktyvus, nieko negalime su juo daryti. Tas pats ir tau- reikia priimti ir integruoti naujas, aukštesnio išsivystymo ir gebėjimų programas arba tiesiog pasaulio matricos perkrovimo programą.

 

Stiprus noras sugrįžti Namo. Tai ko gero pats stipriausias ir labiausiai varginantis jausmas, būsena. Jauti begalinį norą palikti viską kas čia vyksta ir sugrįžti namo. Tai ne suicidinė būsena, ji neparemta pykčiu, nusivylimu ar depresija. Tiesiog tu jauti kad esi dalis to, kas jau yra namuose ir likusiai tavo daliai norisi sugrįžti ir būti visumoje su visu pačiu savimi ir dieviškąja sąmone.

 

Priežastis viso to – tu užbaigei savo karmos ciklą, išpildei gyvenimo kontraktą ir esi pasiruošęs pradėti naują gyvenimo ciklą, nors vis dar esi sename kūne. Vis dažniau prisimeni ir pajauti, kad įmanomas gyvenimas ne šiame kūne, ne toks, kokį gyveni dabar.

 

Svarstai ar esi pasirengęs naujam įsikūnijimui čia žemėje, o gal būt naujam iššūkiui naujose energijose? Iki šio momento tu praėjai labai ilgą kelią, labai daug patyrei ir išmokai, tad dabar kyla klausimas, o kokia šio filmo „Gyvenimas žemėje“ pabaiga? Kartu atsiranda vis naujos užduotis ir pradedi svartyti, kad ko gero čia vis dar esi tam, kad padėtum įveikti šį perėjimą kitiems žmonėms.

 

Tai ką išmokai ir patyrei suteikia tau begalinę išmintį ir žinias, svarstai, kad gal būt tu gali būti naujosios energijos integracijos Mokytoju, padedančiu įveikti šį sunkesnį ruožą tiems, kas nuo tavęs atsilieka. Tu randi naują prasmę ir naują veiklą ir, koks bebūtų sunkus ar liūdnas šis perėjimo periodas, jis tave pagaliau atveda į dar aukštesnę, gilesnę patirtį ir išmintį…

 

Parengė: Eglė Gleščinskienė (LSNR Energetinio gydomojo poveikio komiteto narė, Hilerė, Kosmoenergetikos Magistrė), šaltinis: kosmoenergetika.lt

Rekomenduojami video:


2500
17 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gerietis

Ir man tas vyksta. Matau skaičius 55, 555, 333. 10:10, 11:11. 12:12,22:22. Matau vizijas apie praeitus gyvenimus. Prabundu paryčiais ir vėl užmiegu. Bijau žmonių ir jaučiu jų negatyvią energija.

Indre

Buvo ir man taip, kai norejau likti tik su savim ir panirti i savo samone, joje buti :) bet tiek daug prisifantazau, kad atsiduriau psichiatrinej, nezinau ar tai jau tas pabudimas, bet tikrai jauciu nauja etapa, atrodo vienu mimentu buvau suvokus visa pasaulio prasme ir tada paluzau. Dabar isgijau ir gyvenu toliau :)

Denebola

Butent taip jauciuosi ir as, labai negera!

p

YRA NORINČIŲ SUKŪRTI FACEBOOK GRUPĘ IR PABENDRAUTI?

AAA

PAKOMENTUOKIT SAVO FB

Lin

Galim pabendrauti

Yo

Faina buvo pasiskaityt apie save :D
Niekada negalvojau, kad čia kokia depresija ar dar kas, visada žinojau, kad aš išskirtinė ir turiu kažką naudingo nuveikt šitam gyvenime.
Kai pradėjo kilti egzistencijos klausimas, neteisybių ir visokių kitų, aš nepasimečiau ir pradėjau bendrauti su žmonėm, kurie ta tema turi tikrai kažką pasakyt. Jūs neįsivaizduojat, koks tobulas jausmas jaustis ir galvot savaip, atrodo, kad esi protingesnis už kitus. Ech. :D

123

Negalvok, kad esi isskirtine. Kuklumas yra taip pat butina kokybe einant dvasiniu keliu.

X

Pamažu žmonija pradeda atsibusti… pagaliau.. dideli pasikeitimai dar priekyje, ir džiaugiuosi, kad tai vyksta su mumis ir jau šiame gyvenime.
Šie pojūčiai manau paliečia kiekvieną jautresnį žmogų, ir leidžiu sau spėti, kad tarp mūsų nėra mėsėdžių ;) ?

lile

Tai taip viskas atitinka mane, mano vidu, kad tikrai galvojau jog man depresija ar nerimo sutrikimas.. reik tiket kad tai dalis tobulejimo ir tai praeis..

Indigo

Visas sitas straipsnis atitnka y mane… Esu jauna 18 metu bet dazniausej jauciuosi kaip su kitokeis akineis givenima ir visi mano kad esu jauna niekas manes neklauso , o as kaip atsiusta dievo (tikriausei) bandau visiem padeti. Taip pat kai numatau vizijas pries dalykam atsitinkant visi mane keista vadina nors ir jiem yrodau kad tai sugebu. Manau kad vaikai kaip as ir jius visi pasauly yra ce su priezastim ir ateina nauja era ir labai dideli pokycei tik laiko klausimas kada sita zeme bus isgelbita nuo visu naikintojiu.

HumanExperience

Tame nera nieko blogo, kad jautiesi taip ir kad bandai padet zmonem, tu neprivalai niekam nieko irodinet. Svarbiausia tu pati zinai kas vyksta ir kaip vyksta, matai vizijas, pasikliauk jom ir tada tu dar daugiau ju matysi :)
Siam momente viskas yra taip kaip turi buti, niekada to nepamirsk.

Indigo

Skirta : Human experience
Butu malonu daugiau su tokeis zmonem pabendrauti kaip tu ir kiti kurie ne tik domisi ir supranta nes kartais yra sunku buti tokem pasauly. Daznai neiseinu niekur nes kitu zmoniu energija jauciu ir paskui labai pavargsu :|

Lapute123

Vaikeli, mokykis ir dar kartą mokykis. Ir ypač,lietuvių rašybos gramatiką,o ne svajok apie išskirtinumą.

didžioji er

man šešiolika, bet esu mačius tikriausiai daugiau negu žymiai vyresnio amžiaus žmones, laikiau save keista pastaruoju metu, nes viskas kas parašyta vyksta būtent dabar su manimi, galvojau – paauglystė, depresija ar dar kas. kai skaičiau nepatikėjau, kas iš tikro yra rašoma:d

l.l

Siaup jau yra įrodyta,kad tokia liga kaip depresija-neegzistuoja. Tai tik farmacijos mafijos triukas kad žmones prieišt prie psichotropiniu vaistų. As turiu visus šituos požymius,bet papuoliau pas gerą psichiatrę,ji pakalbėjo su manim ir atsisakė išrašyt kokius nors ” palengvinancius bųseną” vaistus….liepė dirbt su savimi ir neužsiciklint ant visoliu pojūčių ir skausmų….Taip kad..

Taip pat skaitykite