Automobilio registratorius nufilmavo kelyje stovinčią vėlę?

merginos-veleMaskvoje gyvenanti Karina Dmitrieva prieš kelias savaitės tapo itin keisto reiškinio liudytoja.

 

Važiuodama kartu su savo drauge moteris viename keliuke pastebėjo stovintį baltą siluetą. Nežinodama kas stovi prieš jos automobilį, Karina nusprendė išlipti iš jo, kad galėtų patraukti kliūti iš kelio.

 

Tačiau visai netikėtai, vos tik moteriai išlipus iš automobilio, paslaptingas siluetas dingo.

 

Negalėdamos patikėti tuo ką matė, moterys nusprendė namie patikrinti ką užfiksavo jų automobilio vaizdo registratorius. Vaizdo įrašė moterys pamatė, kad kelyje iš tikro stovėjo neaiškios kilmės siluetas.

 

Pranešama, kad kelyje tarp Liubertsy ir Litkarino miestų (Maksvos regionas) 1989 metais įvyko siaubingą automobilių avarija, kurios metu dėl stiprių sužalojimų mirė jauna mergina.

 

Vietos gyventojai tikina, kad tai jau 3 kartas kai šiame kelyje vairuotojai pastebi stovintį siluetą, todėl gyventojai mano, kad tai gali būti prieš 27 metus čia mirusios merginos vėlė.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
pza

balandzio 1 jau baigesi, bet kai kam dar lagas smegenyse kas kelia cia tokius briedus

oho

nebeskiedziam gal, nusuko nuo kelio ir sustojo tikrai ne dvasiu ziuret,o nubego i pusni reikalu atlikt, ir joks cia vaiduoklis ne prie ko

Taip pat skaitykite