5 didžiausios krikščionybės paslaptys

biblijos-kodasMilijonai žmonių tiki tuo, kas parašyta Biblijoje. Šioje knygoje yra tiek paslapčių, kad dar nei vienam iš šios planetos gyventojų nepavyko jų atskleisti. Pramogų portalas oops.lt pateikia penkis didžiausius slėpinius, kurie aprašyti Šv. Rašte.

 

Kur paslėptas kodas?

 

Manoma, kad Biblijoje užšifruoti tam tikri spėjimai apie ateitį ar net pranašystės. Vienas religijos mokslų dakataras teigia, kad reikia rinkti tik pirmąsias sakinių raides, taip pat praleisti tam tikrą jų skaičių.

 

Vadovaudamiesi tokia seka, iš raidžių turėtume sudėti frazę, kuri daug ką pasakytų apie visų mūsų ateitį. Dabar trūksta tik sugalvoti kiek raidžių praleisti ir kuri yra tinkama…

 

Kur yra Edeno sodas?

 

Dalis žmonių teigia, kad Rojus yra išgalvotas, tačiau nemaža dalis tikinčiųjų slapčiomis viliasi, kad Edeno sodas iš tikrųjų egzistuoja.

 

edeno-sodas

 

Biblijoje esama tam tikrų užuominų, kur galima rasti šią paslaptingą vietą: netoli Etiopijos, kažkur tarp milijono kvadratinių kilometrų – šalies gilumoje. Šioje nuotraukoje matome vieną iš gražiausių Etiopijoje esančių krioklių. Gal tai ir yra Rojus?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kas iš tiesų buvo mylimiausias Jezaus pasekėjas?

 

Dar viena neįtikėtina Biblijos paslaptis: kas iš tikrųjų buvo mylimiausias Jėzaus pasekėjas? Šis asmuo Dievo sūnų lydėjo per paskutinę vakarienę, buvo Jo nukryžiavimo liudininkas, tačiau paslaptingojo numylėtinio vardas taip ir nebuvo paminėtas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

jesus-come-follow-me1

 

Religijotyrininkai linkę manyti, kad tai buvo Jonas, paskutinis iš evangelikų. Kiti teigia, kad Jonas – tai tik priedanga, po kuria slepiasi žmogus, apie kurį dar niekas nežino. Gali būti, kad tai buvo moteris…

 

Kas yra Evangelijos autorius?

 

Daugelis religijos mokslo žmonių teigia, kad envangelikai (Jonas, Lukas, Morkus, Matas) nėra tikrieji Evangelijos autoriai.

 

books2

 

Jie teigia, kad šią knygą galėjo parašyti bet kuris žmogus, pažinojęs apaštalus ir juos lydėjęs kiekviename žingsnyje. Šios paslapties nebuvo galima svarstyti net iki 18 amžiaus, tačiau dabar ji itin uoliai nagrinėjama.

 

Kur Nojaus arka?

 

Tie, kurie domisi Nojaus arka, Šv. Rašte gali aptikti vos vieną užuominą:“ Nojaus arka paliko ant Ararato kalno viršūnės“. Ši vieta yra dabartinės Turkijos teritorijoje. Nemaža dalis mokslininkų, pasitelkę į pagalbą šiuolaikines palydovines sistemas, bandė aptikti kokių nors didžiojo laivo likučių.

 

Noahs_Ark-7130341

 

2006 metų ekspedicijos išvadose teigiama, kad arka vis dėl to yra Irano kalnų dalyje, nedidelės lentų nuolaužos buvo rastos 4 000 kilometrų aukštyje. Tačiau šie radiniai turi būti patvirtinti, kad jie iš tikro yra Nojaus arkos likučiai. Kol kas tyrimai tęsiasi…

 

Šaltnis: oops.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nenojus

Pagal mokslinius duomenis, tvanas ir Nojaus arka buvo kažkur prieš 20.000 metų, po to sekė ilgas ledynmetis. Vargu ar galima tikėtis išlikusių medinių konstrukcijų?

Indigo

Biblija ir religija yra dar vienas metodas plauti zmones ,kurti kara ir plauti pinigus. Nepykit bet toke realybe tik ne visi tai mato.

paragraf 78

Vertėją būtinai reikia nusiųsti į vertimo kursus…

2

Ponas jei geriau išverstute prašom ko sedit?

Taip pat skaitykite