Stebuklingi žodžiai zodiako ženklams

stebuklingi-zodziai-zodiakamsGeri dalykai nutinka tada, kai jūsų partneris žino, kad jūs jį vertinate. Tai gali būti pritarimas, komplimentas arba koketiškas pataikavimas.

 

Svarbiausia – jūs neturite reikalauti kažko konkretaus. Svarbu išmokti rasti teisingus žodžius, kad pasiektumėte abipusį supratimą ir išsaugotumėte meilę. Kiekvienam zodiako ženklui yra savo komplimentas, rašo tinklaraštis ineta.link.

 

Avinas

 

“Nuostabu! Aš nesu mačiusi, kad kažkas taip darytų!”.

 

Siekiantis tikslo, energingas, pilnas idėjų Avinas – bet kurios komandos lyderis. Jam svarbu, kad jį pripažintų pradininku ir kiekviena iniciatyva nepraeitų pro šalį. Paprasčiausiai vis priminkite jam apie tai, kad jis toks vienintelis.

 

Jautis

 

“Kaip gražu ir jausminga!”

 

Niekas nevertina žemiškojo grožio taip, kaip tai daro Jautis. Beveik visa kame jis gali rasti unikalią emociją. Jeigu jis panorėjo pasidalinti su jumis savo pastebėjimais, nepalikite jo polėkio be dėmesio.

 

Dvyniai

 

“Ką pabandysime kitą kartą? Ką tu sugalvojai?”

 

Dvyniai – tai universalus judėjimo ir naujų idėjų šaltinis. Kūryba yra jo kuras. Tokiu būdu palaikykite jame jo norą kurti kažką unikalaus ir pasinerti į tai visa galva.

 

Vėžys

 

“Šiandien galime pasilikti namie, aš paruošiu skanią vakarienę”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nežiūrint į tai, kad namisėda Vėžys mėgsta gaminti pats, kelias į jo širdį visgi eina per skrandį. Kuo daugiau jūs juo rūpinsitės, tuo daugiau jis jums dovanos dėmesio.

 

Liūtas

 

“Aš nesiliauju tavimi žavėtis!”

 

Turbūt nė vienas kitas pasisekimo ir dėmesio nemėgsta labiau, negu Liūtas. Kol jūsų komplimentai bus nuoširdūs, jis dievins savo vienintelę karalienę.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Mergelė

 

Mano kantrybė senka, prašau padėk man susitvarkyti su šituo!”

 

Mergelė yra ramybės įsikūnijimas ir dievina analizuoti kiekvieną situaciją. Nėra tokios užduoties, kurios jis negalėtų išspręsti. Mergelė tampa laimingesniu, kai kitiems reikia jo pagalbos.

 

Svarstyklės

 

“Man svarbu žinoti tavo nuomonę”.

 

Partnerystės čempionas – Svarstyklės. Suteikite jam galimybę būti svarbaus reikalo dalimi ir pamatysite, kaip sužibės jo akys.

 

Skorpionas

 

“Tu vienintelis, kam aš galiu apie tai papasakot…”

 

Skorpionas vertina nuoširdumą ir pagarbą. Kai tik jūs pasidalinsite su juo paslaptimi – paliesite jo širdį ir jis pradės jums patikėti tai, kas jam brangiausia.

 

Šaulys

 

“Kodėl mums paprasčiausiai nesusidėti daiktų ir kur nors nuvažiuoti?”

 

Net jeigu kelionė artimiausiu metu neplanuojama, mintis apie ją sušildys Šaulio širdį. Jis mėgsta nuotykius, todėl jūsų noro pildymas jam taps jo tikslu.

 

Ožiaragis

 

“Niekas nesugebės padaryti daugiau, negu tu!”

 

Ožiaragis turi retą ambicijų kombinaciją, kantrybės ir atsakomybės. Truputėlis pataikavimo jo adresu nepakenks, kad jis dėl jūsų laimės tęstų darbą nenuleisdamas rankų.

 

Vandenis

 

“Gal reikia padaryti viską kitaip?”

 

Laisvės mylėtojas, neprisitaikėliškas Vandenis visada ieško priežasties išsiskirti iš minios. Palaikykite jį jo pradėjimuose, kuriuose dar niekas iki jo nieko nedarė ir jis taps tik jūsų.

 

Žuvys

 

“Su tavim aš jaučiuosi kur kas geriau!”

 

Gailestingumas ir užuojauta visada eina kartu su Žuvimis. Leiskite jam maksimaliai pajusti emocinį ryšį tarp jūsų ir jis visada turės jėgų, kad jums dovanotų laimę.

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ryga

Skorpionas gali tik pakenkti, jis nirkp nevertina

Ryga

Apie skorpioną nieko gero pasakyto negalima, tai žmogus kuris nieko nevertina ir bey kokį atvirumą panaudos juns pakenkti. Čia rašoma netiesa.

as oziaragis

taip taip “niekas nepadarys geriau negu tu”
kas tiesa-tas nemelas

slapyvardis

Urbon ismok rasyti “horoskopai” ;))

oho

skorpionas tiesa :)

slapyvardis

mane varo isproto tie horoskopai!ir kitos nesamones apie horoskopo zenklus…pasaulyje 7mlrd. zmoniu ir “kazkas” juos suskirsto i dvylika griupu!mes esame visi skirtingi..Pvz.:apie zuvis raso “gailestingos,svelnios,trapios,uzjauciancios” t.t, bet ar susimastote, kad yra saltakrauju zudiku,prievartautoju po siuo zenklu ir ka jis atspindi zuvies zenkla?.Netikiu ir netikesiu.

Ineta

Manau esi teisus(-i) betkuri zenklo apibudinima galima priskirti betkuriam zmogui visi kartais buname kuklus ir isdidus,linksmi ir paniure zodziu ka pastebejau kad esu avinas bet man tinka ir svarstykliu dvyniu zuvu apibudinimai

oho

nzn man visad atytinka

Urbon

slapyvardi ka tu cia nusisneki jau kiek metu visiem atitinka tie horoksopai vapse jei nedomina tai neskaityk

Taip pat skaitykite