Mums jau 5-eri! Jubiliejų pasitinkame atsinaujinę

anomalija-atsinaujinomeŠiandien sukanka lygiai penki metai, nuo tos dienos, kai Lietuvoje užgimė anomalija.lt projektas. Ir mes tikrai neliūdime, kad senstame. Anaiptol! Džiaugiamės, kad su lyg kiekvienais metais mūsų gimtadienį pasitinka vis daugiau lankytojų. Tai mus įkvepia ir skatina judėti į priekį.

 

Per ši savo jubiliejų padarysime išimti ir portalo aritmetiką paliksime nuošaly, kadangi nekantraujame pristatyti atsinaujinusi anomalija.lt tinklalapį.

 

Atsinaujinome

 

Stebėdami mūsų lankytojų įpročius, pastebėjome, kad žmonių skaičius kuris naudoja mobiliuosius įrenginius (išmaniuosius telefonus, planšetes) susilygino su lankytojais kurie naudoja kompiuterius. Kadangi gerbiame ir mylime visus savo lankytojus, nusprendėme išskirtinį dėmesį skirti ir naujausių technologijų fanams. Po ilgų darbų galime džiaugtis rezultatais kurie tikimės patiks ir Jums.

 

logotipas-senas-naujas

 

Jeigu stalinių kompiuterių vartotojai didelių skirtumų gali ir nepastebėti, tai išmaniųjų įrenginių naudotojai pamatys, kad naujoji svetainė tapo gerokai interaktyvesnė. Nuo šiol naršyti, diskutuoti, vertinti, stebėti naujus įrašus bus kur kas patogiau ir lengviau.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nors kol kas dar ne viskas veikia taip, kaip turėtų, tačiau prižadame, kad viską stengsimės sutvarkyti kuo greičiau. O tam, kad nieko nepražiopsotume, raginame apie visas iškilusias bėdas naršant po tinklapį informuoti mus komentaruose. Tai bus geriausia dovana mums nuo Jūsų :)

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nauja skiltis

 

Tinklalapyje nuo šiandien atsirado nauja kategorija pavadinimu “Trumpai” kurioje kaip pats pavadinimas jau sufleruoja apie paslaptingus dalykus rašysime sutrumpintai, glaustai, paliekant tik svarbiausias detales ar informacija.

 

Konkursas

 

Nors gimtadienis mūsų, tačiau tai mes Jums dovanosime dovanas. Kitos savaitės viduryje paskelbsime konkursą, kuriame galės dalyvauti visi norintys pamirkyti plunksną į rašalą. Kas, kaip, kada ir kam? Jau greitai sužinosite.

 

Dėkojame

 

Kaip ir kiekvienais metais norime širdingai padėkoti visiems, kurie tiek metų išliko kartu su mumis. O tai būtų: forumo administratorius Gabrielius E. Klimenka (paragraf 78), moderatoriai: Benamis ir Legionas, forumo senbuviai: TinSoldieris, Vytautas, Teroras, xsistemax.

 

Dėkojame visiems tiems kurie su mumis buvo ir kurie dar neišeina. Dėkojame visiems projektams ir jų autoriams su kuriais bendradarbiaujame, dėkojame visiems kurie padeda mums rašydami straipsnius, siunčiant laiškus, nuotraukas, kita medžiaga ir visaip kitaip prisidedant prie anomalija.lt tobulėjimo ir judėjimo į priekį.

 

AČIŪ.

 

Visuomet Jūsų,
anomalija.lt

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
kanonas

Nesustokit!

SPACE

Sveikatos! Daug svogunu valgykite.

Anonimas

Gražus puslapio dizainas.

marozas ne iš Kauno

100 metu. Neprisilupkit.

Anonimas

Ilgiausiu metu! O puslapio atnaujinimas puiku :)

SKYWALKER

Sveikinu su penkeriu metuku jubiliejumi ir linkiu atsvesti dar ne viena jubilieju..

Anonimas

Linkejimai :)

Goda

Sveikinu! Jus geriausi!

Taip pat skaitykite