Motociklininkas nufilmavo ateivių erdvėlaivį?

ateiviai-vakaru-virdzinijaInternete išplito vieno motociklininko nufilmuotas vaizdo įrašas kuriame kaip spėjama galėjo būti netyčia nufilmuotas beveik plika akimi nematomas ateivių erdvėlaivis.

 

Vakarų Virdžinijos automagistralėje važiavęs motociklininkas net nesitikėjo, kad taps paslaptingo objekto liudininku.

 

Kovo 1 d. apie pirmą valandą nakties amerikiečio vaizdo registratorius nufilmavo virš kelio lėtai judanti trikampio formos tamsų objektą. Objektas buvo vos pastebimas, kadangi neskleidė jokių šviesų.

 

Internautai pradėjo spėlioti ką būtent pavyko užfiksuoti virš Vakarų Virdžinijos automagistralės.

 

Vieni teigia, kad tai galėjo būti žmonių sukurtas ypač slaptas karinis orlaivis, tačiau kiti prieštarauja, kad tokie orlaiviai tikrai nebūtų išbandomi tankiai apgyvendintose vietose.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Hamilton

Labiau panašu į bepiloty orlaivy:)

automobilio vairuotojas

Straipsnis klaidina pavadinimu ne motociklininkas, o su mašina važiavo žmogus. Reikia rašyti automobilio vairuotojas. Net išversti sunku normaliai ką video rašo pavadinime.

SKYWALKER

Pritariu zmoniu nuomonei,kurie mano kad tie visi “nso” yra zmoniu kuriniai.Mums eiliniams pilieciams nera viesinama informacija kas yra kuriama karinese bazese.

janga

1. bull sh…
2. fake
3. gay

Marta

Ne viskas fake kas netelpa i tavo suvokimo remus

Taip pat skaitykite