Mėnulio kalendorius – kas tai?

menulio-kalendoriusMes pastoviai atliekame vienus ar kitus veiksmus siekdami rezultato ir norėdami įgyvendinti savo svajones. Tačiau ar rezultatas bus pozityvus ar ne, priklauso ir nuo tinkamai pasirinkto laiko ir planetų įtakos.

 

Juk dažnai, kai atrodo, kad viskas turėjo pasisekti, sėkmė tarsi smėlis išslydo iš rankų. Arba atvirkščiai, kai visai nieko nesitikime-viskas pavyksta. Taigi kiekvienam vertėtų žinoti, kad pagrindinius įvykius savo gyvenime rekomenduojama pradėti palankiu laiku.

 

Verslo įkūrimas, įmonės atidarymas, santuoka, nekilnojamojo turto įsigijimas ir pan. Jeigu šiuos veiksmu pradėsime tinkamu laiku, tai galime tikėtis sėkmės.

 

Vedų mėnulio kalendorius-tai praktinis patarėjas kurio dėka galima sužinoti, kada pradėti vienus ar kitus veiksmus. Neretai pastebime, kad priklausomai nuo Mėnulio fazių mūsų nuotaika būna pakili arba visai nėra ūpo. Mes kiekvienas esame dalis gamtos, todėl taip stipriai jaučiame ir Mėnulio energetiką ir netgi tą pačią dieną mūsų nuotaika gali keisti keletą kartų, o ypatingai pas moteris.

 

Mėnulio kalendorius yra vienas seniausių mūsų planetoje, todėl pagal jį galime suprasti Mėnulio fazių kaitą. Pavyzdžiui jaunaties metu, kada Mėnulis nematomas, toks metas laikomas sunkiu periodu, kurio metu gali justis silpnumas, stabilumo nebuvimas, darbingumo sumažėjimas. Žmogus gali dažniau daryti klaidas, jo reakcija sulėtėja, todėl šiomis dienomis vertėtų būti ramesnėje aplinkoje ir vengti įtampos.

 

Pasibaigus jaunaties periodui, prasideda palankus laikas kurti naujus planus. Tad žinodami šiuos dėsnius, jaunaties periodu neplanuosime pasirašinėti svarbių dokumentų, nesidarinėsime sutarčių ir pan. tiesiog, kad išvengti nemalonių situacijų, panašiai kaip degant raudonam šviesoforo signalui palauksime kol įsijungs žalia šviesa.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuo senovės laikų Vedų astrologijoje yra priimta parinkti tinkamą laiką atitinkamam darbui ar veiksmui pradėti. Tam Vedų astrologijoje yra naudojami penki parametrai kurie sanskrito terminu vadinami-pančanga (penki vėjai). Tai- varana (savaitės diena), tithi (mėnulio diena), nakšatra (mėnulio žvaigždynas), karana (dienos pusė) ir joga (saulės ir mėnulio susijungimas).

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pavyzdžiui kai kurios savaitės dienos gali būti palankios vieniems veiksmams, o kitos kitiems. Antradienis- Marso diena, todėl ši diena tinkama tokiai veiklai kaip teismo procesai, veiklai susijusiai su metalais, ugnimi, elektronika, medicina, gydymu, sporto varžyboms. Šią dieną rekomenduojama sutaisyti sulūžusius daiktus, remontuoti automobilį.

 

Geriau vengti kelionių ir būti atsargiems transporto spustyse, saugotis traumų, konfliktų ir nelaimingų atsitikimų, o tarkim penktadienį-Veneros dieną palanku pirkti papuošalus, rūbus, gėles ir gražius daiktus, tuoktis, rūpintis antrąja puse, eiti į svečius, priimti svečius, gaminti saldumynus.

 

Šią dieną rekomenduojama neatlikinėti svarbių darbų. Taigi tai dienos rekomendacijos į kurias vertėtų atsižvelgti planuojant savo darbus, o taip pat ir į tithi (mėnulio dieną) ir nakšatrą (mėnulio žvaigžyną. Atsižvelgiant į dienos parametrus, galima tikėtis sėkmingų veiklos rezultatų ir darnos su Visata.

 

Mėnulio kalendorių galite rasti paspaudus čia.

 

Autorius: Egidijus Gubinas

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite