Marse pastebėti priešistoriniai piešiniai?

marsas-urvasŽemėje yra nemažai paslaptingų piešinių išlikusių dar iš mūsų istorijos priešaušrio. Pirmieji rasti meno kūriniai datuojami maždaug 40 000 prieš mūsų erą. Tais laikais daugiausia buvo piešiama ant urvų sienų.

 

Tačiau ar gali būti, kad žmonės ne vieninteliai pradėjo meno erą piešiant ant urvų ir kitų kietų paviršių?

 

Nors oficialiai Marse vis dar nepavyko rasti jokių gyvybės pėdsakų, tačiau nepriklausomi ekspertai ir kiti entuziastai tvirtina, kad ne viskas mums pasakojama iki galo.

 

Taip pat egzistuoja teorija, kad žmonės į Žemę persikėlė būtent iš Marso kai ten galimai įvyko kažkokia katastrofa, kuri nulėmė negyvenamas sąlygas. Kalbama, kad tai galėjo būti atominis sprogimas ar meteoro sukelta apokalipsė.

 

Šias teorijas narpliojantys ekspertai visai neseniai gavo dar vieną netiesioginį įrodymą, kad Marse kažkada galėjo egzistuoti gyvybė.

 

marsas-menas

 

Marsaeigio „Curiosity“ naujausios nuotraukos užminė mįslė. Vienoje iš jų matomas uolos paviršius ant kurio kaip manoma gali būti pavaizduotas piešinys labai primenantis tuos piešinius kuriuos galime rasti Žemėje, priešistoriniuose urvuose.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Nuotraukoje matomas nupieštas žmogaus siluetas kuris galimai užsiima medžiokle.

 

Tiesa skeptikai tvirtina, kad tai tik optine iliuzija. Tuo tarpu kažkada egzistavusios gyvybės Marse šalininkai tvirtina, kad Marsas pateikė jau per daug įrodymų, kad viską galėtume nurašyti į optines iliuzijas.

 



Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite