Lietuviui pavyko nufotografuoti miško dvasią?

feja-lietuvos-miskasSu anomalija.lt redakcija susisiekė mūsų portalo lankytojas Aurelijus, kuris mano, kad viename iš Lietuvos miškų, netikėtai pavyko nufotografuoti dvasią. Pateikiame mums atsiųstą laišką.

 

Sveiki. Kovo 1 dienos rytą išėjau pasivaikščioti po mišką. Eidamas keliuku pamačiau keturias stirnas kurios prabėgo priešais mane. Staigiai išsitraukiau fotoaparatą tam, kad galėčiau jas užfiksuoti, bet tuo metu jos jau buvo nubėgusios toliau nuo manęs. Paėjus dar kelis žingsnius, pamačiau, kad jos stovi už 30-50 metrų ant kalno ir stebi mane.

 

Tuo metu ir pats visiškai sustingau ir taip prastovėjom apie porą minučių neatitraukdami akių vienas nuo kito. Kai atsipeikėjau, pagalvojau, kad reikia visa tai įamžinti, pradėjau jas fotografuoti. Po kelių nuotraukų, nusprendžiau pakeisti foto režimą ir prieiti dar arčiau. Bet vienam momentui nuleidus akis nuo jų į fotoaparatą, jos tiesiog pradingo.

 

Grįžęs namo perkėliau nuotraukas į kompiuterį, kad galėčiau pažiūrėti ar gerai pavyko nufotografuoti stirnas, tačiau tai ką išvydau, privertė mane net aiktelėti iš nuostabos, o kūnas tiesiog šiurpais nuėjo.

 

misko-dvasia2

 

Pats gamtoje praleidžiu labai daug laiko, nueinu po 5-20 km kiekvieną dieną, tenka pamatyt įvairiausių gyvūnų, išgirst įvairių garsų, pasijaust stebimu nors aplink nieko nebūna, bet tai ką pamačiau nuotraukoje, nesitikėjau pamatyti. Pirma mintis kuri kilo, kad tai miško dvasia, dar kitaip vadinama miško fėja.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

misko-dvasia

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pradėjus ieškoti daugiau informacijos apie jas, pavyko surast visai įdomių detalių:

 

Fėjos – tai bendrinis stebuklingas galias turinčių būtybių, gyvenančių tarp žemės ir dangaus, vardas. Kitaip dar vadinamos gamtos dvasiomis. Paskutinysis fėjų atsiradimo mitas gana žemiškas, fėjos – tai žemaūgiai žmonės. Egzistuoja įrodymai, kad kai kuriose Europos ir Britų salų vietovėse bronzos amžiuje gyveno mažaūgių žmonių rasė. Pasakojama, kad šie žmonės gyveno kalvų ir pilkapių olose. Tai buvo kukli ir darbšti tauta. Kuomet į šias vietoves atėjo stipresnės gentys, jie pasitraukė į miškus.

 

Būdami pagoniais, jie garbino dievus, kurie buvo glaudžiai susiję su gamta. Teigiama, kad būtent ši tauta turėjo telepatinių sugebėjimų. Iki XIII a. buvo garbinga turėti protėvius, kilusius iš fėjų. Fėjos mėgsta kištis į žmonių gyvenimą: burtų pagalba jos užburia laukus, gyvulių bandas, klaidina žmones. Jos gali ir padėti – dovanoja įvairiausias dovanas. Fėjos augina naminius gyvulius (išskyrus kates ir naminius paukščius), kurie dažniausiai būna rudos ar baltos spalvos.

 

Ši informacija dar labiau tai patvirtina, kadangi tas miškas kuriame pavyko užfiksuoti paslaptingą būtybę, būtent ir yra kalvotas ir turintis ne viena ir ne du pilkapius.

 

Todėl kyla visokių minčių. Jeigu per tiek daug metų išliko gyvi žmonės, žvėrys, gamta, tai kodėl negalėjo išlikt ir miško fėjos, kurios gyvena pasislėpusios kalvose ar medžiuose? Jeigu jų ir nesutinkam, tai nereiškia, kad jų nėra. Gal šios būtybės slepiasi nuo žmonių, nes pastarieji naikina viską kas jiems yra gražu, taip patenkindami savo ego?

 

Skaitytojas, Aurelijus

 

Kaip manote, ką laiško autoriui pavyko užfiksuoti nuotraukose? Laukiame Jūsų nuomonių komentaruose.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
20 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
live

aš tikrų tikriausiai tikiu,nes man pačiai yra buve kad maciau tai ko net pati nepatikejau kad matau,ir turejau selfie kad matosi mano veidas ir neaiskus kazkieno kito senesnes moters,tikrai baugu,bet tikiu..

horsiuke20

Paprasciausia iliuzija…. As turiu lakia vaizduote ir daug kur galiu iziuret kokias formas daikto zmogaus ar gyvuno. O foto tai aisku jog tikra ir tikros stirnos. Sakyt jog jos netikros gali tik zmogus ju gyvai is arti nemates. Ir kaip kazkas sake jog abi vienodai iklijuotos ir vienodai prasiziojusios tai atsakau jog abi neprasiziojusios. Ir matosi jog vieja viresne kita jaunesne. O ta ale fejas krumas ar sakos kokios ir seselei bei prainanti sviesa.

panta

Bent mano nuomone cia yra krumai ir tiesiog kaip marse buna figuros is akmenu visokios. Pasiziurekit, jei cia butu butybe, tada arba rankos, kunas butu stambesni arba galva mazesne bent jau. O dabar.. Nemanau ar ant tokio kuno tokia galva issilaikytu. Tiesiog ka nori ta gali toje nuotraukoje pamatyt. Pamirsau kaip tai vadinama

Sima

Aš nesuprantu kam čia lankosi tokie žmonės, kurie net netiki tokiais dalykais, manau jog šis tinklapis yra tiems, kurie domisi ir bent kažkiek tiki tokiais dalykais. Bet kaip matau prisirenka visokių durnelių, kuriems svarbiausia tik pasityčioti ir į viską žiūrėti skeptiškai.. Tai jeigu išvis netikite ir nesidomite tokiais dalykais kam išvis tada čia lankotės ir komentuojate tokias nesąmones? Jei nepatinka, tai nebūtina stumti ant kitų žmonių. Yra kas tiki tokiais dalykais ir žino kad visko nutinka gyvenime. Geriau patylėkit vieną kartą, o nepulkit iškart kritikuoti..

;D

Laume? :D

žs

Čiungačgukas, o gal čiūnga-čianga

xlacx

senai tokios prastos kokybės fake’ą teko matyti. Miškinukai jūs miškinukai…:)

as

pasaulis ne toks koki mes matom po koju, jis daug platesnis ir kitokesnis. Viskas normalu ir naturalu.

Dalia

Panašu į miškinuką,bilduką

Laimis

Soriukas,dešiniau.Atsiprašau

Taip pat skaitykite