Lietuvio namuose – nežinomų esybių šėlsmas

lietuvio-namuose-butybiu-selsmasĮ anomalija.lt portalo redakcija kreipėsi neprisistatęs skaitytojas, kurio ramų gyvenimą sudrumstė nepaaiškinami reiškiniai vykstantys name. Žemiau pateikiame skaitytojo neredaguotą laišką.

 

Sveiki. Ilgai galvojęs, nutariau parašyti apie savo problemą. Gyvenu nuosavame name, kurį pasistačiau pats. Viskas buvo gerai, bet prieš daugiau kaip du metus su manimi pradėjo darytis nepaaiškinami dalykai, t.y. naktimis man “kažkas” pradėjo neleisti miegoti.

 

Tai kažkokie įvairaus pobūdžio garsai, kurie užmiegant išgąsdina ir išblaško, tai po mano kūną pradėjo “kažkas” landžioti, tai kažkas smaugia arba fiziškai liečia, kilnoja lovą, tai košmariški sapnai, nuo kurių, pabundi rėkdamas, dieną matau po kambarius slankiojančius tamsius besisukančius kamuolius, girdžiu bildesius po pakabinamom lubom, durys pačios atsidaro, pats įsijungia mobilus telefonas ir patys vartosi puslapiai ir t.t.

 

Įdomu, kad tą viską matau, jaučiu ir girdžiu tik aš vienas, kiti šeimos nariai to nejaučia ir negirdi. Vieninteliai anūkai nei iš šio, nei iš to, naktimis pradeda klykti.

 

Tie dalykai labai mane išvargino, nes faktiškai be migdomųjų negaliu išsimiegoti. Kreipiausi į kunigą, kuris pašventino namą ir atliko atitinkamas apeigas, užpirkau mišias už visus mirusius artimuosius. Niekas nepadėjo.

 

Tada kreipiausi į egzorcistą, išpildžiau visus jo nurodymus, jis pats pašventino namą ir atliko atitinkamas apeigas, tačiau tai taip pat nepadėjo. Pagaliau susiprotėjau miegamajame naktį pastatyti filmavimo kamerą su nakties filmavimo režimu. Kamera nufilmavo ore daug judančių (plaukiojačių) šviečiančių įvairaus dydžio rutulių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Manau, kad tai yra mirusiųjų sielos, neradę kelio į anapusinį pasaulį. Niekaip nesuprantu, kaip jos čia atsirado, anksčiau buvo viskas ramu. Galvoju, kad tai jos neduoda ramybės, nors niekada gyvenime neužsiiminėjau jokiais spiritizmais ar kuo nors panašaus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kreipiausi į kai kuriuos Lietuvos ekstrasensus, jie pasakė, kad tai gali būti NSO ir nekreipti dėmesio, o kiti pasakė, kad nieko negali padėti, nes name yra atsivėręs paralelinio gyvenimo portalas ir nežino kaip jį uždaryti.

 

Todėl labai prašau visų portalo lankytojų pagalbos ir patarimų. Gal žinote patys arba žinote į ką būtų galima kreiptis, kad atsikratyti šio košmaro. Už visus atsakymus būsiu labai dėkingas.

 

Neprisistatęs skaitytojas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Liveta

Labas Rudi, jei dar turi sia problema su savo namu. Bandyk kreiptis i Roka Jarasiu. Yra jo straipsnis anomalijoj. Jis padejes del panasiu problemu. Straipsnis: https://anomalija.lt/2017/04/rokas-jarasius-gyvenimas-tarp-gyvenimu/ Linkiu sekmes

Reporteris

Gal matei kaip atrode tos dvasios ?

Nesvarbu

Toki durna klausima paklausiu ar galima pavyzdziui dvasias iskviest per astrala kai miegi prijungkt prie saves?nes kiek skaiciau kazkokios nesamones gali isikunyt kai kurie pvz nejaucia kai patenka i astrala :D

Rožė

Pažiūrėk “Tūnąs tamsoje” tai tau turėtu tai paaiškinti.

reikia video

Ir viskas tuom pasakyta

Nesvarbu

Ikeltu video sakytum padirbtas tai koks reikalas ar ikels ar ne nieko stebuklingo nematytum

Rudis

Nufotkinau pora kadru, bet nezinau kaip ikelti i cia. O video deti nenoriu, nes matyti mano veidas.

oho

Nuneskite vaizdajuoste i su kamera i pirma kompiuteriniu paslaugu ar net atelje ir jum perkels vaizda kur panpresite, dada parodysite viesai ir gal tada sumazes skeptiku ir atsiras realiai galinsciu/ norinciu padet, kitaip tai skaitysis eiline pasakele pries miega

DNR

Maziau gert reikia

Rudis

Ką pasakysi į tai, kad aš esu abstinentas?

Ane?

Pas men nera taip ziauriei bet as irgi matau seselius , gana keista kai pradeda kazkas bildeti ar judeti mano akivaizdoje, nors kambaryje nera skersvejo ar vejk gusio kuri galetu judinti zvakes liepsna aukstame inde, bet zvake visaip raibuliuoja kita karta pamatau baltus kamuolius praskriejancius pro mane, ar tiesiog pajuntu kad kazkas kartu yra tame kambaryje su manimi, bet nieko nera, tuo momentu pradeda plaukai stotis kaip su slatu vandeniu aplietas

Nemiga

Mano bobutei irgi panasus dalykai dedasi. P.S. jai senatvine silpnaprotyste, tad autoriui irgi reiketu susirupinti.

Rudis

Jei visi taip galvotų, kaip Tamsta, tai šio portalo nebūtų, arba, negi galvoji, kad visi šio portalo lankytojai yra silpnapročiai?

Vijolė Prelgauskienė

Vienas iš galimų variantų, jog sielos nerandančios “išėjimo” kreipiasi į jus, nes jūs galite jas išvesti, t.y. grąžinti namo (į jų virpesių dažnį). Pabandykite paprastą, bet efektyvų būdą (Silvia Brown apie jį rašė ir pati juo naudojuos): įsivaizduokite kad jūs ir jūsų namiškiai esate apsupti burgundiškos spalvos apsaugos “debesėliu”, o namie įsivaizduokite kaip baltos šviesos stulpą ir mintimis kvieskite visas šitas būtybes į tą stulpą juo grįžti namo (nesvarbu kur tie namai). Ir dar, jūsų vidinė baimė skatina juos taip neramiai elgtis, siūlyčiau jums kasdien gamtoj vaikščiojant nurimti ir laisvinti iš savęs baimę o į jos vietą priimti meilę ramybę… Skaityti daugiau »

Rudis

Aš, atrodo, jokių baimių neturiu, bet vistiek dėkoju Jums p. Vijole už patarimą ir pamėginsiu jį išbandyti.

brrrrrrr

Imesk video ir bus aisku

Rudis

Matai, mano kamera įrašo į mažą kasetę, o kaip permesti į kompą nežinau, bet pasistengsiu išsiaiškinti, gal kas pavyks, tada ir įmesiu.

Taip pat skaitykite