Kaip sutikti Artimą Sielą arba Artimos Sielos paieškos

artima-sielaTurbūt kiekvienas svajojame apie žmogų, kuris atėjęs į mūsų gyvenimą gebėtų jį paversti stebuklu, užpildytų trokštama laime ir padėtų mums patirti tai, ko negauname iš kitų, bet viliamės ir trokštame visa savo esybe. Viena iš didžiausių žmogaus klaidų – tikėjimas, kad yra duotas tik vienas šansas būti laimingu ir mylimu, teigia Kosmoenergetikos Magistrė Eglė Gleščinskienė (kosmoenergetika.lt įkūrėja).

 

Vadovaujantis šiuo tikėjimu, jeigu praleidžiame arba nepasinaudojame šia savo proga, paleidžiame žmogų, kuris kiek daugiau artimesnis idealui nei kiti- daugiau nebeturime galimybių būti laimingais ir visą gyvenimą pasmerkti kęsti vienatvę, net ir būdami apsupti žmonių, būdami įsipareigoję ar susisaistę santuokos saitais..

 

Taip galvoti- reiškia atmesti visas gyvenimo mums suteiktas pamokas, per kurias patyrėme reikalingų ir įdomių dalykų. Tai taip pat reiškia ir pripažinti, kad mes patys gyvenimo eigoje nesikeičiame, kad mūsų idealai nekinta, kad tai ko norėjome būdami 18 metų, nepakito ir mums sulaukus 50 ar daugiau metų.

 

Bet juk kiekviena pamoka mums atneša kažkokios naujos patirties ir žinių, mes kažką gauname ir kažką prarandame. Taip gyvenimo eigoje keičiamės ir daug ką pradedame vertinti naujai, kitaip, reaguojame kitaip.

 

Jeigu tu iki šiol neradai savo Sielos draugo, reiškia- neišsprendei kažkokių esminių problemų, kurios jus skiria. Norėdamas kurti naujus santykius, turi paleisti praeitį: nutraukti senus prisirišimus su buvusiais partneriais, išspręsti kitas šeimos problemas, jeigu tokios yra.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gal būt tai tavo požiūris į tėvų santuoką bei jų elgesį vienas su kitu, gal jų tau perduotos programos, tokias kaip pavyzdžiui- „pirma turi užsitikrinti karjeros gerovę, o tik paskui galvoti apie šeimą.“.. Ir dar, kad atvertum erdvę susitikimui su artima Siela, tu privalai nugalėti baimę prarasti tai, ką turi dabar, – nebijok tu niekada neprarasi savasties, o visa kita tau- nereikalinga…

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Žmogus savo artimos Sielos ieško nuolat, nesvarbu supranta, pripažįsta jis tai ar ne. Ir, vis dėl to, dažnai jiems vienas kitą suradus, susitikus,- jos/jo neatpažįsta, nes gerai nežinodamas savo energinių charakteristikų, jis nesupranta sutikto žmogaus energinių charakteristikų. Įsitikinimas, koks turėtų būti idealus partneris, Sielos draugas dažnai yra klaidingas, o akistata su tuo sutiktuoju Sielos draugu- niekur toliau nevedanti..

 

Pasitaiko ir kitų variantų. Dažnai būna, kad artimos Sielos susitinka, atpažįsta viena kitą, o paskui išsiskiria. Tokio pobūdžio santykiai irgi neša daug pamokų ir pokyčių į žmogaus gyvenimą, kartais pastūmėja į Dvasinį kelią, altruistinę veiklą, kūrybą ar kryptį, kuri iki tol buvo neišreikšta.

 

Pamoka yra laikoma įsisavinta, jeigu šie, susitikę, o vėliau išsiskyrę žmonės, supranta kokiu tikslu įvyko jų santykis, jų pažintis ir iš to sekantys veiksmai. Net jeigu išsiskyrimas skausmingas ir nešantis kančią vienai ar kitai pusei, svarbu rasti pozityvius aspektus, juos įvertinti ir priimti, kaip šių santykių išvadas.

 

Norint kad susitikimas su artima Siela įvyktų, reikia įdėti savo pastangas, reikia veikti, o ne vien tik svajoti ar laukti. Pirmieji žingsneliai- susivokti savyje, paklausti ko tu nori, apie ką svajoji, kaip ta sutikta artima Siela galėtų padėti tau pasijusti laimingu, pilnu, kūrybingu ar dar kokiu, apie ką svajoji.

 

Vienatvė, ilgesys ir meilės trūkumas prieštarauja pačiai žmogaus prigimčiai,- kiekvienam visko duodama pagal jo tikėjimą ir veiksmus, tą tikėjimą išreiškiant gyvenime. Tikėjimas tuo, apie ką svajoji- varomoji viso šio proceso jėga. Vedamas šio tikėjimo jėgos, tu būsi pasirengęs priimti artimą Sielą ir netgi ją prisitrauksi arčiau savęs.

 

Artima Siela- ne viena tavo gyvenime. Tėvai, globėjai- tai artimos Sielos, tave palydėjusios į šį gyvenimą. Visos kitos Sielos- žmonės, laukiantys tavo pokyčių, tavo supratimo būsimų susitikimų metu. Turi suprasti, kad nuo tavo nusiteikimo, nuo tavo pasirengimo (išsilaisvinimo iš visų iki šiol ribojančių tave dalykų) priklauso, kaip įvyks tas susitikimas, kaip santykiai tęsis toliau, ką iš jų gausi, ką išmoksi ir kaip pasikeisi.

 

Galų gale kokias pamokas suteiksi tam kitam, sutiktam žmogui, ar būsi jam ta artima Siela, kurios ir jis ieško ar tokios dovanos tikėsiesi tik asmeniškai sau…

 

Parengė: Eglė Gleščinskienė (LSNR Energetinio gydomojo poveikio komiteto narė, Hilerė, Kosmoenergetikos Magistrė), šaltinis: kosmoenergetika.lt

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ezoterikas

galima rasti, reikia tam tikros informacijos ziniu…………..mintys formuoja busimus ivykius, nu buna isimciu, beabejo su bloga karma žmogui tai bus sunkiau žymiai……….

Drendy

Vienatve – galima vertinti kaip laisve, bet man esant vienisam jau nemazai laiko tai tustuma ir atsakomybes vengimas

Burgundija

Drendy, ar Jūs nemanote, jog jausti tuštumą – reiškia poreikį rasti giminingą sielą, o, kaip teigiate, atsakomybės vengimas, tam tikra prasme baimė ją sutikti. Sakyčiau teiginiai -vienas kitam prieštaraujantys…

Taip pat skaitykite