Ką reiškia raudonas siūlas ant riešo ir kaip teisingai jį užsirišti?

raudonas-siulasRaudonas siūlas užrištas ant riešo, apsaugo nuo ligų, nesėkmių, nužiūrėjimų ir kitokių blogių. Šis paprastas būdas apsisaugoti, yra atėjęs į šiuolaikinį pasaulį iš tolimos praeities.
 
Jau nuo neatmenamų laikų žmonės naudojo šią apsaugą, kad nuginti nuo savęs ir artimųjų įvairias negandas, rašo Luka de Luna iš projekto transformacijos.lt.
 
Iš kur tai atėjo?
 
Apsaugos istorija prasideda senovės Izraelyje. Žmonių sąmonėje raudonas siūlas asocijavosi su apsauga nuo blogio, nes būtent taip buvo aprištas biblijinės žydų herojės motinos Rachelės – motiniškos meilės ir pasiaukojimo įkūnytojos – kapas. Žmonės ateidavo prie jos kapo su raudonais siūlais ir pakraudavo juos šviesia apsaugančia energija, tam, kad vėliau jais aprišti savo artimųjų riešus. Raudonas siūlas tapdavo apsauga nuo kitų žmonių blogos įtakos.
 
Šis siūlas veikia, t.y. saugo nuo blogos akies tik tada, kai jis yra rišimas ant kairiosios rankos riešo, nes kairė ranka esą simbolizuoja žmogaus kūną ir sielą ir tik per šią ranką žmogus gali priimti apsauginę energiją siunčiamą Rachelės.

 

Taip pat ir pagonių deivės, siūlė naudoti raudonus siūlus namų apsaugai nuo vagių bei nuo blogio linkinčiųjų. Reikėjo rišti ant tvoros priešais namo duris.

 

Vėliau raudonas siūlas tapo individualia kiekvieno žmogaus apsauga. juos pradėjo rišti ant riešo, prieš tai užmazgydami ant jo mazgelius ir tuo metu naudodavo specialius užkalbėjimus. Raudona spalva mūsų protėvių galvose buvo asocijuojama su gyvybine saulės jėga ir kad ši spalva labiau už kitas sugeba kovoti su tamsiosiomis jėgomis ir taip pat teigiamai veikia žmogaus energetinį lauką.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kaip teisingai reikia užrišti siūlą ant riešo apsaugai?

 

Stiprią apsaugą galima pasigaminti savo rankomis. Siūlas turi būti vilnonis, nes vilna, skaitoma, ne tik atstumia negatyvią energiją, bet turi gydomųjų savybių. Vilna padeda gydyti sąnarių skausmus bei odos ligas, dėl to žmonės nuo seno tikėjo, kad vilnos pagalba galima pagerinti savo sveikatą.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tam, kad tas raudonas siūlas taptų apsauga, reikia ant jo surišti keletą mazgelių, taip kaip darė mūsų protėviai. Pradedant darbą, reikia skirti vieną minutę tylai. Tylos minutė reikalinga, kad susikoncentruoti į gerus, pozityvius pojūčius ir emocijas, bei atsikratyti negatyvių. Skaitoma, kad siūlas įsimins visus jausmus kuriuos tuo metu kai jį gaminsite, spinduliuosite. Mazgelių skaičius turi būti nelyginis.

 

Taip pat prisiminkite, kad nei vienas mazgelis negali būti užrištas be prasmės. Kiekvienam turi būti skirta tam tikra funkcija. Nereikėtų jų daryti labai daug, daugiausia gali būti 7.

 

Užmegzdami mazgelį, mintyse pasakykite, kokią funkciją jis atliks, kokiu tikslu jį rišate. Iš anksto apmąstykite, su kokiais tikslais rišite ir nuo ko norite apsisaugoti. Tarp mazgelių palikite ne mažiau, kaip centimetro tarpelius, nes kitaip jie pradės painioti savo galias ir susilpnės bendras raudonojo siūlo apsaugos laukas.

 

Gatavas siūlas rišamas ant kairiosios rankos riešo. Riešas, tai pati silpniausia kūno vieta, prasčiausiai apsaugota nuo neigiamos energijos poveikio. Taip pat kairė pusė, nuo seno asocijuojama su negatyvu ir anapusinėmis jėgomis, dėl to visuomet būdavo saugoma ypatingai kruopščiai. Užrišti apsaugą turi artimas žmogus. Jei tai darysite pats sau, tai galima ne tik panaikinti apsaugines siūlo galias, bet ir pritraukti į savo gyvenimą nelaimių.

 

Tradiciškai siūlas rišamas trimis mazgais, tuo metu sakant užkalbėjimą: “te Dievas tave saugo, šventieji bėdas sunaikina. Amen”. Ar kažką panašaus savo nuožiūra, manau. Nuo šio momento siūlą reikia nešioti nenusiimant.

 

Jeigu, po kažkiek laiko pastebėjote, kad raudonasis siūlas dingo – vadinasi jis persipildė neigiama energija, kurią surinko į save ir taip jus nuo jos apsaugodamas pilnai atliko savo funkciją. Atėjo laikas naujam švariam siūlui ir jo apsaugai.

 

Autorė: Luka de Luna, šaltinis: transformacijos.lt (facebook.com/transformacijos/)

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Klaudija

Ar galima is raudonu siulu susipinti apyranke? Ar tuomet poveikis nepasikeis?

Taip pat skaitykite