Žuvusios merginos apsėstas automobilis vos nepražudė lietuvio

mergina-vaiduoklis-automobilisAnomalija.lt portalo redakcija gavo laišką iš skaitytojo Vlado, kuris papasakojo istoriją apie tai, kaip jis galimai nusipirko apsėstą automobilį, kuris vos jo nepražudė. Žemiau pateikiame neredaguota laiško versija.

 

Norėčiau iš karto atkreipti Jūsų dėmesį, jog aš netikiu antgamtiškais dalykais, tačiau istorija, kurią papasakosiu, mane privertė susimąstyti ir apgalvoti įvairias versijas, net gi utopines.

 

Aš visada mėgau didelius automobilius, iki šiol juos mėgstu. Ilgi, galingi automobiliai buvo ir yra mano „gyvenimo ratuota meilė“. Tačiau prieš porą metų nusprendžiau paeksperimentuoti, nusipirkti mažą, sportišką automobilį.

 

Kai rinkausi automobilį, jau buvau nusiteikęs išgirsti labai nuvalkiotą frazę – „šiuo automobiliu naudojosi mergina, todėl jis taupus, gerai prižiūrėtas, mylėtas“. Po ilgos paieškos radau sportišką, Lietuvoje pirktą ir eksploatuotą japonišką automobilį. Pats esu vilnietis, bet pasiryžau vykti į pajūrį jo apžiūrėti ir esant galimybei nusipirkti, nes buvo labai patraukli kaina, išskirtinė komplektacija.

 

Pardavėjas buvo sąžiningas, iškart pasakė, kad automobilis buvo daužtas ir taisytas. Pardavėjas turėjo automobilio istoriją. Patikrinus automobilio duomenis, išaiškėjo, jog tikrai buvo daužtas, tačiau auto įvykis nebuvo toks galingas, kad būtų pažeidęs esminius automobilio valdymo elementus. Vairuodamas nesu įvykdęs avarijos, mėgstu keliauti automobiliu.

 

Tačiau tik įsigijęs šį automobilį, pradėjo dėtis labai keisti dalykai. Per pirmą savaitę partrenkiau tris šunis ir vieną katę, kurie išbėgdavo tiesiai po mano ratais. Automobilyje pradėjau vis stipriau jausti moteriškų kvepalų kvapą, nors nespėjau pavežioti jokios merginos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Keisti dalykai pradėjo dėtis ir su vairuotojo sėdyne. Aš nusistatydavau ją į savo mėgstamą padėtį, bet kiekvieną rytą, kai sėsdavau už vairo, jausdavau, kad ji visiškai kitoje padėtyje ir reikdavo vėl taisyti. Visada į pavėsinę įvažiuoju tiesiai, tačiau kartą ryte radau mašiną su priekiniais susuktais ratais į kairę. Aš bandžiau visaip paaiškinti tuos reiškinius. Moteriškų kvepalų kvapą (kuris vėliau tapo tiesiog tvaikus) bandžiau teisinti gaivikliais, nors juos dažnai keičiau, o kvapas vis tas pats.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Bėgančius žvėris man po ratais, teisinau automobilio spalva, nes ji buvo išskirtinė, labai šviesi su spalvotais akcentais. Slankiojančią sėdynę bandžiau teisinti jau nusistovėjusia padėtimi ir nusidėvėjusiu fiksatoriumi, kol neįvyko lemtingas dalykas. Vieną rytą riedant į darbą man išsijungė variklis ir nebeįsijungė. Kai išsijungia variklis, užsiblokuoja vairas, sugedo stabdžiai.

 

Aš nieko nebegalėjau padaryti, tiesiog važiavau tiesiai. Mačiau, kad priešais yra posūkis su atitvarais. Rėžiausi tiesiai į atitvarus. Smūgis buvo pakankamai galingas, tačiau nei aš, nei aplinkiniai nenukentėjo. Ne už ilgo pro šalį važiavo policiją, sustojo ir geranoriškai padėjo.

 

Užpildėm reikalingus dokumentus, jie patys man iškvietė sunkvežimį, nutempsiantį automobilį, nuramino, liepė atsisėsti atgal į ir laukti, kol atvažiuos paimti manęs ir sudaužyto automobilio. Kaip jie liepė, taip ir padariau, atsisėdau į mašiną ir laukiau. Pastebėjau, kad nuo smūgio atsidarė viena iš daiktadėžių, kurios dar buvau neatradęs. Ten radau piniginę su merginos vairuotojo pažymėjimu.

 

Namie pradėjau ieškoti internetinėje ėrdvėje informacijos apie ją. Pagal vardą ir pavardę susiradau jos anketą populiariame socialiniame tinklapyje „Facebook“. Jos paskyroje perskaičiau labai daug užuojautų. Iš komentarų supratau, jog ji žuvo auto įvykio metu, būtent šiame automobilyje. Pavyko man per „Facebook“ susisiekti su jos viena drauge, ir ji man plačiau papasakojo apie auto įvykį.

 

Tai buvo skaudi istorija. Ji pastojo nuo savo draugo ir nuvažiavo jam apie tai pranešti. Jos mylimasis nenudžiugo išgirdęs tą naujieną ir jie susibarė. Ji susinervinusi sėdo į automobilį ir padarė avariją. Nors avarija buvo nedidelė, bet ji būdama nėščia žuvo, kartu su negimusiu vaiku, nebuvo prisisegusi saugos diržo, matyt, pamiršo, nes buvo labai susinervinusi.

 

Pasakiau jos draugei, kad aš buvau nelaimėlės automobilį nusipirkęs, kad man su jos automobiliu labai nesisekė ir kad pats padariau avariją. Pasakiau, kad radau jos piniginę ir norėčiau perduoti ją jos artimiesiems. Nuvežiau piniginę jos mamai į pajūrio miestą. Jos mama verkė… Verkė taip, kad laikoma piniginė jos rankose sušlapo.

 

Norėdamas atsiprašyti merginos paprašiau, kad motina parodytų man jos kapą, ten uždegiau žvakute, mintyse atsiprašiau, kad sudrumsčiau jos ramybę, to pats net nežinodamas. Važiuodamas atgal į Vilnių, pajutau didelį palengvėjimą, liūdesį. Sukrėtė mane ta istorija, nebenorėjau nei pats važinėti ta mašina, nei kažkam jos pardavinėti.

 

Pigiai pardaviau sąvartynui, kur jie išrinko automobilį dalimis. Vėl nusipirkau didelį automobilį. Po to įvykio gyvenime tapau rimtesnis, nebe toks kategoriškas aplinkiniams ir aplinkai. Kai to reikia, išmokau pasakyti žodį – „atsiprašau“. Gal tai ir sutapimas, tačiau ne taip ir seniai teko važiuoti į komandiruotę Marijampolėn. Iš tolo pamačiau, kad artėja prie kelio miško gyvūnas, pristabdžiau. Tačiau jis per kelią jau nebeėjo, laukė, kol pravažiuosiu…

 

Ir vis tik, dvasiomis sunku patikėti. Tačiau lengva patikėti, jog mūsų gyvenimas mirtimi nesibaigia. Mūsų pyktis, blogos mintys, idėjos materializuojasi kartais visai nieko dėto žmogaus atžvilgiu.

 

Skaitytojas, Vladas

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
fausta

O man patiko. Ir aš tikiu.

...

Netikiu tokiais dalykais. Na gerai variklis užgęso ir ką vairo pasukti negalėjai, sustabdyti? Iš Kauno reikėjo partemti automobilį pas švigerį į Raseinius. Autostrada 110 tempė auto, kurį aš vairavau. Žinok stebūklas, bet ir stabdyti galėjau ir vairą pasukti. Kartą važiuojant 80, prieš T formos sankryžą variklis užgeso. Ir pasukau vairą ir sustojau. Čia galimi trys variantai: 1. Nemokėjimas vairuoti ir dėl to kaltinimas visko aplinkui. 2. Išsigalvojimas nesąmonių, taip sau į pasąmonę prikišant kvailų minčių, kas privedė prie autoįvykio. 3. Išgalvota istorija, kuo aš labiausiai ir linkęs tikėti. Beje, jei tai ir įvyko, stiprų kvapą galima paaiškinti ir sudužusio perfumo… Skaityti daugiau »

Nesvarbu

Kai pačiam nutiks kažkas panašaus (ar dar net labiau logiškai nepaaiškinamo, jeigu gyvenimas bus tau dosnus), 100% kitaip manysi ir galvosi,koks aš durnas anksčiau buvau.. :)

To Nesvarbu

Davai paaiskink kas cia “Atgamisko” … jau nebukim linke betkoki brukala priimt kaip uz tikra istorija :]

Omerta

Istorija bla bla bla bla bla bla bla .. :) nei tu ieskojai , nei tu bendravai nei cia isvis tikra istorija :) betkoks skaitalas sumakliotas.. :) JO JEI ZUVO TEN ZMOGUS NIEKAS NETIKRINO NIEKO TEN :D ? Nu tu net logiskai nerasai , buvo avarija patikrinta jo jo buvo ir tikrai nieko nieko nesugadino.. bet jei zmogus uzsimuse .. tai tu mastyk koks smugis buvo .. vienu zodziu . Betkoks briedas surasytas :)

zulu

bijok dievo eretike- sventosios inkvizicijos vardu !!! tegul liepnos apvalo tavo nuodeminga kuna!!!!inomine patre eifili i spiritum sanctum!!!

Dodidi

Oj posūnį grybą zmogau

Antanas

Idomi istorija, ar automobilis tik nebus Honda Civic?

Mindaugas

Teisingas žmogus esi Vladai! Spaudžiu dešinę! Tikrai tikiu tokia istorija, nes energija visada pasilieka, nesvarbu gera ar bloga

Taip pat skaitykite