Kūdikis gimė su velnio skaičiumi „666“ ant kaktos

Praeitais metais, gruodžio mėnesį Mozambiko Respublikoje pasaulį išvydo kūdikis, kuriuo susidomėjo ne tik tam tikrų reiškinių ekspertai, tačiau ir viso pasaulio žiniasklaida, kadangi gimusio berniuko kakta pažymėta apverstu „666“ skaičiumi.

 

Šis skaičius priklausomai nuo vietovės dar vadinamas šėtono arba žvėries skaičiumi.

 

Berniukas vardu Shakil gimė Mozambiko sostinėje, Maputu. Dabar jau 3-jų mėnesių sulaukusio vaiko tėvus daktarai ramina, kad keistos žymės ant berniuko kaktos neturėtų kelto pavojaus jo gyvybei, tačiau kaip ir kodėl darinys atsirado, medikai kol kas paaiškinti negali, rašoma užsienio žiniasklaidoje.

 

„Kūdikiai paprastai gimsta be jokių odos defektų, net paprasti apgamai susidaro tik tada, kai vaikai paauga.“, – vietos žurnalistams aiškino Mozambiko sostinės ligoninės vedėjas.

 

Ant tamsiaodžio berniuko kaktos aiškiai matomi trys vienas šalia kito išdėstyti šešetai. Skačiai skiriasi net spalva, jie yra žymiai tamsesni už berniuko natūralią odos spalvą.

 

„Kol kas mes nesiryžtame spręsti ką tai galėtų reikšti ir su tokiu reiškiniu susidūrėme pirmą kartą“, – pripažino akušeris kuris dalyvavo berniuko gimdyme.

 

Tuo tarpu tėvai nerimauja, kad berniuką paženklino Dievas ar kažkokios kitos aukštesnės jėgos, kadangi visa berniuko motinos giminė yra ganėtinai žinomi raganiai.

 

„Niekada nepritariau tam, ką daro mano mama ir mano senelė“, – susijaudinusi pasakojo žurnalistams berniuko motina.

 

„Iš kartos į kartą raganavimas buvo mūsų šeimos paprotys, tačiau aš nenorėjau tuo užsiimti ir kategoriškai atsisakiau turėti reikalų su juodąją magiją“, – tvirtino mažojo Shakilo mama.

 

Daugelyje pasaulio kultūrų manoma, kad skaičius 666 yra blogio simbolis, nurodantis datą, kai Žemėje pasirodys Antikristas, todėl kai kuriose pasaulio šalyse besilaukiančios moterys tokią dieną labai bijo gimdyti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jaunėlis

Dar neaišku kiek apskritai tame tiesos,gal papraščiausiai tuos skaičius užrašė kokiais nors chemikalais ir paskelbė visam pasauliui.

Auris

Ten yra 999

žygis

Jau gimė? …vajėė

Eh

Skaiciai yra skaiciai, nereikia cia mistifikaciju.

Anon

666+666+666+6+6+6=2016

Nu kad

gime 2015. bandyk kita sprendimo buda :D

Taip pat skaitykite