Kinijoje moteris verkia akmenimis vietoj ašarų

moteris-verkia-akmenimisMoteris vardu Ding Aihua gyvenanti Kinijoje, prieš septynerius metus pasiskundė savo vyrui, kad jai labai skauda akys.

 

Sutuoktinis Liang Xinjun norėdamas apžiūrėti kas gali sukelti jo žmonos skausmus akyse, pastebėjo, kad prie akių vokų yra neaiškus atsikišimai.

 

Kai pora nuvažiavo pirmą kartą į ligoninę, jų laukė tikras sukrėtimas, kadangi gydytojai iš akių ištraukė tikrus akmenis, o kaip jie ten pateko, paaiškinti negalėjo niekas.

 

Istorija nutikusi prieš septynerius metus taip ir pasibaigtu, tačiau nuo to laiko, moteris reguliariai jaučia skausmus, o gydytojai jai laikas nuo laiko vis išima naujus akmenis kurie nežinia kaip susiformuoja.

 

moteris-verkia-akmenimis2

 

Moters vyras teigia, kad akmenys susidaro vietoje ašarų.

 

“Kai mano žmona dėl ko nors susijaudina ar susigraudina, kitą dieną ji pradeda jausti skausmus savo akyse. Tada turime važiuoti į ligoninę, kad jai išimtų tuos susidariusius akmenis.”, – žiniasklaidai pasakojo Ding vyras.

 

moteris-verkia-akmenimis3

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Blogiausia kaip teigia pora, kad gydytojai iki šiol į juos žiūri kaip į bepročius, kadangi niekas negali patikėti tokiu keistu fenomenu. Tačiau kaip pabrėžia patys gydytojai, įdėti be jokių pasekmių akmenų akies zonoje, tiesiog neįmanoma, todėl nors ir sunkiai tikėtina, greičiausiai moters kūnas dėl kažkokios priežasties gamina ne ašaras, o akmenų pavidalo svetimkūnius.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pora kreipėsi į viso pasaulio žiniasklaida, kadangi nori sužinoti ar yra dar pasaulyje tokių žmonių su tokia reta anomalija. Taip pat pora deda viltis į užsienio medikus, kurie galbūt sugebėtų jiems padėti.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Auris

Buna tokiu dalyku ypac s3niems uzsikisus asaru latakams pasiskaitykit nieko cia imantraus buna po liezuviu atsiranda kitieks slapimantis malonuma jaucia :d

Taip pat skaitykite