Kaip priversti pamiltą žmogų jums paskambinti magijos pagalba?

Šis ritualas labiau tiks toms, kurios neseniai susipažino su vyriškiu ir nori pradėti naujus santykius. Jums prireiks balto neprirašyto lapo popieriaus (geriausia vatmano). Jame reikia užlenkti dešinį kampelį, o viduryje parašyti išrinktojo vardą. Paruoštą lapą padėkite priešais save ir žiūrėdami į parašytą vardą, ištarkite užkalbėjimo žodžiusRomantiniuose reikaluose dailiosios lyties atstovės laukia iš vyrų ryžtingų veiksmų. Bet dažnai joms patikęs žmogus yra visiškai neaktyvus. Būrėja Roma Vičienė dalinasi efektyviausiais užkalbėjimais, kurie gali priversti mylimąjį mažu mažiausiai pagalvoti apie Jus.
 
Telefono užkalbėjimas
 
Tylus skambučio laukimas neduos jokių rezultatų. Galima valandas prarymoti prie telefono, o jis taip ir nesuskambės. bet galima telefoną užkalbėti ir jūs greitai išgirsite jums rūpimo žmogaus balsą.

 

Užkeikimas sakomas vakare, atsiskyrus nuo visų, priešais langą. Būtent ten eis stiprūs impulsai, kurie pažadins vyro norą veikti. Telefoną reikia susukti į storą vilnonį audeklą ir padėti ant kairio delno, o į dešinį pasisemti nedidelį kiekį bet kokių kruopų. Žiūrint į langą ir įsivaizduojant to žmogaus veidą skaitomas tekstas:

 

“Apie mano troškimą sužinok, mano prašymą išgirsk. reikalus visus atidėk į šalį ir mane prisimink ir jau nepamiršk. Te atsiras stiprus troškimas (vardas) išgirsti balsą (savo vardas). Pasakyk žodžius teisingus ir svarbius. Ir nuo šiol siek manęs ir mano glėbio. Amen.”

 

Po to reikia apsisukti ir išmesti kruopas per kairį petį pro langą. Užkeikimą galima kartoti ne dažniau, negu tris kartus per savaitę, nes dažnas kišimasis į vyro sąmonę gali turėti negatyvių pasekmių.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Kad sustiprintumėt efektą reikia kuo dažniau palikti telefoną ant to audeklo gabalėlio, į kurį jis buvo suvyniotas atliekant ritualą. Greitai jūs turėtumėte išgirsti taip ilgai lauktą skambutį.

 

Švaraus lapo užkalbėjimas

 

Šis ritualas labiau tiks toms, kurios neseniai susipažino su vyriškiu ir nori pradėti naujus santykius. Jums prireiks balto neprirašyto lapo popieriaus (geriausia vatmano). Jame reikia užlenkti dešinį kampelį, o viduryje parašyti išrinktojo vardą. Paruoštą lapą padėkite priešais save ir žiūrėdami į parašytą vardą, ištarkite užkalbėjimo žodžius:

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

“Viskas prasideda nuo skambučio, nuo balso malonaus. tegu neužsibaigia per amžių amžius. Pagalvok apie mane, apie mano likimą. Numerį surink, mano balsą išgirsk. Kitai neskambink ir žodžių nesakyk. Tau lemta būti su manim.”

 

Baigus skaityti užkeikimą, lapelį reikia sulenkti keturis kartus ir padėti atokioje vietoje.

 

Jį galima paimti kartą per dieną ir ištarti:

 

“Išsipildys. Mano pasakyta, tavo padaryta.”

 

Tokį veiksmą galima kartoti tol, kol užkeikimas išsipildys. Geriausia šį ritualą atlikti sekmadienį, giedrą dieną. Bet tai nėra būtina sąlyga – teisingai atliktas veiksmas vis tiek padės. Reikalas tik tame, kaip greitai išrinktasis jums paskambins.

 

Parengė: Būrėja Roma Vičienė, Mėnesiena: Būrimas kortomis

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Gruodinis

Bet kaip moterį priversti paskambint vyrui? Magijos pagalba

lampa

O koks turi but telefonas ? nes su mano neveikia :(

Anonimas

Visu pirma turi buti smegenys pas zmogu, kad suvoktu ka daro. Tau joks telefonas nepades.

Taip pat skaitykite