Juodoji magija: porčia siekiant nubausti mus šmeižiantį asmenį

Ši porčia tinka tik tada, jeigu jus realiai kas nors šmeižia ir jeigu žinote to asmens vardą. Ši porčia yra labai veiksni ir stipri, nenaudokite to žaidimo ar eksperimentavimo labui. Ritualas sudėtingas, tačiau rezultatais liksite patenkinti – šmeižikui ir jo giminei bus negrįžtamai sugriautas gyvenimas, tikina magas A. Šiškariovas.Kiekvienas žmogus savo gyvenime buvo susidūręs su šmeižtu ir apkalbomis ir tikriausiai mažai kam tai buvo maloni gyvenimo patirtis.
 
Gerai jeigu šmeižtas greitai baigiasi ir žmonės gali toliau ramiai gyventi, tačiau ką daryti, jeigu prieš mus šmeižtas nesiliauna ir griauna mums gyvenimą? Vieni į tai numoja ranka, kiti pradeda teisinius procesus, o kiti prašo aukštesnių jėgų pagalbos.
 
Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com) sutiko pasidalinti porčios (prakeiksmo) ritualu, kuris turėtų padėti tašką apkalboms ir šmeižtu į mūsų pusę.

 

Ši porčia tinka tik tada, jeigu jus tikrai kas nors šmeižia ir jeigu žinote to asmens vardą. Ši porčia yra labai veiksni ir stipri, nenaudokite to žaidimo ar eksperimentavimo labui. Ritualas sudėtingas, tačiau rezultatais liksite patenkinti – šmeižikui ir jo giminei bus negrįžtamai sugriautas gyvenimas, tikina magas A. Šiškariovas.

 

Porčios kilmė – sentikių magija.

 

Mums reikės:

 

– Kiaulės liežuvio
– Trylikos paprastų cerkvėje pirktų žvakių
– Trijų žvakių, kurias paimsite nuo stalo, kur cerkvėje statoma už mirusius. Tinka ir likučiai.
– Baltos lėkštės
– Peilio su juoda rankena
– Žemių iš kapinių kryžkelės
– Asmens, kuris šmeižia, nuotraukos.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Per delčią nueikite į turgų ir neprašant grąžos nupirkite vieną kiaulės liežuvį. Ten pat paimkite baltą lėkštę ir peilį. Viską pirkite neprašant grąžos, paliekant kažkiek pinigų. Ritualo išvakarėse nueikite į kapus ir paimkite saują žemių nuo kryžkelės. Taip pat paimkite iš cerkvės visko, ko reikia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ritualo eiga

 

– Paruošti stalą, kur dirbsite – pastatyti aplink lėkštę trylika žvakių, padėti į lėkštę liežuvi ir ant jo – aukos nuotrauką.

 

– Uždegam žvakes pagal laikrodžio rodyklę.

 

– Paimam peilį į dešinę ranką ir kalbame užkeikimą.

 

„Ne aš tave (aukos vardas) baudžiu, o baudžia tave Dievas visagalis ir amžinasis, Šėtonas Didysis ir Judas-pakaruoklis bei išdavikas. Ne aš griaunu tavo gyvenimą, o griauna jį Amžinosios jėgos. Ės tave šunys, rys tave žmonės. Atimu tavo sveikatą, atimu tavo ramybę. Tebūnie tau ilgas gyvenimas ir Mirtis tavęs tegul neaplanko. Kančiai tavo likimą supinu, mirties vašku tave užlieju.“

 

Sukalbėjus užkeikimo žodžius, nuo bet kurios degančios žvakės reikia uždegti nuo mirusiųjų stalo cerkvėje paimtos žvakės likutį ir lašnoti vašką ant nuotraukos paliečiant ir liežuvį. Paskui žvakę užgesint duriant į liežuvį ir kalbėti:

 

„Ugnimi tave (aukos vardas) prakeikiu, kančiai tave pasmerkiu.“

 

Po to nupjauti liežuvio galiuką ir išmesti į lauką gyvūnams (šunims, jei namuose auginate šunį sušerkite jam, tai visiškai saugu). Likusį liežuvi ant lėkštės nubarstyti kapų žeme ir sudėjus į maišą nunešti į mišką ir užkasti kalbant:

 

„Tik jei tave iškas mano prakeikimą panaikins. Amen.“

 

Viskas. Nuo šiol jus ne tik nustos apkalbinėti bet ir labai nukentės už kiekvieną žodį. Apeiga išbandyta asmeniškai, yra veikianti ir rekomenduojama darbui.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas, asmeninis mago puslapis: aleksejus.webnode.com

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite