Įvykis kuris pakeitė lietuvės nuomonę apie nematomą pasaulį

zmogus-anapusSkaitytoja Gintarė su anomalija.lt portalo lankytojais, dalinasi savo gyvenimo atveju, kuris privertė pakeisti jos nuomonę apie nematomą pasaulį.

 

Kad egzistuoja gyvenimas po mirties, patyriau savo kailiu, niekad to neneigiau, bet labai nesureikšminau. Įvykis, sukrėtęs mano pasaulį, nutiko prieš dešimt metų. Daug girdėjau istorijų ir pasakojimų, kuriomis kartais abejojau, bet dabar tai priimu visai kitaip.

 

Sunkiai vėžiu sirgo mano tėtis, jau žinojome, kad tai paskutinės jo gyvenimo savaitės, gal dienos… Mama slaugė tėtį namie, aš gyvenu už gerų 100 kilometrų. Naktį jam pablogėjo, telefonu iškviečiau pažįstamą kunigą ir paryčiais išvažiavau į tėviškę.

 

Atvykus jam pagerėjo, jis ėmė kalbėti, tarsi nušvito. Apie pietus ligonis užmigo. Mes su mama bendravome virtuvėje, ji ruošė pietus, o aš, kadangi laukiausi pirmagimio, sėdėjau prie stalo. Tą akimirką keistai švietė saulė, pro langą ji taip skverbėsi, kad matėsi net skraidančios ore mažos dulkelės.

 

Mano grožėjimąsi staiga nutraukė kažkoks staiga pralėkęs pro mane šešėlis, tada dar vienas… Kituose šešėliuose atpažinau man artimus žmones, kurių jau nebėra, jie taip lėkė į tą kambarį, kur miegojo sergantis tėtis, lyg kažkur skubėtų. Sunku pasakyti, ką aš išgyvenau tas kelias minutes, kai pro šalį tarsi praėjo tėvo tėvas, sesuo, brolis ir mano mamos mama. Tada aš supratau, kad jie atėjo jo ir tai jau galas… Sušukau… Net mama pašoko.

 

Aš išsigandusi klausiau, ar tai matė, bet ji nepajuto to, kas vyko. Kodėl tai mačiau aš? Taip ir liko klaustukas, bandžiau sau paaiškinti, kad tikriausiai todėl, kad mus su tėvu siejo kraujo ryšys – aš vienintelis jo vaikas, o gal taip buvo todėl, kad laukiausi.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Mano tėvas dar gyveno dvi paras, o tame kambaryje buvo sunku net kvėpuoti. Mano nėštumas buvo sunkus, grėsė persileidimas nuo pirmų dienų, tad tos paros buvo bemiegės. Aš jaučiau, kad mane kažkas saugo, negalėjau miegoti, vos sudėjusi akis išgirsdavau balsą: „Tu negali miegoti, jei užmigsi jie išsives tavo vaiką, būk budri.“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Laukiausi penktą mėnesį, man buvo kraupu, bet pabėgti nebuvo kur. Tai mano tėvas, kuris davė man gyvenimą ir kad ir kas bebūtų, aš turėjau deramai jį išleisti į kitą gyvenimą, jis jautė begalinę baimę, todėl iki paskutinės akimirkos mes visi miegojome viename kambaryje – budėjome. Vaistai neveikė, buvo baisi skausmo agonija, supratau, kad kažko trūksta, niekad nebuvau labai religingas žmogus, bet tada susiradau liturginį maldyną ir skaičiau maldas už lengvą mirtį.

 

Susirinko artimieji, agonija tęsėsi. Tada mes su teta nutarėme nieko nesakant sugirdyti jam šventinto vandens. Per porą valandų jis nurimo, manau, tai buvo raktas nuo kito pasaulio vartų, tėvas buvo sąmoningas, iki paskutinių minučių kalbėjo su mama, tik atsisveikinęs ėmė kažką kalbinti virš savęs ir šypsotis…

 

Po laidotuvių radome pravirą kambario langą, kuris buvo saugumo sumetimais, užsuktas statybine vinimi, su mama supratome, kad jo palydovai tikriausiai išėjo pro jį. Tai buvo įvykis, visiškai pakeitęs mano nuomonę apie kitą pasaulį ir tikėjimą. Manau, turime gyventi taip, kad galėtume lengvai numirti, nes paskutinės akimirkos yra viso gyvenimo nuopelnų ir klaidų atspindys, kurio kartais mes nenorime pripažinti.

 

Skaitytoja, Gintarė

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Lolm8

Pala, matei praskrendant savo broli ir sese nors buvai vienintelis jo vaikas? :D nepaejo tau

Gre

Mano prosenelė prieš mirtį pradėjo bendrauti su savo seserimis,giminėmis,kurie senokai jau buvo mire.

Ajna

Kaip bebutu taip,ar tai butu haliucinacijos ar ne ,bet kaip bebutu keista visu haliucinacijos yra susijusios su jau senai mirusiais zmonemis ,zmones mato sviesa,jie su kazkuo kalba.kodel pries artimu zmoniu mirti mes sapnuojame pranasiskus sapnus,kaip issikraustome i kita nama gyventi,kaip plaukiame baseine,arba iskritusius dantis,arba gauname zenkla pz kaip i duris kazkas pasibeldzia bet nieko nera,atsitrenkiai i langa paukstis,suskyla indai.ir tai gali patvirtinti tik tie asmenys kurie yra su sia situacija susidure.kuriem taip nera nutike gali pasakyti,kad tai yra netiesa.pripazinkime tiesa, lengviau gyventi kai maziau zinai.o mes visada bijome to ko nezinome.jei teigsime, kad to nerak ko bijome tai tada nebus… Skaityti daugiau »

dėl baseino tikra tiesa: susapnavau kad automobiliu įvažiavau į baseiną ir nusprendžiau pabusti, nes buvo baisu. tądien sužinojau apie draugo mirtį:(

Hm

Prieš 4 metus mano tėvas irgi numirė nuo vėžio… Buvo šeštadienis, man reikėjo dirbti, o tėvas gulėjo ligoninėje. Vaikai buvo namie (name) ir išgirdo raktų barškėsi sklindanti nuo lauko durų, pasižiūrėję pamatė, kad į duris įkišto rakto pakabukas sukasi ratu, skambutis iš ligoninės ir puseserė pranešė – mirė senelis… Vakare namie manęs grįžtančio laukė sesuo su vaikais. Sesers pasakojimas… Girdžiu atsidaro namo vidinės durys (name įrengtos dvejos lauko durys – išorinės ir vidinės). Einu pasižiūrėt kas čia pareina, matau vidinės įėjimo durys atsidarinėja, o lauko uždarytos. Pasižiūriu į kiemą – tu įvažiuoji… Mane pasitikdama sesuo ir sako – paskutinį kartą… Skaityti daugiau »

Samanas

DMT jokiu haliucinaciju nesukelia, o atveria akis, sirdi ir snegenis . Zmones nemato kitu pasauliu tik todel kad nuo pat gimimo atbukinami, perprogramuojami buti idealiais vergais mananciais kad jie yra planetos valdovai, nors is tikruju tai buki, akli, besirdziai buratinai, debilai tikintis pasakomis apie narkotikus……Stipriausios narkotines medziagos parduodamos vaistinese, cia tiem asilam ir debilam kad toliau nubuketu, o dmt yra sielos molekule…..

;D

parodyk man vaistine kur butu parduodamas herojinas,amfetaminas ir pan. parodysi? ne… o DMT tik vadinama ta tavo sielos molekule… yra zmones kurie vartojo ta DMT ir tai pries ji vartojant reikia vos ne medituoti,kad neisprotetum nuo potyriu…ir beje pasidomek labiau ir susirasi gal koki straipsni realiu mokslininku patvirtinta,kad DMT issiskiria i smegenys pries mirstant zmogui.

RiKo

Mano Mama mire pries 3 metus Vezys Trys dienos pries mirti beveik nemiegojo ir vis i kazka ziurejo akimis seke kazka ko mes nematem O po to pakviete — ateikit visi pas mane ateikit Ji kviete tuos kuriu mes nematem ,bet Jie buvo salia jos Kai paklausiau – i ka tu ziuri visa laika tai atsake — aisku kad ne i tave Atseit ka cia klausi juk pati matai kas atejo …………

;D

bet ar gi tai irodymas apie anapusini pasauli? juk zmogui mirstant i smegenys issiskiria pati galingiausia “narkotine” medziaga DMT. ji sukelia tokias haliucinacijas,kad zmogus nesuvokia kas tikra ir kas ne.

Aurimas

Ačiū už puikų apsakymą.

Taip pat skaitykite