48-erių metų moteris ištekėjo už dviejų katinų

moteris-istekejo-uz-katinuNeretai, iširus santykiams, žmogus panyra į depresiją ar ilgai sielvartauja, tačiau tik ne Barbarella Buchner. Moteriai tikros meilės ieškoti ilgai nereikėjo, rašo portalas tv3.lt.

 

Po skausmingų skyrybų, kuomet santuoka truko 7-erius metus, 48-erių metų dizainerė Barbarella Buchner neieškojo kito vyro. Naują laimę, draugystę ir emocinį ryšį ji rado visai šalia. Visa tai ji patyrė su savo katėmis. Kad ir kaip keistai tai skambėtų, Barbarella tikina, jog rado ne vieną, o net dvi gyvenimo meiles.

 

Tai Spideris ir Lugosis, kurie yra įsikūniję katinų kailyje, rašo mirror.co.uk. Moters meilė šiems gyvūnams tokia stipri, jog ji net susituokė su šiais gyvenimo partneriais. Tiesa, santuokos ceremonija nebuvo oficiali, Barbarella susituokė internetu ir turi tai įrodantį liudijimą.

 

„Nieko nesigailiu. Man visiškai nerūpi ką galvoja ar kalba žmonės. Jie yra mano gyvenimo meilės. Žinoma, aš nesimyliu su savo katinais. Tai tiesiog tyra, dvasinė ir besąlygiška abipusė meilė“, – kalba už dviejų katinų ištekėjusi moteris.

 

Viskas prasidėjo dar 2000-aisiais, kuomet Barbarella iš gyvūnų prieglaudos parsivežė du 8 mėnesių katinus: „Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Kai tik pamačiau šiuos berniukus, akimirksniu supratau – jie yra mano gyvenimo meilės“, – teigia ji.

 

Šiuo metu moteris gyvena Kanarų saloje, Ispanijoje ir atvirauja, jog neretai sulaukianti vyrų dėmesio, tačiau ji turi pasiruošusi atsakymą: „Jei koks nors vyras bando mane užkalbinti, aš tiesiog pasakau: „Atsiprašau, aš esu užimta – susituokusi su savo katinais. Jei kam nors tai atrodo keista – man visiškai nerūpi.“

 

tv3logo

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Mer

Kaip žavinga!! :’DDD

!!!

“Abipusė meilė” O kaip ji įrodys, kad tie katinai ją irgi myli?

SKYWALKER

Juo senin juo durnin,ka cia ir bepridursi…:)

anom

matyt kitam gyvenime buvo katė ,,,

hit

iskrypeliu pasaulyje daugeja..

fhf

prie ko čia iškrypėliai? juk nemiega su tom katėm

Kunilingijus

Na, katinu liezuviai turi tokius idomius serelius, tai principe ”is tos puses” katinai visai gerai :)))))))))))))))

wu

Drasu

Taip pat skaitykite