Vestuvės ir magija – Lietuvos mago patarimai jaunavedžiams

vestuves-magija-ritualaiDažniausia santuoka tampa svarbiausia gyvenimo švente. Tačiau retas susimąsto, kad būtent vestuvių dieną reikia ypatingai saugotis piktos akies, piktų žvilgsnių ir prakeiksmų.

 

Šią dieną nuotaka ir jaunikis yra ypač pažeidžiami. Lietuvos magas Aleksejus Šiškariovas pateikia kelis postulatus, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį.

 

1. Busima nuotaka neturi rodyti savo suknelės pašaliniams. Taip pat draudžiama rodyti o tuo labiau matuoti vestuvinį žiedą. Toks dalykas pasmerkia santuoką ankstyvoms skyryboms.

 

2. Negalima per vestuvės nuotakai būti su kitokia nei balta suknele, taip pat mūvėti pirštines. Skrybėlė tinka ištekėjusiai moteriai, bet ne nuotakai. Skrybėlė yra našlės simbolis.

 

3. Kas liečia tokias tradicijas kaip rūtų vainikėlis – tai atgyvena. Nekaltomis šiais laikais merginos beveik neišteka, todėl tradicija netenka savo esmės.

 

4. Jaunikis ir nuotaka neturi piktnaudžiauti alkoholiu vestuvių metu. Pilnai pakanka taurės-dviejų šampano arba vyno. Pagal liaudies prietarus sakoma kaip vestuvės atšvęsite, tokį gyvenimą turėsite.

 

5. Kambarys, kur vyks pirmoji vestuvinė naktis, neturi būti stipriai šildomas.

 

6. Jei ceremonija vyksta bažnyčioje negalima kviesti žmonių kurie nėra kraujo giminės. Reikėtu laikytis nuostatos, kad geriau kuklios vestuvės ir laimingas ilgas gyvenimas nei pokylis nereikalingiems žmonėms ir skyrybos už kelių metų.

 

7. Jaunikiui ceremonijos metu pravartu kišenėje turėti mažą peiliuką – tai veikia kaip apsauga nuo piktosios akies. Taip pat būtina turėti kišenėje žiupsnelį druskos. Tai vėlgi – puiki apsauga.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

8. Jaunuosius iš bažnyčios arba iš metrikacijos skyriaus būtina pasitikti su duona ir druska. Tuo bus užtikrintas jaunųjų turtingumas ateityje.

 

9. Liudytojais negali būti našliai ar išsiskyrę žmonės. Imkite arba nevedusius giminaičius arba tuos, kurie yra laimingai vedę.

 

10. Jaunieji, sugrįžę namo, turi nuplauti rankas vienam dubenyje ir nusišluostyti vienu rankšluosčiu. Tada jų santuoka bus amžina. Tai labai senas paprotys, atėjęs iš judaizmo. Kaip žinoma, tradicinės žydų šeimos ganėtinai tvirtos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

11. Bažnyčioje neturi būti senų žmonių. Net kraujo giminaičių. Labai patartina, kad bažnyčioje kur vyks santuokos sakramentas, nebūtu senolių.

 

12. Dovanos jaunavedžiams taip pat tinka ne visos. Universaliausia susitarti kad būtų dovanojami pinigai. Kadangi daiktai gali būti dovanojami ne iš širdies.

 

13. Svarbiausia, po santuokos neparduoti, nenuomoti ir neskolinti savo suknelės kitam žmogui. Tegul ji arba būna paslėpta arba sudeginta. Nes atidavus suknelę atiduodama savo laime.

 

Verta atminti, kad netgi sunkios vestuvinės klaidos yra ištaisomos. Svarbu, kad stojant prie altoriaus jaunavedžius suptu tikra meilė, darna ir grožis.

 

Magas Aleksejus Šiškariovas (aleksejus.webnode.com)

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


Taip pat skaitykite