Pinigų trūkumą lemia žmogaus vidinis skurdumas

Developpement durableKoko Šanel (Coco Chanel) kažkada pasakė: “Prabanga – kada vidinė pusė taip pat gera, kaip išorinė“. Štai pagrindinė paslaptis, kuri skiria turtingus nuo vargšų! Čia visa esmė.

 

Jūsų vidinė erdvė, ta, kurios niekas nemato, turi būti graži. Jeigu Jūs neturite tokio įpročio, bet norite būti turtingas – iš karto pradėkite toleruoti šį įprotį savyje, rašoma tinklapyje ineta.link.

 

Tvarkyti namus tik prieš ateinant svečiams. Maitintis bet kuo ir dengti prabangų stalą per šventes ar kai kas nors ateina į svečius. Pirkti kasdieninius ir išeiginius drabužius. Kreditan pirkti kailinius ir gyventi bute su nutrintais tapetais.

 

Saugoti visokį šlamštą ir galvoti, kad prireiks. Balkoną paversti šiukšlynu, vietoj to, kad ten įsirengti poilsio ir malonaus laiko leidimo oazę. Metų metus neišmesti daiktų, kurių jau seniai nenešiojate, leidžiant jiems užimti spintas, lentynas, erdves po spintomis ir lovomis. Būti abejingiems iš kokių indų Jūs valgote, kokioje patalynėje miegate, kaip atrodo Jūsų vonios kambarys. Visa tai – vidinė pusė!

 

Pasakysite: “Kokią įtaką tai turi pinigų padidėjimui? Juk visa tai dėl pinigų trūkumo”. Kai tik Jūs taip sakote, arba tik pagalvojate – viskas, Jūs spąstuose! Visa tai, kas išvardinta anksčiau ir laiko žmonės vargingumo – neturto – nepritekliaus spąstuose.

 

Moteris su nutampytais marškinėliais, valganti čipsus ir žiūrėdama į gražų gyvenimą televizoriuje, kuris stovi niūriame kambaryje – puikus neturto pavyzdys. Sovietų Sąjungos laikais prigijo praktika, kad suplyšusių kojinių nereikia išmesti, jas galima nešioti po kelnėmis, juk ten jų niekas nematys. Abu šie pavyzdžiai – pilkos ir atstumiančios ubagystės, iš kurios išlipti nėra šansų, pavyzdys.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Būtent dabar apsidairykite aplinkui ir atsakykite į klausimą: mano vidinė pusė, taip pat gera kaip išorinė? Ar aš stengiuosi pagražinti tai, ko niekas be manęs nemato, taip pat kaip matomą pusę? Ar mano namas panašus į tas viešbučių nuotraukas, kurias aš postinu savo facebook profilyje? Kaip atrodo mano miegamasis, į kurį gali patekti tik labai ribotas žmonių skaičius? Kaip ir kuo aš maitinuosi kasdien?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ar serviruoju stalą ir puošiu maistą, kai valgau tik aš? Kas yra mano spintose ir sandėliukuose? Ar, užsukus į virtuvę ryte, sutinku kalną neplautų lėkščių? Ar mano balkone tenka brautis pro kalnus nereikalingų dėžių, kibiriukų ir kito šlamšto?

 

Visa tai – vidinė pusė, kuri turi būti taip pat graži, kaip ir išorinė. Jeigu norite savyje išvystyti įprotį būti turtinga, tai žodį “gal” pakeiskite žodžiu “privalau”.

 

Pratinkite save prie netikslingo grožio savo individualioje erdvėje. Grožis visada betikslis. Grožis – perteklinis dalykas, bet perteklinis dalykas, kartu ir turtingumo bruožas. Tai ypač svarbu moterims. Vyrai tikslui save lengvai motyvuoja. Tai jų įprotis, privedantis prie turto, o moteris motyvuoja tik grožis.

 

Vidinės pusės grožis, grožis dėl savęs, tai ne tas pats, kas lepinti save. Lepinti save – tai malonumas.

 

Pratinkite save prie šio puikaus įpročio, nors iš pradžių susidursite su vidiniais prieštaravimais ir nenoru, bet ateis diena, kai pajausite, kad negražioje aplinkoje Jūs tiesiog fiziškai negalite būti. Ir šis pojūtis – tai ženklas, kad Jums liko tik vienas žingsnis iki turtingo ir aprūpinto gyvenimo.

 

Prisiminkite, kad įpratimas prie betikslio grožio turi vieną paslaptį: tam, kad tokį įprotį išvystyti, reikia labai gerai save pažinti ir jausti savo poreikius. Jeigu Jūs tikite, kad Jūsų poreikiai yra nesvarbūs, kad aplink Jus visada yra tokių, kuriems kažko reikia labiau… Jeigu Jūs retai sau užduodate klausimą: “Ko noriu būtent aš?” Jeigu Jūs kelis metus nekeitėte savo aprangos ar šukuosenos stiliaus… Jeigu Jūs kelis metus nieko nekeitėte namų interjere… Jeigu Jums būdingas įsitikinimas: “Aš save puikiai pažįstu”… Tai Jums kuo skubiau reikia pradėti save pažinti iš tiesų.

 

Visuose turtingų žmonių įpročių sąrašuose yra punktas apie maistą. Turtingi žmonės ypatingą dėmesį skiria tam, ką jie valgo, maisto kokybei, skonio savybėms. Būti dėmesingu savo maistui, reiškia būti dėmesingam savo poreikiams.

 

Taigi kaip ir kiek Jūs pasiruošę pasirūpinti savimi ir savo poreikiais? Ar Jūs pasiruošę švaistyti savo energiją savo poreikių tenkinimui? Jeigu taip, tai šis sprendimas Jus motyvuos padidinti Jūsų resursus ir galimybes.

 

Jeigu Jūs ignoruojate savo poreikius, arba manote, kad jie mažiau svarbūs, negu kitų poreikiai, Jūs save pasmerkiate neturtingam gyvenimui. Jums nerūpės savyje vystyti betikslio grožio įpročius…

 

Šaltinis: ineta.link

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
senole

straipsnis materialistams.bet yra kitokiu zmoniu.Ar jie zemei nereikalingi?

Delicia

Didziausi “materialistai” tuomet yra pensininkai Lietuvoje. Nes vos pakalbinti prabyla apie pinigu trukuma, daugiau ner problemu, tik pinigai…
Puikus straipsnis. Pradekim nuo saves ;)

Arune

As visada maniau kad aplinka parodo žmogaus vidų, pažiūrėk kaip žmogus gyvena kieme, aplink namą, name ir aiskiai viskas matysis . Ir koks skirtumas kokia ta santvarka buvo, gal daugelį lietuvių tinginys subine griaužia ir tiek. Įprotis gyventi ir susitaikyti kaip yra , nieko nekeisti. Nieko nekeičiame gyvenamajame būste, tada gatvėje, gyvenvietėje, mieste….. O tereikia pradeti nuo savęs, puikus straipsnis.

Taip pat skaitykite