Pinigų energijos skatinimo būdai arba kaip turėti daugiau pinigų

pinigu-energijaPinigai – energija, suteikianti žmogui galimybes. Galimybes įgyti, valdyti žmones, džiaugtis, pelnyti pagarbą, autoritetą. Kuo daugiau energijos, tuo platesnės galimybės.

 

Mažai kas žino, kad pinigų energiją galima valdyti. Tačiau tam būtina žinoti dėsnius, pagal kuriuos ji veikia. Ezoterikė ir grupės “Magijos Šaltinis” įkūrėja Ingrida Poccia supažindina mus su keturiais pinigų energijos skatinimo būdais.

 

1. Fizinis

 

Tai jėga ir būdas finansinei gerovei gauti ir palaikyti. Kaip bebūtų pinigus realiame pasaulyje uždirbame fiziškai – per judesį, pinigai taip pat fizinis – materialus ekvivalentas. Taigi, norint išlaikyti pinigus turime imtis fizinių veiksmų.

 

Gal pastebėjote, kad turtingi ar pasiturintys žmonės dažnai sportuoja, turi hobius, užsiima joga, eina į treniruoklių salę, į baseiną. Fizinis aktyvumas – didelė paskata budinanti pinigų galią ir srautus. Skirkite dėmesio savo kūnui ir fiziniam aktyvumui. Juk sėkmingi žmonės eina su tiesia nugara, nes tiesioje nugaroje žmogaus energija teka laisvai.

 

2. Emocijos

 

Emocijos tai mūsų gyvenimas. Kai gyvename nuobodų gyvenimą, dirbame nemylimą darbą. Visa tai riboja galimybę pritraukti naujų pajamų. Darbas, kuris atneša malonumą ir teigiamų emocijų, pažadina pinigų srautus emociniu lygmeniu.

 

Kai palankiai veikia emocinis lygmuo atsiranda galimybės naujiems piniginiams srautams tekėti. Pabandykite susirašyti sąrašą sau malonių darbų, kuriuos norėtumėte daryti, šis sąrašas tebūnie jūsų emocinio lygmens pozityvus aktyvinimas. Dirbti reikia pirmiausia tai, kas miela širdžiai, sukūrę naują emocinio pasitenkinimo „lobių žemėlapį“, sustiprinsite savo psichologinį įvaizdį ir suaktyvinsite norą gyvenime įgyvendinti tai kas malonu jums.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

3. Psichikos aspektas

 

Psichikos aspektas taip pat pažadina pinigų srautus. Įprastiniai blogos nuotaikos epizodai, pavydas, nuoskaudos, kurie kartojasi kasdien provokuoja depresiją ir depresijos simptomus. Jei jūsų gyvenimas tapo nuspėjamas pragaras – atėjo laikas kažką keisti!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nustokite dejuoti. Galite pradėti nuo paprastų dalykų: Bėgimas, maisto ruošimas neįprastų patiekalų, vakaro pasivaikščiojimas po mėnesiena. Naujas gyvenimo ritmas leis atnaujinti sąmonę, padės regeneruoti smegenų veiklą. Taip pažadinsite piniginių srautų cirkuliaciją.

 

4. Dvasingumas

 

Dvasingumas padeda išlaikyti ir padidinti pajamas. Šykštumas – sąmoningas stabdis pinigų srautams. Išleisdami uždirbtus pinigus tik savo reikmėms pažeidžiate visatos dėsnius, nes pinigai – tai energija, kuria būtina pasidalinti.

 

Godumas atspindi neigiamus asmenybės bruožus, kurie užkerta kelią energijos judėjimui. Jei jau pasiskolinote pinigus, grąžinkite juos su džiaugsmu. Tas, kas su džiaugsmu grąžina skolą, moka mokesčius, sumoka už paslaugas, prekes, tikrai taps turtingesniu: džiaugsmo energija traukia pinigų energiją. Godumas mažinamas aukojant.

 

Kaip „prisijaukinti“ savo piniginę?

 

Kai žmonės susiduria su finansinėmis problemomis labai dažnai jas padeda išspręsti nesudėtinga magija. Tam tikslui įgyvendinti padės nesudėtingas ritualas – savo piniginės užkalbėjimas. Tai veiksmingas būdas pritraukti pinigus. Tačiau būtina sąlyga pasitikėjimas savimi ir tikėjimas tuo ką darai. Jei netikite savimi negalite būti turtingas ir joks ritualas jums nepadės.

 

Taigi, Jei esate įsitikinę savo sugebėjimais ir galimybėmis, tada automatiškai ir užkalbėjimas bus sėkmingas.

 

Norint užkalbėti piniginę ji nebūtinai turi būti nauja, tai galime padaryti ir su savo senąja. Pagrindinė sąlyga, kad senoji piniginė nebūtų suplyšusi ir vis dar yra estetinės išvaizdos. Ritualas turi būti atliekamas per augantį Mėnulį. Augant Mėnuliui tinkamas laikas didinti tai, ką jau turi, t.y. stiprinti meilę, didinti turtus, plėsti verslą, sodinti ar stiprinti sveikatą.

 

Jums reikės 5 centų monetos (ją prieš tai palaikykite druskoje, kad neutralizuotumėte kitų žmonių energijas, po to po tekančiu vandeniu nuplaukite) ir įdedant ją piniginę, sakyti:

 

„Kaip mėnulis sukasi ratu ir tegul pinigėliai aplink mane kaupiasi ratu… Kol mėnulis šviečia kiekvieną naktį danguje, tegul nemato mano piniginė nei skurdo nei problemų… Te išsipildo mano valia. Amen”

 

Po atlikto ritualo 5 centų nominalo monetą būtinai turite „paleisti“ į rinką, monetos pasilikti negalima, nes pinigas turi įgauti veikiamąją galią.

 

Užkalbėjimą turite išmokti mintinai, sukalbėti garsu, aiškiai, rišliai ir ritmingai. Būtinai turite tikėti tuo ką darote. Teisingai atliktas ritualas gali netik papildyti jūsų piniginę, bet ir duoti naujų galimybių, naują darbą ar kitą naują pajamų šaltinį.

 

Parengė: Ingrida PocciaMagijos Šaltinis

Rekomenduojami video:


Naujausius Seniausius Geriausius
klaidinga malda

Malda gali pritraukti tik nesėkmes, pirma pinigai nevadinami pinigėliais, antra visata nepripažįsta neigiamybės, o pagal parašymą pritrauktų t.y. matytų tik skurdą ir problemas

Kur gauti 5 centus

Gyvenu salyje, kurioje nera 5 centu monetos, tiesiog neegzistuoja. Ka daryti???

idomu

Kuriuo metu turi buti atliekmas ritualas, tarkim vasario menesi menulio augimas vyks nuo 02.15 d iki 21 d. Kada butu geriausia?

Teisybe

Manau tame aprasime apie pinigus parašyta netiesa o svajoklio svajones. Kur jus matete negopsu turtuoli,tokiu nebuna. Visi turtuoliai yra ir bus visada gopsus ir jie dalintis tikrai nemeksta,todėl jie ir turtuoliai,nes jų šventovę ir tikejimas kaip be butų gaila,PINIGAI. Ir jų jau niekas nepakeis,nes pinigai myli tik sykstuolius ir gopsuolius.

Vidas

Cia tas uzkalbejimS nevisiem tinka paskutinis sakinys blokuojantis nemato skurdo t.y negatyvas

l.l

“Kol menulis šviečia danguje…” O tai kaip per jaunatį-tada mėnulio danguje nesimato…tai ką,ir pinigineje pinigėlių nebus iki priešpilnio?…

Taip pat skaitykite